Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Grigori jakoś daje radę. No ale po popisach "wiedzą" na temat X360 wcale mu się nie dziwię ;) <---- Widzisz to ? Jesteś tam gdzieś :) Chyba nie poleci na taką słabą prowokację :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Dla jednej gry wydasz tyle siana ? to nawet przez moje ISO by nie przeszło. Wii np kupiłem do 5-7, ale nie dla jednej.

Opublikowano

10/10 dla Halo:Reach w NeoPlus.

Opublikowano

Ok, ale neo plus to komedia nie magazyn.

Opublikowano

Dla jednej gry wydasz tyle siana ? to nawet przez moje ISO by nie przeszło. Wii np kupiłem do 5-7, ale nie dla jednej.

Eee tam...ja kupuje PS3 glownie ze wzgledy na 2 gry (GT5 i GOW3)

Opublikowano

Już o tym było, ocenę taką dał gość, który jest fanbojem Halo, co sam wielokrotnie podkreślał.

Opublikowano

Dabman napisał, że wszystkich DLC do Alan Wake będzie 6, wow. Że będą co najmniej 3 to wszyscy wiedzieli, a 6 to już będzie praktycznie druga gra :P Mam nadzieję, że Alan Wake 2 też wyjdzie. Jak wszystkie będą prezentowały poziom pierwszego to będzie git.

Opublikowano

Już o tym było, ocenę taką dał gość, który jest fanbojem Halo, co sam wielokrotnie podkreślał.

Butch też jest fanbojem Wielkiego H. A nie wiadomo czy będzie pisać rekę, a jeżeli tak to co wystawi.

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Ja spodziewam się 6+ w PSXE, bo tam większość kocha Sony. Wkońcu nazwa zobowiązuje :whistling:

Dabman napisał, że wszystkich DLC do Alan Wake będzie 6, wow. Że będą co najmniej 3 to wszyscy wiedzieli, a 6 to już będzie praktycznie druga gra :P Mam nadzieję, że Alan Wake 2 też wyjdzie. Jak wszystkie będą prezentowały poziom pierwszego to będzie git.

To bardzo dobrze. Pod warunkiem, że DLC będą wprowadzały jakieś nowości, a nie mniejsze dodatki. Plus fakt, że zakładając, że dodatek wychodzi na każdą porę roku to daje ok. 1.5 roku dodatków.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

The Signal miało fajne nowości w gameplayu w stosunku do gry więc można chyba dać Remedy kredyt zaufania. Jakby wypuścili jeszcze AW2 to już w ogóle kozak - dwie gry na DVD, a jedna na HDD :P

Podejrzewam, że w takim razie Alan Wake 2 wyjdzie jakoś po ostatnim dodatku, czyli ok. 2 lat od premiery pierwszej części i ok. półtorej roku od teraz. Zresztą nawet samo Remedy mówiło, że jeśli będzie AW2 to zajmie im właśnie półtorej roku i ot jak wszystko składa się zgrabnie w jedną całość :D

Opublikowano

Butch też jest fanbojem Wielkiego H. A nie wiadomo czy będzie pisać rekę, a jeżeli tak to co wystawi.

No chyba obecnie już nie, co dało się odnieść po jego obecnej opinii o Reach, poza tym nie przypominam sobie, by w każdym numerze pisał o tym jak gra z kolegami w Halo, tak jak to robi ten klon Luigiego z Neo.

Opublikowano

Teraz ja się poskarżę. Dlaczego jak wiadomości o GT5 są ok, to fanboje 360 nie udzielają się temacie? Jak coś nie zagra to mamy nowe 5 stron w temacie wygenerowane za pomocą tych osobników.

Halo Reach - najbardziej rozbudowany FPS, którego ciężko będzie przebić

GT5 - najbardziej rozbudowana samochodówka, którą ciężko będzie przebić

Jak Forza 3 wyszła to fanboye sony preparowali screeny np dodając publiczności i drzewa w postaci obleśnych tekstur 2d. W każdym temacie o Halo słyszę ten sam tekst:"Halo to ne mój klimat. laserki blasterki mnie nie kręcą. Średnia gra w którą grają tylko amerykanie. Próbowałem grać ale po 5 minutach wyłączyłem". Jeśli napiszesz gdzieś że Halo to za(pipi)ista seria od razu jesteś xbotem .

