Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czyli jakby teraz wyszła Forza IV i Forza 4 to byłoby wszystko ok, mimo że te cyferki oznaczają dokładnie to samo? Wiem, że Xboty bardzo chcą używać tego skrótu, ale tutaj rządzi prawo dżungli - kto pierwszy ten lepszy.

GoW jest tylko jeden. God of War, który wyszedł w 2005 roku. Girsy, które wyszły w 2006, to ewentualnie GeoW.

I nie rozumiem na jakiej zasadzie sobie wymyśliłeś, że jedną serię oznacza się rzymską, a drugą arabską cyfrą. Po okładkach?

No a po czym? Na okładce God of War'a jest rzymska liczba.

Z resztą, ja pier.dole jak mnie to śmieszy jakby w ogóle to miało jakieś znaczenie, kto chcę uzywać skrótu? Piszę się GoW albo Gearsy i tyle, a jakimś frustratom Sony się żyłka napina bo ktoś ośmiela się używać skrótu boskiej gry, olaboga, niech Sony i jego ferajna opatentują ten skrót :F Bo przecież Kratos był pjerszy!!111

Pogodzę sonyfanów, użyję potęgi google'a... - TADA! zauważycie co jest na pierwszym miejscu. I co łyso??!111jeden

No i co z tego że sie tak nie sprzedał? Jaka konsola posiada lepiej graficzne gry? Jaka konsola ma lepsze exy? PS3

Wyrocznia rzekła pora zamknąć ten temat :lol:

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Czyli jakby teraz wyszła Forza IV i Forza 4 to byłoby wszystko ok, mimo że te cyferki oznaczają dokładnie to samo? Wiem, że Xboty bardzo chcą używać tego skrótu, ale tutaj rządzi prawo dżungli - kto pierwszy ten lepszy.

GoW jest tylko jeden. God of War, który wyszedł w 2005 roku. Girsy, które wyszły w 2006, to ewentualnie GeoW.

I nie rozumiem na jakiej zasadzie sobie wymyśliłeś, że jedną serię oznacza się rzymską, a drugą arabską cyfrą. Po okładkach?

No a po czym? Na okładce God of War'a jest rzymska liczba.

Z resztą, ja pier.dole jak mnie to śmieszy jakby w ogóle to miało jakieś znaczenie, kto chcę uzywać skrótu? Piszę się GoW albo Gearsy i tyle, a jakimś frustratom Sony się żyłka napina bo ktoś ośmiela się używać skrótu boskiej gry, olaboga, niech Sony i jego ferajna opatentują ten skrót :F Bo przecież Kratos był pjerszy!!111

Pogodzę sonyfanów, użyję potęgi google'a... - TADA! zauważycie co jest na pierwszym miejscu. I co łyso??!111jeden

No i co z tego że sie tak nie sprzedał? Jaka konsola posiada lepiej graficzne gry? Jaka konsola ma lepsze exy? PS3

Wyrocznia rzekła pora zamknąć ten temat :lol:

Zareagowałem, bo ktoś napisał GoW, gdzie chodziło o Kratosa, a jakiś Xbot zaczął gadać o Girsach. I właśnie żeby uniknąć takich sytuacji warto by było wypracować jedną obowiązującą terminologię, a jako że Kratos był wcześniej to moim zdaniem jemu przysługuje ten skrót. Nie napinam się i mój świat się nie zawali, jeżeli to olejemy.

Opublikowano
Jak to nie. Miarą popularności jest sprzedaż. Halo 3 w Europie sprzedało się w większej liczbie egzemplarzy niż gry które wymieniłem.

To powiedz mi ile kopii VII sprzedalo sie na psx+pc

:(

Opublikowano

FF 7 sprzedało się w Europie i reszcie świata na PS w liczbie 2,8 mln, Halo 3 ok 3 mln, ale np takie Gran Turismo 4 na tym samym runku sprzedało się w ilości ok 6,5 mln.

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Jemu chodziło o to by nie pieprzyć głupot, że to gra dla Amerykanów i tylko oni w nią grają bo 90% ludzi pierdzieli takie głupoty. A prawda jest taka, że w Halo 3 poza USA gra więcej ludzi niż w nie jeden hit z PS3.

