Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Halo Legendary Edition wyprzedane z Gamestopu :o

http://gameinformer....le-too-bad.aspx

Co w tym dziwnego ? Odejmujesz 60$ za grę i masz 5 czy tam 6 figurek MFT za 90$, które pewnie będą nabierały z czasem na wartości dla kolekcjonerów.

W sumie masz rację. Ciekawe tylko ile Gamestop miał tych edycji kolekcjonerskich :)

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Gamestop to największa na świecie sieć sprzedająca gry. Myslę że mogli mieć około 100 tysięcy Halo Reach Legendary Edition.

Opublikowano

No to cotygodniowe podsumowanie preorderów w USA: http://www.vgchartz.com/preorders.php?date=40433

- Ponad 2 mln preorderów na Reach w obu Amerykach (niech was nie zwiedzie brak 8 tys., to liczby na 3 dni przed premierą, a okres który obejmuje ostatni przyrost miał średnią ponad 40 tys. na dzień) i tak oto Reach stało się prawdopodobnie najchętniej zamawianą grą przed premierą w obu Amerykach w historii - na jednej platformie.

- GT5 ciągle na tym samym poziomie, zupełnie jakby gra miała z rok do premiery. Rzadko się zdarza by w tym okresie preordery nie miały tendencji wzrostowej.

- Fable 3 cały czas bardzo mocno do góry.

- Black OPS na dobrej drodze by ustanowić nowy rekord sprzedaży.

- Starter Move cieniutko przed samą premierą na tle konkurencyjnego Kinect.

- Assassin's Creed: Brotherhood może być pierwszą grą w serii która sprzeda się na świecie lepiej na PS3 niż na X360.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

znajde gdzies takie wykresy z Europy? Bo Jułesej mnie akurat (pipi) interesuje ;)

Opublikowano

To wina Amerykanów, bo kupują amerykańskie gierki na amerykańską konsolę. Przy okazji takie Apple naprawdę mogłoby nieźle zarządzić na rynku konsolowym, bo Amerykanie kupią każdy towar sygnowany jabłuszkiem.

Opublikowano

znajde gdzies takie wykresy z Europy? Bo Jułesej mnie akurat (pipi) interesuje ;)

Europa to (pipi), a nie rynek. Gdyby nie UK to sprzedaż gier w obszarze PAL byłaby na prawdę tragiczna.

Dla EU nie znajdziesz bo rynek nie jest jednolity dlatego nikt tego nie śledzi bo się nie da zwyczajnie.

Generalnie sprzedaż gier poza amerykami jest bardzo słaba.

Opublikowano

Jak widać, rok 2010 rokiem PS3.

Wait...

Rok 2010 rokiem God Of War 3. Z każdym miesiącem coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że gry tego kalibru wychodzą raz na dość długi jak dla gracza czas.

Opublikowano

Akurat w tym roku nie brakowalo kapitalnych wrecz gier ktore spokojnie mogo konkurowac z Kratosem. Z MAss Effect 2 i Red Dead Redemption na czele (a wkrotce pewnie Gran Turismo 5 dolaczy do grona absoluntych killerow). Jednym slowem 2010 zarzadzil ^_^

Opublikowano

GOW3 mnie zniszczył w połączeniu z dopełnieniem trylogii z PS2 w pełnym HD w kolekcji GOW. Taka dawka czystej andrenaliny nie może przejść bez echa. Nawet RDR i ME2 mnie tak nie oczarowało jak dopieszczony do granic możliwości GOW3.

Opublikowano

Jasne, że to już koniec.

Opublikowano

Mnie GOW3 nie zawiodl ani troche...dostalem dokladnie to czego oczekiwalem. Mimo wszystko w tym roku dla mnie numerem jeden jest ME2 ;)

Opublikowano

Jasne, że to już koniec.

Nie wiadomo.

