Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale też nie ma co porównywać God of War do ICO czy Shadow of the Colossus, bo GoW jest bardziej popularny, więc nic dziwnego, że dobrze się sprzedał.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

To akurat prawda, takiego ciśnienia jak na The Last Guardian nie było za czasów Shadow of the Colossus, o ICO nie ma co wspominać, bo ta gra zaistniała tak naprawdę dopiero po reedycji.

Opublikowano

Halo Ricz sprzeda się w miliardzie egzemplarzy po takiej akcji promocyjnej

halolaunchparty14.jpg

halolaunchparty18.jpg

Opublikowano

Ha ha ha padłem :D

Ale wymyślili :teehee:

PS. Justin Bieber czy jak on tam się zwie, nowy hiroł nastolatek z całego świata.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że jego hejterzy zrobili mu największą sławe, gdyby nie podpisy pod innymi filmikami na YT (typu fuck justin biber) to nie wiedziałbym kto to jest ;)

Opublikowano

na koncertach reklamuje Kinecta :) Sa zajawki miedzy piosenkami "aktualnie na zapleczu" i pokazuja jak cala ekipa gra na kinectach

czyli nie ma bata czuje ze reach osiagnie min z 40 mln. Fani kupia po pare sztuk :)

Opublikowano

ze 100mln będą nawet kupować bez posiadania xbox'a :D

Opublikowano

Istnieje szansa, że ktoś kto nie lubi Biebera nie kupi tej gry? W sumie to taka nasza polska Doda, tylko o kilka lat młodsza.

Opublikowano

Halo Reach w ogóle jakie noty zbiera, jak na razie na poziomie 92%. I pewnie tendencja się utrzyma. Jeszcze grę reklamuje jakieś emo, jest skazana na sukces, ale CoD'a pewnie i tak nie przebije.

Opublikowano

Bieber gra w grę dla mature. Nice. Ciekawe ile ten chłopek w branży muzycznej pociągnie. :down:

Popatrz na jego usta na drugim zdjęciu. Nieźle musi ciągnąć ;)

Opublikowano

Jakie zwroty akcji. 30 recenzji dla Reach i średnia do 94 podskoczyła :P

Opublikowano

Bieber gra w grę dla mature. Nice. Ciekawe ile ten chłopek w branży muzycznej pociągnie. :down:

nie chce nic mówić, ale ma prawie 17 lat, więc w sumie wielkiej zbrodni nie robi o_O

w ogóle to weźcie spierd.alajcie z tym bieberem, lepszych tematów nie ma?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Gdyby z R* powiedzieli, że robią już ostatnią część GTA, to na bank gra miałaby pierwsze miejsce. Tak to działa.

Opublikowano

I to, że Reach ma najwięcej zawartości ze wszystkich FPS'ów na rynku i tych co dopiero nadejdą w 2011 jest dla Ciebie bez znaczenia ? :P

Opublikowano

Gdyby z R* powiedzieli, że robią już ostatnią część GTA, to na bank gra miałaby pierwsze miejsce. Tak to działa.

taa gdyby RDR był od innej firmy niż R* to -2 oczka od ocen

ciekawe który fpp na konsolach ma 35-37 trybów multiplayer + 4 osobowego co-op + edytor mapek + milion innych ficzerów...żaden :potter:

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

I to, że Reach ma najwięcej zawartości ze wszystkich FPS'ów na rynku i tych co dopiero nadejdą w 2011 jest dla Ciebie bez znaczenia ? :P

Znaczenie to ma dla osób, które lubią multi. Mnie ten tryb w grach nigdy nie interesował, poza kooperacją, ale to też tylko w kilku grach.

Może gra jest dobra, ale na pewno też jakiś wpływ na oceny ma fakt, że to pożegnanie Bungie z serią.

Opublikowano

Tylko, że Firefight możesz grać samemu, nie trzeba grać po sieci co już cholernie wydłuża grę. Do tego można w tym trybie masę ustawień pozmieniać, właściwie to budujesz sam własne tryby gry.

Są jeszcze takie smaki jak ponad 40 unikalnych egzekucji rozsianych po różnych trybach gry. Tak dobrze napisałem - ponad 40 :P Czy też najlepsze AI przeciwników na konsolach.

Opublikowano

Może gra jest dobra, ale na pewno też jakiś wpływ na oceny ma fakt, że to pożegnanie Bungie z serią.

nie ma to jak teorie spiskowe fanów ps3 xD no i ten ton wypowiedzi ,,no moze moze..hr jest dobre ale..''

Opublikowano

taa gdyby RDR był od innej firmy niż R* to -2 oczka od ocen

:no:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.