Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ceny na podstawie najnowszego PSXE, którego dziś kupiłem i żałuję.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Aby grać przy użyciu Sony Move trzeba szarpnąć się na 340zł OLOLOLOLOLOLOL

No na Kinect trzeba wyłożyć jeszcze więcej kasy, a nie da się na tym naprawdę grać. Bo uganianie się za tygrysem to nie gra.

Opublikowano

Z tym, że nikt normalny nie napala się na hardkorowe gry pod Kinect, więc nikogo Kinect nie obchodzi. NIe zmienia faktu, że płacić 340zł, by zagrać w KZ3 ze zyebanym sterowaniem to też niezła paranoja ;p

Opublikowano

No na Kinect trzeba wyłożyć jeszcze więcej kasy, a nie da się na tym naprawdę grać. Bo uganianie się za tygrysem to nie gra.

Kinect przynajmniej jest innwoacyjny i uwierz mi zarządzi.

Opublikowano

Przekonałeś mnie.

Opublikowano

W jakim sensie innowacyjny, a Eye Toy? To tylko rozwinięcie technologii, czego w sumie nie widać patrząc na prezentację z Gamescom, gdzie nie wykrywa połowy ruchów, a jeśli już, to z opóźnieniem.

Opublikowano

Kinect gwarantuje momentalny remont mieszkania/domu w którym go zainstalujecie. Swoją drogą rewolucyjne urządzenie. Jeszcze za młodu marzyłem, żeby jak Van Dam (Wpier.ol) ścinać palmy z piszczeli, teraz moje marzenia will come tru!

Opublikowano

W jakim sensie innowacyjny, a Eye Toy? To tylko rozwinięcie technologii, czego w sumie nie widać patrząc na prezentację z Gamescom, gdzie nie wykrywa połowy ruchów, a jeśli już, to z opóźnieniem.

Widziałeś Dance central??? Można również zrobić też za(pipi)istą bijatykę na kinecta.

Opublikowano

Widziałeś Dance central??? Można również zrobić też za(pipi)istą bijatykę na kinecta.

114087145262968631.jpg

Opublikowano

nie mówie, ze nie, bo wszystko wskazuje na to, ze to bedzie wielki sukces... przynajmniej na poczatku [nigdzie nie czytałem, zeby ktos wycofywał preordery]

w koncu cały swiat ma (pipi)ca na punkcie tanca, fitnessu, jogi i innych rzeczy, ktore skupiaja swoją uwage na sobie przez pierwszy tydzien.

Opublikowano

Widze,ze dla niektorych wysoka sprzedaz=sukces. Dla mnie jako normalnego gracza bardziej licza sie dobre gry. A takich poki co i zapewne jeszcze jakis czas po premierze ''eye toy'' od M$ poki co nie bedzie mial.

Opublikowano

Widze,ze dla niektorych wysoka sprzedaz=sukces. Dla mnie jako normalnego gracza bardziej licza sie dobre gry. A takich poki co i zapewne jeszcze jakis czas po premierze ''eye toy'' od M$ poki co nie bedzie mial.

niektórych? xD

chyba nie czytasz tego tematu regularnie ;]

zaraz Cie pojadą i zaczną podawac linki do tabelek sprzedaży itp ;]

Opublikowano

Chciałem zauważyć, że sukces komercyjny jest kluczem do dobrych gier. Jak Kinect sprzeda się w milionach to będzie zachęta dla developerów by po serii pierdółek zainwestować w poważniejsze produkcje bo przy dużej liczbie potencjalnych klientów jest szansa na dobrą sprzedaż.

Jak Move zaliczy porażkę komercyjną to będzie mniejsza szansa, że developerzy zewnętrzni będą chcieli robić kompleksowe produkcje robione specjalnie pod Move.

Komercha ma tu więcej do gadania niż wielu się wydaje.

Opublikowano

Wystarczy tylko powiedziec,ze nad slupkami sprzedazy najbardziej ekscytuja sie posiadacze X'a. Choc oczywiscie nie wszyscy. A temat odwiedzam ostatnio dosc regularnie bo usmiac sie mozna niezle czytajac niektore posty.

Opublikowano

Wystarczy tylko powiedziec,ze nad slupkami sprzedazy najbardziej ekscytuja sie posiadacze X'a. Choc oczywiscie nie wszyscy. A temat odwiedzam ostatnio dosc regularnie bo usmiac sie mozna niezle czytajac niektore posty.

ja dzis przez 10min klikałem F5 i serio sie zdziwiłem jak zobaczyłem ile ludzi sie tu przewala ;] przy czym aktywnych userow jest 10-15.

Opublikowano

To jakieś 70% aktywnych użytkowników działów o grach :P

Opublikowano

Ten temat dzieli się na cztery typy użytkowników :P

Atakujących, broniących, dokładających do pieca oraz trolli

Opublikowano

sa jeszcze kibice ktore czytaja, smieja sie i potem nic nie pisza :)

Opublikowano

Nieudzielających się traktuje się jak nie idących do wyborów. Nie dość, że bez prawa do własnego zdania, to jeszcze bez uwzględnienia w statystykach, jakby ich w ogóle nie było :P

Opublikowano

Nieudzielających się traktuje się jak nie idących do wyborów. Nie dość, że bez prawa do własnego zdania, to jeszcze bez uwzględnienia w statystykach, jakby ich w ogóle nie było :P

smutno mi teraz :(. Jestem nikim :( Nie ma mnie :(

ps. Tech demo Kinecta :D

2 osoby grajace. Ta technologia musi zarządzic nie ma innego wyjscia.

32v6N.gif

Opublikowano

32v6N.gif

Ludzie często śmieją się z innowacyjnych technologii na początku. Wszyscy śmieli się z Wii, nawet redaktorzy psxextreme. Nintendo udało się sprzedać 70 milionów konsol mimo niewielu dobrych gier.Teraz sony kopiuje wii i liczy na komercyjny sukces.

Opublikowano

moze i innowacyjne ale troszke nie dopracowane :D

znow sprzedaja cos niedopracowanego :(

przy okazji wyszlo ze obcieli kamerke w Kinectcie i jest tam gorsza niz kamerka w DSi ;)

Opublikowano

32v6N.gif

Ludzie często śmieją się z innowacyjnych technologii na początku. Wszyscy śmieli się z Wii, nawet redaktorzy psxextreme. Nintendo udało się sprzedać 70 milionów konsol mimo niewielu dobrych gier.Teraz sony kopiuje wii i liczy na komercyjny sukces.

Nie nazywaj czegoś innowacją, skoro nią nie jest. Kinekt to rozszerzenie znanej już technologii w EyeToyu. Owszem, rozszerzenie dość spore, ale nie jest to nic nowego. Taki jest właśnie Microsoft. W zasadzie nigdy nic nie wymyślili, poza podzialem w systemie na okna. Jedyna innowacja całej firmy, wiec nie mów o innowacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.