Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dziekuję za odgrzewane kotlety :) No moze jeszcze Kingdom Hearts sie nadaje, ale reszta jakos mnie nie kreci .

Brakuje mi takich pierwszoligowych tytulow, ala GoW, Daxter, GTA, Syphon itd. Szczegolnie urzekla mnie Jeanne D'Arc . Cos pieknego . I wlasnie takie tytulu pokazuja, ze mozna uczynic z gry na ten maly sprzecik dzielo sztuki . Ale dla mnie biblioteka jest zbyt skromna .

I pewnie po Criris Core pozbede sie tego sprzetu .

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Flatout :) -

MoniqaPS2PSP - a wychodzisz z tym PSP ze podoba ci sie te PORABLE? Czy tylko po domu z nia chodzisz?

Opublikowano

Po ci PSP , jak masz PS2 - imo dobry argument. Nie umialbym grac w to samo , z ta roznica , ze to "portable" .

Jak kogos jara granie w to samo w gorszej grafice , to spoko . Odpalilem takiego Tekkena i pomine fakt ,ze biednie sie w to gra na PSP , to nie chcialo mi sie grac w to samo po raz enty .

Ale dla kazdego co innego

Opublikowano

Ja posiadam i PS2 i PSP ale nie uważam iż nie ma to sensu bo na PS2 gram w domu a na PSP poza nim. Poza tym to że wychodzą konwersje PS2>PSP i PSP>PS2 mi nie przeszkadza jak gram np w SH:O na PSP ot nie gram na PS2 i na odwrót. I osobiście gdyby PSP mialo mi sluzyc tylko do grania to napewno bym go nie kupił.

Opublikowano

psp teraz jest moja jedyna konsola i jest poprosut dobrze :) moze przez to ze nigdy nie mialem ps 2 w domu wiec konwersje mi nie przeszkadzaja :) choc przyznam ze chyba sprawie sobie ps 2 zeby nadrobic pewne zaleglosci typu gow ;p

Opublikowano

zmienic nazwe tematu na: "SONY PSP - temat ogólny v2" ?

Opublikowano
Flatout :D -

MoniqaPS2PSP - a wychodzisz z tym PSP ze podoba ci sie te PORABLE? Czy tylko po domu z nia chodzisz?

Po co te złośliwości? Jestem atakowana bo zadowala mnie moj sprzęt/nie marudzę tylko ciesze się, że moge zagrać w moje ulubione tytuły :jupi:

porable? :) pora na ble służy mi np. jako zabijacz czasu podczas jazdy do pracy? a co?

też czekam na kingdom hearts i star ocean. a puki co odpalam jedną z 50 gierek na tą "martwą" konsolę i zastanawiam się kiedy je wszystkie przejdę.

psp teraz jest moja jedyna konsola i jest poprosut dobrze :) moze przez to ze nigdy nie mialem ps 2 w domu wiec konwersje mi nie przeszkadzaja :) choc przyznam ze chyba sprawie sobie ps 2 zeby nadrobic pewne zaleglosci typu gow ;p

ee tam po ci GoW na ps2 jak na psp już masz :rotfl: a poważnie mówiąc łykaj dużego czarnucha bo warto.

Edytowane przez MoniqaPS2PSP

Opublikowano

Ja, w przerwie w nauce, wolę sobie odpalić PSP i szybko w coś zagrać, dla odstresowania się, a nie włączać PS2 dla przykładu.

Tak więc w całej rozciągłości popieram.

Opublikowano

MoniqaPS2PSP - jak masz PSP od 3 miesiecy to nic dziwnego ze starczy ci na dlugo i grasz sobie co jakis czas ale inny koncza tytul w pare dni i maja konsole dluzej

Opublikowano
chocby Dissidia :(

Kingdom Hearts: Birth by Sleep [czy jakos tak :D]

Wild Arms XF

Star Ocean 1&2

Tales of Rebirth

ja czekam na wyjscie tych gier w usa/europie

A jak kogos nie jarają same rolpleje to co wtedy..?

Opublikowano

to i tak umrze na raka.

Opublikowano

Błagam, zróbcie coś, żeby PSP nie umarło. Wydałem na to tyle piniendzy. Kur.wa!

Dzięki.

Opublikowano

ile wydales? 2k za Japonca sprowadzanego? Lepiej bylo poczekac te 3 lata i kupic PS3

Opublikowano
  • Autor
lol
srol.

Sprzedaj za tyle, ile kupiłeś.

