Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

a co sie dziwić ostatnie Hejloł i oceny muszą być maksymalne, ot co!

ja nie rozumiem dlaczego nikt się nie przyje.bie do brandzlowania się co roku w prasie na temat kolejnego CoDa.

jak czytałem zajawkę Black Ops w ostatnim PSXE to myślałem ze padne na glebę - oh ahh bo jakie to filmowe i w ogóle za(pipi)ongo czadzior - szkoda że co roku mam deja vu.

Opublikowano

No dokładnie co roku tym samym się jarają.

Edit: Nigdy nie zrozumiem tak wysokich ocen dla Halo 3, MGS4 i MW2.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No dokładnie co roku tym samym się jarają.

Edit: Nigdy nie zrozumiem tak wysokich ocen dla Halo 3, MGS4 i MW2.

Dorzuciłbym jeszcze do listy God of War III, bo poza grafiką HD z jeszcze większa dozą rozwałki i brutalności, gra absolutnie nic nowego nie wnosi.

Opublikowano

Cenię sobie pierwsze Girsy i MW, ponieważ wniosły dużo do gier, ale ich kontynuacje są takie same, a nawet momentami gorsze. Jednak i tak oceny dostają wysokie.

Opublikowano

Bo ja wiem.

Uncharted 2 też zresztą ma za wysoką średnią. Co najmniej jak Chrystus gier wideo. Gra jest super, ale to przesada.

Opublikowano

Idealnego? A gdzie walki z bossami (jedyna normalna w tej grze to ten Leviathan czy jak się tam nazywało to coś w wodzie) i co to za zakończenie? Jedynka jest pod tym względem lepsza - corpser, Raam, Berserker.

Opublikowano

Uncharted 2 zasługuje na takie oceny. Wiele może nie wnosi poza płynnym wymieszaniem gameplayu ze scenkami, ale sama rozgrywka jest dopracowana idealnie z masą skryptów jak z helikopterem, akcją na pociągu, czy ucieczką ala Crash Bandicoot :]. Zdecydowanie najlepsza strzelanka tej generacji z obłędną oprawą, do dzisiaj to nr 1 na konsolach, nawet God of War 3 nie dał rady, chociaż tez ma swoje momenty.

Opublikowano

Sequela idealnego nie ma i nie będzie. Nie ma ideałów. :P

Silent Hill -> Silent Hill 2

Resident Evil -> Residen Evil 2

;>

Opublikowano

Assassin's Creed II > Assassin's Creed

Edytowane przez Codename

Opublikowano

ME2>ME

U2>U1

Kz2>Kz

Heroes 3 m&m> pozostałe części

można tak wymieniać i wymieniać :P

Opublikowano

Ale czy to są sequele idealne? Śmiem wątpić. :geek:

W przypadku Uncharted ciężko mówić o Sequelu równie dobrze mogli by by to pod innym tytułem sprzedawać przecież tam jest 0 powiązań z jedynką praktycznie

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Masz przykład - U1 < U2 wszystko praktycznie ulepszone, od grafy, zróżnicowanych terenow, wiecej broni itd po multi czego w jedynce nie było, dla mnie jest sequel idealny i basta :D jeszcze kilka przykładów innych gier mozna podac ale kit z tym PS pisze z PS3

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ale czy to są sequele idealne? Śmiem wątpić. :geek:

A czy jest w ogóle idealna gra, czyli taka która podoba się każdemu? Nie.

Natomiast te wymienione wyżej, to są właśnie wzorowe sequele, jak powinna wyglądać kontynuacja.

Opublikowano

1:12 - 1:19 Greg

Typowa argumentacja fanow Nintendo :teehee:

Opublikowano

Wracajac znowu do grafiki - Halo Reach miecie, graficznie jest naprawde dobrze, ale to nadal nie ta sama liga co Killzone 2. Wiem, ze swiat jest wiekszy, ze trudniej cos takiego zrobic, ale nie interesuje mnie to. Zostały jedynie Gearsy, ktore moga zblizyc sie wykonaniem do najladniejszych gier PS3.

Opublikowano

To Mazzi z PE. :teehee:

Nah, to zdecydowanie ja. Dalsza częśc wypowiedzi nic wspólnego z Nintendo nie miała. Dlatego Macowi odpowiem jak Frasyniuk Kaczyńskiemu: Mac, pierd*lisz, nie było Cię tam!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.