Opublikowano

Amen. Zadzrosc i malostkowosc przeraza.

Ale ten Steel Battalion jest brzydki, klimat ok, ale nie wyobrazam sobie grania w to machajac lapami do kamerki.

Opublikowano

Jak Forza 3 wyszła to fanboye sony preparowali screeny np dodając publiczności i drzewa w postaci obleśnych tekstur 2d. W każdym temacie o Halo słyszę ten sam tekst:"Halo to ne mój klimat. laserki blasterki mnie nie kręcą. Średnia gra w którą grają tylko amerykanie. Próbowałem grać ale po 5 minutach wyłączyłem". Jeśli napiszesz gdzieś że Halo to za(pipi)ista seria od razu jesteś xbotem .

Jeśli to prawda to padam na twarz przed tym, jak można być takim z(pipi)em. :laugh:

Opublikowano

co preparowali? jaka publiczność? jakie drzewa? co ty gadasz? zdjęcia pewnie normalnie wyciągnięte z gry a ty wyskakujesz jakby ktoś je zmieniał? weź sie w ogóle uspokój, sodówka do główki uderzyła? czy może za bardzo wczułeś sie w fanboja x'a i chcesz udowaodnić wszystkim jaki on jest za(pipi)isty i jakie ma za(pipi)iste gry?

Opublikowano

Było tak, slowo honoru. Te screeny widzialem na forum xboxonline. Na screenach było widać trasę camino de vjeho i 2d publike oraz drzewa obleśne. Widziałem tez screeny z trasami z 3 ale samochody z forzy 2.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

The Signal miało fajne nowości w gameplayu w stosunku do gry więc można chyba dać Remedy kredyt zaufania. Jakby wypuścili jeszcze AW2 to już w ogóle kozak - dwie gry na DVD, a jedna na HDD :P

Podejrzewam, że w takim razie Alan Wake 2 wyjdzie jakoś po ostatnim dodatku, czyli ok. 2 lat od premiery pierwszej części i ok. półtorej roku od teraz. Zresztą nawet samo Remedy mówiło, że jeśli będzie AW2 to zajmie im właśnie półtorej roku i ot jak wszystko składa się zgrabnie w jedną całość :D

Dodatki ( bez the Signal ) zajmować będą 3923,38 MB, gra zajmowała 6190 MB + Signal który nie pamiętam ile zajmował, może tylko oznaczać, że jest szansa na powiększenie terenu rozgrywki w DLC...

Opublikowano

Większych bzdur już chyba w tym temacie nie da rady napisać. Nie podoba mi się jakaś gra to już jestem anty(wpisać nazwę konsoli)? Haze/Too Human to hity dekady, tak ma według was wyglądać ocenianie gier?

Opublikowano

Z tymi smiesznymi sytuacjami z FM3 to Andrew ma racje, paroby z SDF robily takie spreparowane shoty i podpisywaly tekstami typu "evolution?".

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ktoś...

bierze...

na poważnie...

ten cały cyrk pod nazwą Sony Defence Force?

:teehee:

Opublikowano

Ci ktorzy nie wierza w spreparowane shoty FM3.

Opublikowano

Bungie zrobiło poważny błąd z Halo Reach w Europie. Żeby ta gra się sprzedała jak w Stanach konieczne byłyby małe modyfikacje w samej grze. Przykładowo przy ataku Covenantów na Reach Spartanie nie powinni podejmować walki, ale w miarę szybko wycofać się z miejsca konfliktu, z wytłumaczeniem że byli tam jako misja pokojowa. To samo w multi, zamiast AR biała flaga i ranking pokojowego rozwiązywania konfliktów. Dla niepokornych MTS w Hadze. Mówię Wam, Halo zeszłoby w samej Francji na pniu.

Fakt, każdy Francuz by to kupił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.