Btw. cały problem PSP tkwi w tym, że nawet nie dano możliwości tej konsoli się rozpędzić, a już przed nią co niektórzy kopią rowy. Najlepsze dni PSPka przypadają tak naprawdę na pierwszy rok egzystencji. Lumines, RR, Burnout, Wipeout, Daxter, Medievil... Medievil zaczął chyba ten szał na sprzedawanie starego ciastka w nowym opakowaniu. Na początku to było bardzo fajne - klasyki, kultowe wręcz gierki kusiły. Ale jak to z ciastkami, po kilku(nastu) człowieka zaczyna mdlić. Wszystkie konsole wiodły prym ponad 5 lat - PSP w Europie nie ma wiele ponad 3, a już są narzekania.

Edytowane przez Pan Pieczarka

Opublikowano
lol
srol.

Sprzedaj za tyle, ile kupiłeś.

Btw. cały problem PSP tkwi w tym, że nawet nie dano możliwości tej konsoli się rozpędzić, a już przed nią co niektórzy kopią rowy. Najlepsze dni PSPka przypadają tak naprawdę na pierwszy rok egzystencji. Lumines, RR, Burnout, Wipeout, Daxter, Medievil... Medievil zaczął chyba ten szał na sprzedawanie starego ciastka w nowym opakowaniu. Na początku to było bardzo fajne - klasyki, kultowe wręcz gierki kusiły. Ale jak to z ciastkami, po kilku(nastu) człowieka zaczyna mdlić. Wszystkie konsole wiodły prym ponad 5 lat - PSP w Europie nie ma wiele ponad 3, a już są narzekania.

Chryste nazarejski, nie!!! Wydałem na PSP z osprzętem ok. tysiąc polskich nowych złotych i to ma pójść na marne?! Konsola nie może umrzeć po trzech latach, obiecuję, że będę o nią dbał, codziennie czyścił, i że nigdy mi nie spadnie na podłogę, przysięgam!!! Nie będę narzekał na gry, tylko niech PSP nie odchodzi :( .

CHŁOPAKI, NIE MOŻEMY TAK BEZCZYNNIE SIEDZIEĆ, ROBIMY PETYCJĘ DO SONY JAPONIA!!!

no to pisz -> http://www.petitiononline.com/create_petition.html - Coati :D

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Na wstępie powiem, że nic do posiadaczy przerobionych psp nie mam. Mam natomiast ten komfort, że mi konsolka nie zdąży umrzeć, patrząc po wcale nie tanich grach. Ja nie mam dostępu do wszystkich szpil i zanim uda mi się wszystkie megahity "przelecieć" wyjdzie następca psp :(

Opublikowano
Nie radzę postować w ten sposób, bo ktoś może nie wyczuć sarkazmu. ;]

haha, za poźno, już ktoś nie wyczuł, świeżaczku ;]

Opublikowano

Mam w ch.uj zaległości jeszcze z PSX-a, więc nie mam co narzekać, na to, że konsola umiera. Może jako PSP trochę, ale jako maszyna do emulacji w żadnym wypadku.

Opublikowano
MoniqaPS2PSP - jak masz PSP od 3 miesiecy to nic dziwnego ze starczy ci na dlugo i grasz sobie co jakis czas ale inny koncza tytul w pare dni i maja konsole dluzej

Daruj. psp mam prawie od samego początku jego istnienia :)

"I gram sobie co jakiś czas" - dobre. Kończe tą dyskusję.

p.s Skończ FFXII w 100% w parę dni to pogadamy.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, co ma długość posiadania konsoli do jego żywotności na rynku. Ja mam np. konsolkę mniej więcej od początków kariery w europie (od softa 2.0) a jedyna różnica między mną, a kumplem, który kupił tydzień temu jest taka, że ma więcej zaległych tytułów do zaliczenia. Tym tokiem myślenia można uznać każdą konsolę za żywą. Wszak jest miliardy osób, które nie grały w Mariana na nesa!

Opublikowano

Daruj. psp mam prawie od samego początku jego istnienia :)

"I gram sobie co jakiś czas" - dobre. Kończe tą dyskusję.

p.s Skończ FFXII w 100% w parę dni to pogadamy.

ktos tu mi skasowal posta...

psp nie celuje w moje upodobania growe wiec na finala czy innego rpgega, jrpga, kolejnego MGSa,itp nie skoncze w 100%. Powiedz mi ile grasz tygodniowo?

Opublikowano

Tak? Ale że niby co ma być jasne? Bez kitu, wielki mi autorytet w dziedzinie marketingu - gdybanie na fanowskiej stronie.

Po pierwsze, pokaż mi choć jedno stwierdzenie w tym artykule, które nie jest wymysłem internautów, polskich lub zagranicznych, a jest potwierdzonym komentarzem developerów na temat stanu rynku 'umierajacej' psp.

Po drugie, jakos o boost'owaniu przez to piractwo ilości sprzedanych konsol i peryferiów, które to są głównym wyznacznikiem zywotnosci konsoli, nikt nie wspomniał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.