Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

MW2 to spoko singiel i fajne multi, jezeli ktos wymaga od gier rozrywki a nie jakiegos dzikiego wspolzawodnictwa i innego prosowania.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

@Don: Dziwisz się? - jeśli multi to banda 15 letnich hamburgerów... Już abstrahując od multiplayera to kolejnym czynnikiem zwiększający popyt na CoD są "limitki". Ostatnio mieliśmy, co prawda mało użyteczny noktowizor, ale teraz w ofercie jest znany większości "samochodzik" z kamerką i mikrofonem.

Młodzi mieszkańcy Ameryki Północnej fascynują się gadżetami, także z pewnością owe wersje limitowane zwiększają % zakupionych egzemplarzy.

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

ale tan samochodzik z kamerka moze miec wiele ciekawych zastosowan :D

tylko w jakies jakosci nagrywa

Opublikowano

dziwi mnie po prostu że ludzie łykają to samo co roku, na dodatek po failu (bynajmniej nie finansowym) jakim był MW2.

A co z grami sportowymi? Tam co roku naprawiają jeden element, a psują inny (często ten, który wcześniej był dopracowany), a jednak ludzie bez przerwy to kupują, to jest dopiero śmieszne.

Z tym, że egzemplarzy takiego CoD BO sprzeda się tyle w rok, co takiego NBA 2k11 do NBA 2k19 :)

Fakt z fifą to już tylko jakieś 11-14

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Nie dawno znowu skończyłem MW2 i muszę napisać, że to po prostu jest bardzo dobra gra i już. Nie dziwię się kompletnie sprzedaży, bo jako strzelanina wypada po prostu świetnie, z czuciem broni, tymi wszystkimi bajerami w multi. Można nienawidzić Activision ale trzeba przyznać, że gruba kapusta dobrze służy im grom. Podobnie pewnie będzie z nowym CODem. Towar skazany na sukces. Sam pewnie też kupię.

Opublikowano

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=263859

Valve boss Gabe Newell has called his company's assumptions over Xbox Live "such a train wreck".

When asked if its mistake on Xbox Live was to assume Microsoft would let Valve update its games more often, Newell said:

"We thought that there would be something that would emerge, because we figured it was a sort of untenable... Oh yeah, we understand that these are the rules now, but it's such a train wreck that something will have to change.

Opublikowano

jeszcze napiszcie że singiel w MW2 jest dobry to padne na glebe.

Slaby tez nie jest...COD4 byl bardzo dobry...w dwojce mamy "to samo". Napewno jest odtworczy, cholernie krotki i praktycznie co roku dostajemy Mission Pack anizeli sequel, niemniej sam gameplay trzyma poziom.

Opublikowano

Dla mnie kampania w pierwszym MW pod koniec była już nudnawa. WaW był dla mnie pod tym względem dużo lepszy, bardziej zróżnicowany. Najlepsza ostatnia misja w Japonii :)

PS. Nadszedł wreszcie ten dzień kiedy Ultima wysyła Halo: Reach :D

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

bo singiel z MW jest jak dobry krwisty stek. Singiel z MW2 to przedwczorajszy kotlet z psa :/

metafora taka ale doskonale opisuje jaki żałosny jest singiel w tej grze, miałem hype'a a na grę przed premierą a dostałem takie gó.wno, że aż zęby bolą.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nie szczailem, boi dwa razy uzyles skrotu MW2 :teehee:

Opublikowano

Gdy się idzie ze spustem wciśniętym do oporu bez zastanawiania się o co kaman w scenariuszu singiel wypada na poziomie.

Opublikowano

Nawet wiecej, IMO jest swietny.

Opublikowano

nie szczailem, boi dwa razy uzyles skrotu MW2 :teehee:

poprawione

Gdy się idzie ze spustem wciśniętym do oporu bez zastanawiania się o co kaman w scenariuszu singiel wypada na poziomie.

no chyba że tak.

Opublikowano

Jak to smiesznie pisza dziwni ludzie z forum N+, Kinect i Move NIKOGO.

Opublikowano

Jak to nikogo? Końcówka tego roku w branży gier video nie byłaby tak ciekawa gdyby nie te ustrojstwa.

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz...

Opublikowano

Jak to nikogo? Końcówka tego roku w branży gier video nie byłaby tak ciekawa gdyby nie te ustrojstwa.

Nie wiadomo, może Microsoft postarałby się o normalne gry, zamiast pracować nad crapami pokroju zjazdu pontonem.

Opublikowano

Może Kinect nikogo, bo Move w LBP2 może pokazać pazur.

Opublikowano

IMO to tylko początek. Ja to Ściera powiedział na początku gier video był Pong, Pac-man czy Space Invaders. Musimy poczekać aż gry wyewoluują i chyba nikt w to nie wątpi, że PS4 i Xbox 720 będą miały kontrolery ruchu w dniu ich premiery.

Opublikowano

patrze na ten film z cda i jestem ciekaw co z tymi grami ktore tam sa pokazane? Te pro dinozaur ktory niszczy miasto :( czy te pit stopy czemu tego na e3 2010 nie pokazali czyzby nie istnialy :P

i ciekaw jestem jak bez deski w takich grach jak ta deskorolka beda robic powazniejsze tricki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.