Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

A może NBA? Co mnie obchodzą jakieś ligi graczy grających za kasę? :o

Opublikowano

Dokladnie

:teehee:

@Greg

Podalem przyklad, zebys nie pisal bzdur ze Wiilot jest bardziej precyzyjny od pada.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

ale przeciez Wii nie do tego ma sluzyc. To chyba normalne, ze nikt nie bedzie gral za pomoca PS move w Killzone 3 online. Gasz - to ma trafiac do innego typu graczy, dla wiekszosci pozostanie ciekawostka, zas duzo casuali sie skusi na wszytsko.

Jak ktos pisze, ze Wilot jest dokladniejszy niz galka, to chyba nigdy z nikim online nie gral w zadnego FPS'a.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tak, w końcu Twoja siła argumentów jest większa niż moja, prawda? Moja to tylko doświadczenie w graniu, Twoja to rzekome, teoretyczne i hipotetyczne wyśmianie przez MLG opcji grania na Wii.

easye: A ja napiszę, że jeżeli ktoś pisze, że gałka jest dokładniejsza do fpp niż Wiilot to chyba nie grał w Metroida na Wii. No i kółko się zamyka

Edytowane przez Albert Wesker

Opublikowano

Albert - nawet z technicznego punktu widzenia nie ma mozliwosci, by cos bezprzewodowego bylo bardziej precyzyjne i szybsze niz zwykly pad podlaczony bezposrednio do konsoli. Sam nigdy na Wii nie gralem, nie bede sie o to sprzeczal, ale szczezrze - naprawde nie wyobrazam sobie turnieju w HALO poprzez Kinnect, czy w Killzone za pomoca PS Move. Nie wiem, jak technika musialaby sie nagle posunac na przod, by reakcja tych zabawek byla tak samo szybka i precyzyjna co galka padow.

Co nie zmienia faktu, ze jezeli takie Move bedzie sie znakomicie spisywalo przy kampani, to sam wydam te 3 stowy by tego doswiadczyc.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja nie mówię o turniejowym graniu (turniejowi gracze, podobnie jak casuale nikogo nie obchodzą na tym forum, to dwie skrajności i jako takie powinny być odrzucane), tylko o graniu normalnie w domowym zaciszu. Pad jest wygodny, ale sterowanie w Metroidzie było dla mnie o wiele bardziej intuicyjne niż sterowanie w dowolnym fpp padem

Opublikowano

dlatego poki co o wiele bardziej pod moj gust podchodzi PS Move ! Szczegolnie po obejrzeniu takiego Sports Champions ! Nie wiem, wole jednak machac majac cos w reku, niz nie miec nic... :teehee:

Poki co sie zastanawiam, bo wciaz dla mnie to bardziej ciekawostka niz fajna zabawa (dobre sterowanie w FPSie mogloby to zmienic)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kinect jest do dupy. Laguje, nie rozpoznaje ruchów - ogólnie porażka całkowita. Move? Dobra gra jest dobra niezależnie od kontrolera. Gdyby Wii miało zwykłego pada to też bym je kupił, bo ważne są gry, a nie rodzaj sterowania. Dlatego ja całkowicie olewam Move. Po co mi kompletnie nieprzydatne urządzenie? Jak się komuś podoba Killzone 3 to będzie miał taką samą radochę na padzie i na Move. Wiadomo, w takie Okami lepiej gra się na wiilocie niż na Dualshocku. Ale czy na tyle lepiej, żeby wydawać 300 zeta na kolejne śmieci do domu? Naaah

Opublikowano

Widać, że Sony pomysł z 3D World zasęgnęło od ruskich

1283770348_by_silver79_500.jpg

Pff... ale innowacyjni.

