Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Rzym jest piękny dla turysty, nie mieszkającego :)

Co do ilości platformerów na PS2 (mówie o exach wartych uwagi, czyt. z wysoką średnią) mamy:

- Sly'a - wygląda na fajnego platformera, niestety nie miałem okazji zagrać, najmniej ekspolatowany przez twórców

- Ratchet'a - fajny platformer z odrobiną akcji i zbieractwem, fajna gierka

- Jak - wg. mnie gniot. Przy ww. poprostu porażka. Mam wszystkie 3 częsci, nie mogę się przemóc by je skończyć.

To już mamy 3 serie AAA (a uwierz mi, że są inne), gdzie na X, X360, albo PS3 masz 3 serie mocny flagowych platformówek ?., a że Jak ci się nie podoba to twoje obiektywne zdanie bo jednak większośc na niego nie narzeka

ps Siedziałem w Latinie do Rzymu tylko na bomby inegrato jeździłem :) Miałem dobry lokal na zatybrzu (Carabinerii club lub jakoś tak :) )

Edytowane przez balon1984

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Wg. mnie to jedyne serie AAA będące exami. Gdzie Jak poszedł jeszcze w kierunku jakiś kartów śmiesznych, a ile się nie myle Ratchet też był jakąś nawalanką na arenie później. Daxter na PSP też mi nie podszedł. X360 nigdy nie kojarzył mi się z platformerami, a na PS3 przynajmniej jest Rachet i odnawiają Sly'a o ile się nie mylę. Prawda jest taka, że kto chce grać w platformery bierze Wii, które jest absolutnym must-have'em (zwłaszcza po ostatnim E3) dla fanów tego gatunku. Super Mario Galaxy można nie lubić, ale prawda jest taka, że NIE MA drugiego platformera, który choć zbliża się do poziomu SMG. Mario może zostać zdetronizowane tylko przez drugie Mario.

PS. Carabinieri Club? LOL :P Nie wożę się po klubach więc Ci nie powiem, że znam ;) Jestem raczej typem na bary jazzowe i przymulone puby. Co do bomby inegrato: nie mam pojęcia co to jest :)

Opublikowano

Wg. mnie to jedyne serie AAA będące exami. Gdzie Jak poszedł jeszcze w kierunku jakiś kartów śmiesznych, a ile się nie myle Ratchet też był jakąś nawalanką na arenie później. Daxter na PSP też mi nie podszedł. X360 nigdy nie kojarzył mi się z platformerami, a na PS3 przynajmniej jest Rachet i odnawiają Sly'a o ile się nie mylę. Prawda jest taka, że kto chce grać w platformery bierze Wii, które jest absolutnym must-have'em (zwłaszcza po ostatnim E3) dla fanów tego gatunku. Super Mario Galaxy można nie lubić, ale prawda jest taka, że NIE MA drugiego platformera, który choć zbliża się do poziomu SMG. Mario może zostać zdetronizowane tylko przez drugie Mario.

PS. Carabinieri Club? LOL :P Nie wożę się po klubach więc Ci nie powiem, że znam ;) Jestem raczej typem na bary jazzowe i przymulone puby. Co do bomby inegrato: nie mam pojęcia co to jest :)

No właśnie stronę temu pisałem, ze właśnie z tych pobudek sprawiłem sobie Wii (ale w past genach PS2 rządziło w platformówkach).

Inegrato to szybka kolej łącząca Rzym z Latiną, gdzie w cenie biletu masz kolej w dwie strony + metra itp.)

Opublikowano

Jak&Daxter crap? OMG! Jako wielbiciel i znawca platformówek stwierdzam, że Jak&Daxter był najlepszą platformówką poprzedniej generacji konsol. Zjadał na śniadanko wszelkie Conkery, Super Mario Sunshine i Ratchety. Niestety druga i trzecia częśc już nie są tak dobre. Ale jedynka to absolutny klasyk.

Też uważam ją za najlepszego platformera poprzedniej generacji obok Psychonauts, bo ta gra pomysłami zaskakuje nawet dzisiaj.

Opublikowano

Mam racje!

Jestem pijany!

Opublikowano

Mam racje!

Podziel się, bo jestem głodny...

Takie dysputy o wyższości jednej gry nad drugą po tylu latach od ostatniego szarpania w nie można sobie o kant stołu obić. Założę się, że gdybyście je dziś włączyli, jedyne co nie sprawiłoby wam zawodu to brak konieczności ściągnięcia patchy :D

Opublikowano

Wiadomo, dobrze ze napisalem tylko jeden fakt, ze mam racje :teehee:

Opublikowano

Plus za porażającą szczerość :P

Opublikowano

Po pijaku robi się wiele głupich rzeczy. Ja na przykład kupiłem roczną subskrycję PS Plus :turned:

Opublikowano

Ja na kacu kupiłem Call of Juarez i zamówiłem preordera NFS: Hot Pursuit. Wtedy obie rzeczy wydawały mi się kapitalnym pomysłem :P

Ale Texz'a nie przebiję :rolleyes:

Opublikowano

Po pijaku robi się wiele głupich rzeczy. Ja na przykład kupiłem roczną subskrycję PS Plus :turned:

[*] Łączymy się w bólu i wstydzie.

Opublikowano

Kupić Kinecta na trzeźwo się nie da. :unsure:

No jak nie, dzięki Kinect możesz mieć własnego tygrysa, albo niezapomniany zjazd pontonem.

Opublikowano

ok, przekonaliscie mnie do kupna x'a... chyba, ze to fake

Opublikowano

dpad chyba z(pipi)any ;(

Opublikowano

Jak ktoś ma kartonowe ściany to porobi sobie ładne otwory wentylacyjne. Jeżeli murowane...

Gipsu w Polsce zabraknie.

Opublikowano

wywalic sciane nosną czy tez wywalic sciane na korytarz?

:D

Opublikowano

8b8e7dab943aabb48b28394ed2f6f1a1.jpg

Czemu taki archaiczny rozkład gałek i dpada? Oo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.