Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dabman masz 2 plusy ;] - mega pozytywnie, ale takimi posunieciami nie poprawisz tutaj atmosfery :>

Opublikowano

Ja nie wiem o co ta wojna? gram na każdej konsoli, żadnej nie faworyzuje ( wolę grać na iksie > w tym momęcie zebrałem 30minusów... ;-) )

Choć najprzyjemniej mi się grało w New. Super Mario Bros. Wii...

Generalnie nie ma co sie ograniczać !

Dojdzie jeszcze do "pogrzebów" konsol, tak jak to miało miejsce ostatnio z iPhonem...

Polecam ten art...

Kto jest śmieszniejszy od fanboja?

Prawda jest taka, że iksa kupiłem bo Dead or Alive4... TAAAAK! Dziś może dobry kolega udostępni mi wersję DoA4 E3 Demo ;-) do kolekcji

PS3 kupiłem bo nie mogłem grać na padzie w forze, po za tym nie było sensownej kiery, więc zakupiłem odrazu z GT5P i G25...

Wii? wybryk laski, pograła leżało, aż wzieliśmy się za NSMB... teraz Epic mickey i Donkey Kong Country, na PS3 też jest troszke lóźnych tyt. jak Flowers...

PSP? z głupoty, choć pykam czasem jak prąd padnie na ulicy ( ostatnio ModNation na 10min ruszyłem )

DS? NINJA GAIDEN! CIACH!

Fakt jest taki, że ten temat to miejsce gdzie "można" się bluzgać, nic dobrego z tego tematu nie wynika...

Opublikowano

gtpa.jpg

A tak serio to skłamię, jeżeli napiszę że nie będą mnie obchodzić oceny GT5. Z drugiej strony też skłamię jeżeli napiszę, że cokolwiek zmienią. Biorę GT5 na premierę... jak większość.

Opublikowano

Widziałem dziś potęgę 3D w telewizorach i naprawdę szkoda mi ludzi wydających na to pieniądze. Ogromne TVki oferujące nieistniejącą technologię. Pokazy (filmy, trailery, koncerty) rozczarowały mnie strasznie. Najgorsze jest to, że ten pokaz przypomniał mi bonery jakie mieli chłopcy podczas relacji z Gamescon. Z ich opisu wynika, że te 3D jest tak za(pipi)iaszcze, że trzeba uważać by przypadkiem kierownicy nie dotknąc, bo tak wystaje za ekran, a wychodzi z tego miękka pyta. Na razie :down:

Opublikowano

no na domowe hologramy musisz jeszcze poczekac pare lat... nie rozumiem czego oczekujesz od 3D i co cie tak bardzo zawiodło. serio nie kminie o co moze ci chodzic.

Opublikowano

Jemu raczej chodzi o to, że chłopaki z serwisów branżowych spuszczają się na tą technologią nie wiadomo jak, a w praniu jakoś człowiek nie ma takich doznań jakby to wynikało z opisów.

Ja w 3D widziałem w kinie tylko nowego Shreka słyszałem, że jeden z najlepszych filmów w 3D, a na mnie jakoś żadnego wrażenia nie zrobiło. Nie wiem czy z grami byłoby inaczej, ale domyślam się, że raczej nie ma co płacić prawie 2x więcej za TV oferujący ten mało znaczący ficzer gdzie po godzinie oglądania ma się ochotę oglądać już normalny obraz.

Opublikowano

no na domowe hologramy musisz jeszcze poczekac pare lat... nie rozumiem czego oczekujesz od 3D i co cie tak bardzo zawiodło. serio nie kminie o co moze ci chodzic.

Chodzi o to, że ta technologia jest zwyczajnie słaba, a ludzie zachwycają się jakby sam Mesjasz zszedł na Ziemie i zmienił wszystko raz na zawsze. Plus fakt, że te okulary przyciemniają obraz co psuje cały efekt (kolory wyglądają nieciekawie).

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Zależy jeszcze jak deweloperzy wykorzystają ten patent w grach. Jak czytam, że w nowym Mortalu przy fatalu Kung Lao kapelusz leci w naszym kierunku "ścinając" oczy i brwi, gdzie ludzie się przed tym uchylali, to właśnie dla takich bajerów mogę rozważyć kupno nowego TV. Chcę właśnie takiej imitacji bryzgających dookoła flaków. :potter:

Opublikowano

No właśnie najgorsze jest to, że to wszystko jest tak wyolbrzymione, że głowa mała. Ogłądałem jakiś film gdzie leciały szczątki, kawałki różnych materiałów itp. ale nawet mi brew nie drgneła. To wyolbrzymianie z deczka. Przypominają mi się początki kina, kiedy ludzi widząc na ekranie nadjeżdżający (w ich stronę) pociąg, uciekali w panice z sali. Te opisy wyglądają jakby te efekty były wytworem wyobraźni, aniżeli opisem tego co naprawdę dzieje się na ekranie.