Albo inaczej, gdyby Halo 3 sprzedało się w obu Amerykach tylko w takiej liczbie jak poza tym regionem to Halo 3 miałoby na liczniku prawie 6 mln, czyli więcej niż jakikolwiek ex na PS3, heh.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Jemu chodziło o to by nie pieprzyć głupot, że to gra dla Amerykanów i tylko oni w nią grają bo 90% ludzi pierdzieli takie głupoty. A prawda jest taka, że w Halo 3 poza USA gra więcej ludzi niż w nie jeden hit z PS3.

Albo inaczej, gdyby Halo 3 sprzedało się w obu Amerykach tylko w takiej liczbie jak poza tym regionem to Halo 3 miałoby na liczniku prawie 6 mln, czyli więcej niż jakikolwiek ex na PS3, heh.

Brytyjczycy = Amerykanie v.0.5 <flejm>

Opublikowano

Dokładnie o to mi chodzi. W tej generacji na PS3 nie ma żadnego Exclusiva który sprzedałby sie lepiej w Europie od Halo3. Powiem więcej Halo 3 to najbardziej popularny HD exclusive w Europie mimio iż konsol xbox360 jest najmniej. Jest tak dlatego że Sony wydaję bardzo dużą ilość za(pipi)istych exclusivów i ludziom nie starcza kasy żeby je kupić. Microsoft ma niestety tylko 6 wyczesanych serii ekskuzywnych: Halo, Forza Motorsport, Gears of War, Fable, Mass Effect i Project Gotham Racing.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Khadgar: God of War 3 czyli perełka nad którą tak się rozpływacie kupili w większości (co najmniej 70%) Amerykanie i Anglicy, ale nikt nie gada, że to gra dla tylko hamburgerów.

Jak widać fanboje PS3 mają podwójne standardy.

Opublikowano
Powiem więcej Halo 3 to najbardziej popularny HD exclusive w Europi

Od kiedy halo 3 jest hd? :huh:

Opublikowano

Khadgar: God of War 3 czyli perełka nad którą tak się rozpływacie kupili w większości (co najmniej 70%) Amerykanie i Anglicy, ale nikt nie gada, że to gra dla tylko hamburgerów.

Ok spoko ja sie tam nie dziwie ze Anglicy niby kupuja 99% gier sprzedanych w Europie skoro pewnie polowa z was nie kupuje zadnych gier np w Polsce tylko sprowadza ;)

Opublikowano

No i dodatki działają, tutaj kłania się Cenega. :whistling:

Opublikowano
Powiem więcej Halo 3 to najbardziej popularny HD exclusive w Europi

Od kiedy halo 3 jest hd? :huh:

W takim razie tylko na x360 GTAIV ekskluzywnie jest w HD.

Opublikowano

Racja. W UK jest po prostu taniej.

Szkoda tylko, że Funt nie stoi już po 4,3 zł tak jak jeszcze pół roku temu :D

Opublikowano

Andrew21 co to za głupoty pier.dolisz? Dostałeś wczoraj x,boxa?

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Powiedz mi gdzie mówię nie prawdę?? GTA IV na X360 chodzi w 720p a na PS3 poniżej 720p fanboju sony.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Wow, heh.

Jak usłyszałem "It's just another wednesday for me" to padłem :P

Opublikowano

Powiedz mi gdzie mówię nie prawdę?? GTA IV na X360 chodzi w 720p a na PS3 poniżej 720p fanboju sony.

podam Ci kolejny argument w wojnie:

RDR ma tak samo jak GTA na ps3 640p a na xbox 720p Wiec do boju :D

a tutaj wiecej argumentów: http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241

hmm H3 i odst tez byly w 640p :D dopiero reach ma 720p

Edytowane przez szpic

Opublikowano

A Wipeout HD ma 1080p przy 60 klatkach, dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Coś co by się przydało xboxowi

p.s dla x-slave'ów obejrzyjcie do końca ;p

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

A Wipeout HD ma 1080p przy 60 klatkach, dziękuję dobranoc.

który jest grą z ps2/psp czy jakimś mixem tych gier, w dodatku przy większych zadymach rozdzielczość maleje

tak to xboxowcy mogą się podniecać perfect dark w 1080p i 60fps ale kogo to obchodzi...

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

No ale GoW to przecież typowa gra dla hamburgerów. Główny bohater przy którym Tyson wygląda jak piz.deczka, kozaccy bossowie i hektolitry krwi. Niestety gościom z Santa Monica nie udało się wrzucić do gry powiewania amerykańską flagą, no ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Ladne bzdury, gry dla hamburgerow... Jak cos to wole je, niz to co serwuje Japonia obecnie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.