Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

machanie łapami w potterze na ps3 to teraz normalne granie a rok temu machanie na wii było dla dzieci, ja (pipi)e

Ja nigdy nie mówiłem, że Wii jest dla dzieci. Nie wsadzaj do jednego worka.

zmiana tematu - czyli jak MS umie sprzedawac swoje exclusivy !

http://je.pl/2692

Halo Reach Bitch ! :thumbsup:

?

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ciekaw jestem jak to fanboje obrócą, no bo M$, X360 i Kinect trzeba dopierdolić bez względu na to co robią (jak z tą śmieszną sprzedażą Halo 'tylko" w USA).

Było gadanie, że nie ma hardcoreu na Kinect to teraz jak w jedną noc zapowiedzieli więcej niż Sony do tej pory na Move to pewnie będzie gadka, że niepotrzebnie robią te gry :P

Major: Nie bój żaby From Software robi kolejnego Exa na PS3, ale to nie Deamon's Soul 2, widać jeszcze na serwisy branżowe takie jak Poly nie zaglądałeś dzisiaj ;) Zwie się Project Dark i jak to powiedzili, będzie to duchowy następca DS. Pewnie w podobnej konwencji.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

bigdaddy, ja mam pytanie, ty masz zamiar kupić to (pipi) (kinect), że tak cały czas o nim gadasz? litości, kogo on obchodzi?

I to jest to, Sony jedyne co potrafi to wrzucić do reklamówki pseudośmiesznego pajaca Butlera (ludzie się nim podniecają, wtf?) albo małego czarnucha :F

Opublikowano

machanie łapami w potterze na ps3 to teraz normalne granie a rok temu machanie na wii było dla dzieci, ja (pipi)e

Ja nigdy nie mówiłem, że Wii jest dla dzieci. Nie wsadzaj do jednego worka.

zmiana tematu - czyli jak MS umie sprzedawac swoje exclusivy !

?

poprawilem juz link ! :teehee:

Opublikowano

"Co ciekawe, IGN potwierdza, że gra ukaże się zarówno na PS3 jaki i na 360."

Ciekaw jestem jak to fanboje obrócą, no bo M$, X360 i Kinect trzeba dopierdolić bez względu na to co robią (jak z tą śmieszną sprzedażą Halo 'tylko" w USA).

Biedne MS. To działa w dwie strony, jedni w Sony, drudzy w MS, szkoda, że tego nie widzisz.

Opublikowano

"Co ciekawe, IGN potwierdza, że gra ukaże się zarówno na PS3 jaki i na 360."

No to widzę kontynuację trendu osuszania Sony. Jak zobaczyłem, że From Software to od razu pomyślałem, że Ex na PS3. Mój błąd.

Major widzę, ale najazd na M$ i X360 ze strony fanów PS3 jest nieporównywalnie większy. Masz tylko PS3 to raczej tego nie zaobserwujesz, ale jak ktoś ma X360 to pod newsami o X360 na wszystkich światowych serwisach nieraz musi się przez takie bagno przebić, że szkoda gadać.

Opublikowano

demons souls 2 pod inną nazwą również dla x360 ? spoko, prawdziwy wysyp siekanek na TGS :D tylko co oni zrobili z dante ;/

mazzeo - mam

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Ja tutaj wiedzę tendencję zdobycia większego rynku co jest normalne u thirdparty. Sony nie dofinansowywało więc tak to się skończyło.

Major widzę, ale najazd na M$ i X360 ze strony fanów PS3 jest nieporównywalnie większy. Masz tylko PS3 to raczej tego nie zaobserwujesz, ale jak ktoś ma X360 to pod newsami o X360 na wszystkich światowych serwisach nieraz musi się przez takie bagno przebić, że szkoda gadać.

Czytam także o grach na 360, ale już nie przesadzaj. Tu i tu jest bagno.

Opublikowano

Naprawdę dziwne, że jedynka nie wyszła na X360. Z odrobiną chęci bez problemu przerobiliby ją na iPhone.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Ktos niedawno pisal, chyba don, ze Reach jest tak rozbudowane, ze Bungie mogloby wydac 2 osobne gry.

Gran Turismo 5. Dziekuje, dobranoc.

Opublikowano

Teraz ja się poskarżę. Dlaczego jak wiadomości o GT5 są ok, to fanboje 360 nie udzielają się temacie? Jak coś nie zagra to mamy nowe 5 stron w temacie wygenerowane za pomocą tych osobników.

Halo Reach - najbardziej rozbudowany FPS, którego ciężko będzie przebić

GT5 - najbardziej rozbudowana samochodówka, którą ciężko będzie przebić

Opublikowano

Ktos niedawno pisal, chyba don, ze Reach jest tak rozbudowane, ze Bungie mogloby wydac 2 osobne gry.

Gran Turismo 5. Dziekuje, dobranoc.

No i ? :blink:

Widać ktoś tu jest zawiedziony, że na Move nie ma gier ;) =Jaja sobie robię=

Major: Nie chcę nic mówić, ale czy to przypadkiem nie Ty bombardowałeś temat o Forza 3 przed premierą wespół z innym osobnikiem ? /mogłem się pomylić ale coś mi tak świta/

Opublikowano

Weź jeszcze napisz że LBP2 też jest bardziej rozbudowane.

