Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A wiec tak wyglada czlowiek z 3 konsolami tej generacji.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Można się z tego wyleczyć? Chciałbym mieć 3 konsole, ale się boję patrząc na Grega :(

Opublikowano

easye: Nie trudniej tylko się nie da :) Na PS3 nie ma żadnej gry z dużym otwartym światem, ogromoną ilością przeciwników i grafiką Uncharted 2. Nikt by nie chciał by przez dążenie do super grafy z Reach zrobili takiego cieniaka jak Killzone 2 :whistling: Niech najpierw Sony zrobi taką grę jak Reach to będzie można coś porównać. Porównać to będzie można GT5 i Forza 3 i 4.

Opublikowano

Gdybyście byli na FD to bym wam opowiedział jak to jest ^_^ Może nawet przewiózłbym któregoś Alfą :lol:

Opublikowano

easye: Nie trudniej tylko się nie da :) Na PS3 nie ma żadnej gry z dużym otwartym światem, ogromoną ilością przeciwników i grafiką Uncharted 2. Nikt by nie chciał by przez dążenie do super grafy z Reach zrobili takiego cieniaka jak Killzone 2 :whistling: Niech najpierw Sony zrobi taką grę jak Reach to będzie można coś porównać. Porównać to będzie można GT5 i Forza 3 i 4.

True,pisalem tylko o wrazeniach estetycznych. Mapy w multi za to dla mnie wygladaja fantastycznie i co najwazniejsze nie przeszkadza to jak w killzone,bo grafika jest ostra jak zyleta. Ogolnie Halo zowu zarzadzi! :thumbsup:

Opublikowano

True,pisalem tylko o wrazeniach estetycznych. Mapy w multi za to dla mnie wygladaja fantastycznie i co najwazniejsze nie przeszkadza to jak w killzone,bo grafika jest ostra jak zyleta. Ogolnie Halo zowu zarzadzi! :thumbsup:

Wiem, tylko należało to sprecyzować bo zaraz trole by głupoty pisały ;)

Opublikowano

Ciekawy news: http://kotaku.com/5632512/new-xbox-360-bundle-includes-kinect-250gb-hard-drive

Czyli w USA bundle PS3 + Move i gra będzie kosztować tyle samo (399$) co bundle X360s (z dyskiem) + kinect i gra.

Trochę śmieszne bo teoretycznie start z Move jest tańszy niż z Kinect :P

W obu bundlach (Arcade i 250Gb) kinect kosztuje tyle samo w USA co starter Move czyli 100$.

W UK tak samo Bundle od Sony jak i M$ będą kosztować tyle samo czyli 300 funtów (jeżeli chodzi o bundle Sony to tam gdzie dodają grę, bo europejski starter jest tańszy o grę gdyż ma dysk z demami).

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

1:12 - 1:19 Greg

Typowa argumentacja fanow Nintendo :teehee:

Leżem i nakryłem się nogami :turned:

Opublikowano

Takie artykuły nie mają sensu. Wszyscy wiedzą, że PS3 jest najlepsze, niektórzy tylko nie potrafią tego przyjąć do świadomości. ^_^

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/ nie trafiłem, a starałem sie, zeby x360 byl na plusie w mojej wypowiedzi...

Opublikowano

Z tym muszę się zgodzić. Wszyscy lubimy artykuły na świerzo :whistling:

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/

God of War 3 i Uncharted 2 niszczą cały lineup Microsoftu z Mass Effect, Gears of War i Halo na czele :whistling:

Opublikowano

w pierwszej 20 najwyzej ocenianych gier tej generacji jest wiecej ex z ps3 niz x360

Opublikowano

Ale i tak nic nie napisali o potędze Cell, gdzie miał służyć do odpalania miksera, lodówki, pralki itd.

Opublikowano

w pierwszej 20 najwyzej ocenianych gier tej generacji jest wiecej ex z ps3 niz x360

ok namówiłeś mnie XD jak w koncu coś zjem i sie ogarne to mozemy o ilosci/jakosci exów rozmawiać :D wyniknie z tego fhui konstruktywna wypowiedz jak i cała dyskusja ale co tam :D liczy sie beka w tym temacie.

tylko sobie przygotuje stosowne tabelki xD

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/

God of War 3 i Uncharted 2 niszczą cały lineup Microsoftu z Mass Effect, Gears of War i Halo na czele :whistling:

a może jest na odwrót? :turned:

Opublikowano

a może jest na odwrót? :turned:

God of War 3 jest exclusivem na PS3, dodatkowo na XO nie ma żadnej gry, by przeciwstawić się potędze Kratosa.

Uncharted 2 jest piękny i filmowy.

Mass Effect 2 będzie na PS3.

Gears of War i Halo są skrajnie przehypeowane z tym, że Halo broni się całkiem niezłym multi. Niestety, w Killzone2 jest poprostu mniej dzieciaków.

Dla mnie wyższość tych gier nad exclusiveami z XO jest coraz bardziej widoczna.

Opublikowano

Do końca tego roku wyjdzie LBP2 oraz GT5, a na początku przyszłego KZ3 i MS Apokalipsa. No, ale na PS3 nie ma gier...

Opublikowano

Gears of War i Halo są skrajnie przehypeowane z tym, że Halo broni się całkiem niezłym multi.

Nie sa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.