Opublikowano

Kinect jest do dupy. Laguje, nie rozpoznaje ruchów - ogólnie porażka całkowita. Move? Dobra gra jest dobra niezależnie od kontrolera. Gdyby Wii miało zwykłego pada to też bym je kupił, bo ważne są gry, a nie rodzaj sterowania. Dlatego ja całkowicie olewam Move. Po co mi kompletnie nieprzydatne urządzenie? Jak się komuś podoba Killzone 3 to będzie miał taką samą radochę na padzie i na Move. Wiadomo, w takie Okami lepiej gra się na wiilocie niż na Dualshocku. Ale czy na tyle lepiej, żeby wydawać 300 zeta na kolejne śmieci do domu? Naaah

W sumie racja, szczegolnie z tym miejscem... Mi juz dzisiaj brakuje miejsca na elektroniczne zabawki. :teehee:

Opublikowano

Zepsułeś mi dzień. :(

23365336.jpg

Na PS3 taka posucha, że o każdego EXa (btw, remakea) trzeba płakać na forum :rolleyes:

Problem z 2GB praktycznie nie istnieje, bo można gre dodać do zakładki Games on Demand ;)

Jeśli gra faktycznie wyjdzie na X0 i będą takie tanie punkty na allegro to sobie kupie tego Strangera ;)

Opublikowano

Uwielbiam facetow, ktorzy maja kolczyki i uwielbiaja Nintendo. Kazcie jakims prosom grac willotami to was wysmieja. Cale te sterowanie nintendo to blad i mam nadzieje ze umrze, filmik ktory dalem doskonale to obrazuje.

Uwielbiam facetów którzy mają awersję do gości z kolczykami, którzy lubią Nintendo. No tak, ale Wii to śmieszne gierki z Mario a nie męskie gry dla męskich facetów z wielkimi padami i konsolami z chAmeryki :teehee:

Btw, każdy pecetowy "pros" wyśmieje granie na padzie w FPSy, a każdy konsolowy "pros" twierdzi, że mysz i klawiatura to przeżytek. A ja jednych i drugich mam głęboko gdzieś, liczy się komfort grania, na upartego na Wii w wiele gier też można grać na classic controlerze, ale przecież nie o to chodzi. Z resztą co ja się będę kłócił, najpierw podajesz argumenty typu "Halo najlepsze bo sprzedało się w pierdyliardach egzemplarzy" a teraz jedziesz po sterowaniu Nintendo, które to właśnie zapewniło Wii pierwsze miejsce pod kątem ilości sprzedanych egzemplarzy w kategorii konsol stacjonarnych tej generacji.

Opublikowano

Rozpracowali Nas Albert! Spadamy z naszym Nintendo Gay Clubem na inne forum. Bez focha misiaczki :*

11794_rugby171.jpg

Opublikowano

no to teraz można mówić że gra będzie za(pipi)ista i czekaliśmy na ten remake, must have, GOTY 2011.

@greg - na XFD grałeś pod namiotem na kinekcie czy wieczorem w tym hotelu ? bo wszystkie opinie z XFD poza twoją są bardzo pozytywne na temat kamerki.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

W hotelu. No to dziwne, bo każdego z kim byłem są negatywne. A to w zasadzie cała "elyta" forum N+, tam nie znajdziesz chyba ani jednej pozytywnej opinii na temat Kinecta

Opublikowano

Musisz się nauczyć, że Greg ma zawsze racje :laugh: Jak długo znam Grega (jeszcze z czasów N+) nigdy nie widziałem by komuś przyznał rację (chyba, że chwalisz Wii lub cos co Greg lubi).

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Zawsze piszę to co myślę. Mam gdzieś kto co o tym sądzi, ale nie lubię jak ktoś pisze ewidentne bzdury, lub głupoty. Maka, przodujesz w tym ^_^

Opublikowano

ppe wprowadza ludzi w blad - najlepsza gra na kinecta to glaskanie tygryska

Opublikowano

Najlepsza to Stars Wars, gdzie Kinect z wyprzedzeniem reaguje na to co robimy.

Opublikowano

Najlepszą grą będzie coś, czego nikt się nie spodziewa. Halo Kart Racing!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.