Patrzę na to co udało się zrobić w LBP przez te kilkanaście miesięcy i choć LBP2 w dniu premiery nie będzie bardziej rozbudowane to już tydzień po na pewno :potter:

Opublikowano

bigdaddy zadałem pytanie - kupisz Kinecta?

a ja już ci odpowiedziałem wyżej, bundle pack slima + kinect

don - to był major

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Teraz ja się poskarżę. Dlaczego jak wiadomości o GT5 są ok, to fanboje 360 nie udzielają się temacie? Jak coś nie zagra to mamy nowe 5 stron w temacie wygenerowane za pomocą tych osobników.

Halo Reach - najbardziej rozbudowany FPS, którego ciężko będzie przebić

GT5 - najbardziej rozbudowana samochodówka, którą ciężko będzie przebić

:(

można też spytać dlaczego największe hejty w stronę Kinecta i ogólnie Xboxa lecą ze strony sonybojuf.

Dżizas, ciesz się że GT5 mimo wielkich obaw będzie bardzo dobry, nie wymagaj jednak by w każdym temacie była masturbacja z tego powodu :F

Opublikowano

Major: Nie chcę nic mówić, ale czy to przypadkiem nie Ty bombardowałeś temat o Forza 3 przed premierą wespół z innym osobnikiem ? /mogłem się pomylić ale coś mi tak świta/

Trochę, ale tylko wtedy jak ktoś pisał bzdury (było tego trochę: wyścigi w nocy, najlepsza grafa, brak różnicy pomiędzy garażem a wyścigiem, 1 milion polygonów, lepsze w wszystkim od innych ścigałek itd.). Tak to bd mojego nicka co post przedstawiał by pokazać jaki to jestem zły. :'( Ale starałem się nie przesadzać. Większe jaja robiłem w CW, ale to dla zabawy pokazywałem głupie gify z FM3, a jak dałem kartony z GT5P to też na mnie najeżdżano, że już nie wiedziałem o co chodziło.

bd nie potrzebuję adwokata.

MaZZeo nie zrozumiałeś. Nie chcę rozlewu GT5 na inne tematy, nie chcę głupich postów od xbotów w temacie GT5. KPW?

Kurwa, ale każdy przeciąga wszystko na swoją stronę, chyba spadam z tego tematu. Będę czytał, ale nie udzielał się.

Opublikowano

Skoro dobrze pamiętam to powiem Ci tylko tyle, że to nie było "trochę" :)

Bigdaddy to będziesz chyba jedynym recenzentem gier na Kinect na forum :P

Opublikowano

nie sledze tego tematu dzien w dzien, ale chyba pojazdy na GT 5 sie skonczyly w momencie, gdy P w koncu dalo do wiadomosci, ze jednak beda zniszczenia, ze jednak beda glupie slady opon, ze jednak etc... Nie dziwne, bo w sumie do czego sie teraz przyczepic ? :thumbsup:

Ja poki co widze tylko jeden minus - tylko wybrane auta z deska rozdzielcza. Gram w wyscigi na kierownicy, wiec to akurat bedzie mi psulo nieco klimat.

EDIT: dokladnie - ciekawe ile osob zakupi Kinecta poza bigdaddym :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano
Trochę, (...)

I co, zapomniał wół jak cielęciem był? Nie wiem czy zauważyłeś, ale jeszcze parę miesięcy temu GT5 obrywało się od praktycznie wszystkich (może z wyjątkiem ciebie) a nie tylko od "xbotów" jak to nazywasz., z tych śmiesznych zniszczeń też nie tylko fanboje Forzy drwiły.

Opublikowano

BD wykupi więcej tego shitu, aby podnieść sprzedaż w Polsce (w podzięce za polskiego live) :thumbsup:

Opublikowano

samej kamery bym nie kupił ale właśnie bundle pack gdzie kamera jest za połowę ceny mnie interesuje, kupuje nowego xa więc kinect przy okazji, jak bym miał slima to kinecta bym nie kupował

kinecta kupi trochę osób w PL ale nie w tym roku, niech cena spadnie poniżej 300zł, no forum xa też nie ma nikogo kto by kupował samą kamerę, wszyscy z tymi bundle packami kombinują.

Opublikowano

BD wykupi więcej tego shitu, aby podnieść sprzedaż w Polsce (w podzięce za polskiego live) :thumbsup:

Nie bedzie tak źle bo akurat nowy Arcade + Kinect to dosyć atrakcyjny cenowo zestaw dla ludzi co się przerzucają, że starszych X360 i mają już dysk. pewnie niewielu wie, że do nowego X360 można podłaczyć dyski z poprzednich wersji, wystarczy wyciągnąć z obudowy i wpiąć w złącza.

Opublikowano

(może z wyjątkiem ciebie)

Ostatni post. bardzo przepraszam, ale nie wiesz co piszesz. Nie będę pisał na co narzekałem, bo narzekałem , ale nie w tym rzecz. Wcześniej ta zabawa w obozy mnie bawiła nawet, ale to już jest nudne.

PSfany najeżdżają na biedne MS na całym świecie, samochody standard są ok, GT5 jest lepsze od FPSa, 360fany są święte, Halo Reach ma najlepszą grafikę, po zrzuceniu gry na HDD 360 napęd pracuje, BR jest do bani, Sony nie umie sprzedawać gier, KZ2 ma świetnego singla, FM3 ma więcej ficzerów niż Gt5, Wii jest dla dzieci, Kirby i Halo dla pedałów, Kinect i Move to rewolucja... Tak można podsumować ten temat.

Aha nad Halo tutaj można się spuszczać, a nad GT5 nie. Dzięki za info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.