Opublikowano

Zobaczyłem latający kontroler i przypomniał mi się początek Alan Wake :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

A co w gt5 więcej tras niż w forzie?? Powiedz mi czy są lepsze wyścigi na ta generacje konsol niz 2 części forza??

Tak będzie nim GT5.

Jordan23Carolina@ a nie są najładniejsze? miał też racje że GT5 będzie też ładniejsze od Prologa więc nie wiem skąd te zdziwienie :potter:

Umiesz czytać ze zrozumieniem?? Pytałem się czy są a nie czy będą. Forza rządzi i juz od 3 jest królem wyścigów na konsole.

Opublikowano

Andrew21 wyczuwam w twoich postach straszny zal , że nie masz dwóch konsol :), to co niedawno Koso pisał. Zaopatrz się w drugą platformę, życie będzie łatwiejsze.

Pograsz sobie i w Halo i God of War , w Forze 3 i GT5 itd. itp.

Opublikowano

Gratulacje dla Sony za to, że wyszła gra konsolowa inna od Mario, która spodobała się strasznie mojej dziewczynie! :D Gra łatwa, ładna, słodka i ciekawa.

Little Big Planet!!

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Zobaczyłem latający kontroler i przypomniał mi się początek Alan Wake :P

Dokładnie tak jest, zresztą The Signal również podobnie się zaczynał.

Opublikowano

no ladnie, czytam newsy i jakby tylko japonia zainteresowana bardziej 'hardkorem' na kinekta, no i nie powiem zaintrygowaly mnie te wszystkie zapowiedzi, ale rowniez troche martwi mnie sprawa ze sterowaniem, bo jesli te produkcje (glownie mam na mysli horrory zapowiedziane na TGS) nie okaza sie gameplayowym crapem oraz historia jako tako bedzie sie trzymac kupy to cholera, chyba zainwestuje rowniez w bundle X+K

Opublikowano

Gry przygodowe i horrory w konwencji FPP są idealnym typem gier dla Kinect, tylko trzeba mieć ciekawy pomysł i wiedzieć jak to zrealizować.

pewpewpew.jpg

Opublikowano

Trzyma złą stroną, to jest pies typu RPG :P

Opublikowano

Andrew21 wyczuwam w twoich postach straszny zal , że nie masz dwóch konsol :), to co niedawno Koso pisał. Zaopatrz się w drugą platformę, życie będzie łatwiejsze.

dokladnie, a nawet jak jedna sie kurzy, to przynajmniej nie ma zmartwien, ze za pol roku w cos nie zagrasz, bo akurat jest exclusivem innej firmy !

Tez polecam, co nie zmiania faktu, ze tak - od 3 lat Forza nie ma zadnej konkurencji, wydzie GT5, zobaczymy co wtedy team MS wymysli.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Konsole PS3 kupuje w dniu premiery GT5. Wkurza mnie że żaden posiadacz PS3 nie chce przyznać że Forza 2 i 3 to najlepsze wyścigi od 3 lat. Wiem że jak wyjdzie GT5 to wszystko się zmieni. Gt5 dojedzie Forze 3 jak Pudzian Najmana. Jednak na gt5 trzeba było czekać 5 lat.

Opublikowano

dokladnie. Nie ma to jak kupic konsole dla wyscigow i 4 lata grac w demo :teehee: Tak czy siak, batalia zacznie sie na nowo po premierze GT wyjdzie Forza 4.

Opublikowano

Tak są najlepsze i pewnie każdy ci to przyzna, kto grał w Forze. Chodzi tu bardziej o to, że było pełno gadek, że GT5, nie dorówna nawet Forze 3 i dlatego teraz Forza jest tak atakowana, padłą ofiarą ludzi którzy ją tak zachwalali. Błędne koło, masło maślane :)

Opublikowano

Tajemincą nie jest, że Forza 2 zrobiła ogromne zamieszanie na rynku i była niejako gwoździem do trumny serii GT. Gdyby nie ta gra Yamauchi nigdy by nie zreflektował, że opony zostawiają ślady na asfalcie :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.