Kratos martwy był w każdej części i ciągle wracał

A z opinią się zgadzam, że to najlepsza gra w tym roku. Sam na początku byłem trochę zawiedziony i w sumie nadal dwie pierwsze części stawiam wyżej od trójki, ale w obecnej generacji żadna tego typu gra nie ma startu do GoW i jestem pewien, że szybko się to nie zmieni.

Opublikowano

Jasne, koniec.

Fixed. Spodziewałem się większego pierdolnięcia i lepszego zwieńczenia trylogii.

Magik, wstyd się przyznać, ale niedługo dopiero sprawdzę ME2 i będę mógł stwierdzić :P

A pewnie i tak wg serwisow, tytul GOTY zdobedzie Halo: Reach.

Opublikowano

Dziś oglądałem reckę Buchera na PPE Halo Reach, podjarało mnie nie powiem, wszystko było za(pipi)iście do momentu jak

.

.

.

jak zobaczyłem lecący we mnie zielony, a potem fioletowy laser i tych śmiesznych przeciwników, oni zabijają dla mnie cały klimat. Szkoda, że nie walczy się z ludźmi albo jakimś mroczniejszymi "zwierzątkami". Wtedy łykałbym bez popity.

Opublikowano

balon1984 chyba inteligentny z Ciebie facet, a takie oklepane smęty powtarzasz. Halo to nie jest "Fajnie by było jakby..." tylko to są Grunty, Elici i lasery. Koniec kropka.

Tej gry Bungie nie zrobiło dla Ciebie tylko dla mnie, bartha i Psyko ;)

Opublikowano

Zrobili dla Amerykanów, którzy lubią wydawać kasę na znicze na fikcyjny grób Spartan. :ninja:

Opublikowano

Don ale to zero ściemy, naprawdę podoba mi się rozmach tej gry, lokacje + genialny sound track, ale te grunty itp oraz kolor ich amunicji powoduje, że nie mogę się wgłębić w tą co by nie było mocno rozbudowaną jak na fps historię. Nie wiem jak wam się to podoba, no nic każdy ma swój gust.

Opublikowano

Tak samo jak SW, jest super... Z Reach to ja nie wiem, bo splukany jestem, ale bede poruszal niebo i ziemie zeby jak najszybciej szpila dorwac.

Opublikowano

No niby tak ale SW w tamtych czasach to kopały zad teraz człowiek choćby przez sentyment nie wybrzydza, no i w uniwersum SW jest w uj ras. Z całym szacunkiem do gruntów i elitó :), ale taki Vader to charyzmą i swoją aurą zmiata chyba całą wesołą ekipę najeźdźców z Halo.

Opublikowano

Grunty jak ewoki, Jackala, Panzery, Elite i Brute sa smieszni? I don't think so...

Opublikowano

GOW3 mnie zniszczył. Taka dawka czystej andrenaliny nie może przejść bez echa. Nawet RDR i ME2 mnie tak nie oczarowało jak dopieszczony do granic możliwości GOW3.

mnie też niszczą zapowiedzi i gameplaye z singla/trybu bestii GOW3, ta gra zniszczy wszystko wraz z nowym Hejlo ;>

Opublikowano

GOW3 mnie zniszczył. Taka dawka czystej andrenaliny nie może przejść bez echa. Nawet RDR i ME2 mnie tak nie oczarowało jak dopieszczony do granic możliwości GOW3.

mnie też niszczą zapowiedzi i gameplaye z singla/trybu bestii GOW3, ta gra zniszczy wszystko wraz z nowym Hejlo ;>

Gdy na PS2 wyszła pierwsza część GOW, pan CliffyB dopiero co zapisywał w notesie jakie rzeczy można zakosić z Killswitch :D bo póki co jedyne co udało się Epic w kwestii gry akcji TPP to wrzucenie widoku zza pleców do Unreala: http://www.youtube.com/watch?v=yN3PddDHF4Y

:potter:

Z czym do ludzi. :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.