Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

I to, że Reach ma najwięcej zawartości ze wszystkich FPS'ów na rynku i tych co dopiero nadejdą w 2011 jest dla Ciebie bez znaczenia ? :P

Może gra jest dobra, ale na pewno też jakiś wpływ na oceny ma fakt, że to pożegnanie Bungie z serią.

nie ma to jak teorie spiskowe fanów ps3 xD no i ten ton wypowiedzi ,,no moze moze..hr jest dobre ale..''

Nie jestem fanem PS3, tylko dobrych gier. :]

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Wiecie co, Reach jest na wyciagniecie reki, a ja jestem splukany. JA PIER.DOLE.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

he he he

not funny ;/

Opublikowano

Wiecie co, Reach jest na wyciagniecie reki, a ja jestem splukany. JA PIER.DOLE.

sprzedaj X..moze ktos kupi

Opublikowano

Reach już w domu :D

Odpaliłem Firefighta i jak to mawiał klasyk "Obsrałem się na miętowo" :D Mogliby to jako osobną grę sprzedawać, tempo akcji i AI miażdży wszystko co do tej pory widziałem na konsolach.

Opublikowano

ja tam bardziej preferuje multi w bc2 niz w halo, tam sie dzieją akcje

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Ale zrozum, że na Xbox Live nie jest w TOP5!!!!111oneone Ja także sobie cenię multi w BC2 no, ale prosy sądzą inaczej.

Opublikowano

Ja za to cenię multi w KillZone2

więcej grzechów nie pamiętam

.

Opublikowano

ja tam bardziej preferuje multi w bc2 niz w halo, tam sie dzieją akcje

Na pewno multi w BC2 jest efektowny, przed premierą jak pokazywali te filmiki "moments" to myślałem "e, ustawione :F", a się okazało że wcale nie tak rzadko są tego typu dynamiczne akcje, nawet parę miesięcy po premierze :potter:

Opublikowano

Kiedy ma mieć premiera polskiego XL, bo cholercia już bym brał Reach, ale na nowym koncie i z abonamentem z polskiej karty.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Tyle to ja wiem. Czekam na konkretny dzień.

Opublikowano

No i po co, jak Kinect nie będzie działał na polskie komendy. :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.