Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Czekanie tyle lat z premierą to był największy błąd Sony.Wydaje mi sie że gdyby GT5 wyszło w 2008 roku mając tylko 50% samochdów(bez zniszczeń) i tras(bez mniennych warunków pogodowych) to dzisiaj byłoby 60 milionów sprzedanych PS3.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale gdyby nie Forza 2/3 to Gt5 nie wyglądałoby tak jak wygląda i zapewne wyszłoby sporo wcześniej.

Aha i stwierdzenia typu: "GT5 miażdży Forzę 3, hahah!!111" - no cóż, trudno żeby GT5 było gorsze... na FM3 ludzie czekali 4 miesiące od zapowiedzi gry, a nie 3-4 lata :F

Opublikowano

Andrew21: Nie. Wiele razy w tej generacji dobitnie zostało udowodnione, że głównym motorem napędowym konsol HD jest cena konsoli, a nie żadne tam gry.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Don, dobrze, że napisałeś HD, bo już bym musiał Ci zarzucić niedoinformowanie :D

Opublikowano

Ja i niedoinformowanie pffff... ;)

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale gdyby nie Forza 2/3 to Gt5 nie wyglądałoby tak jak wygląda i zapewne wyszłoby sporo wcześniej.

Aha i stwierdzenia typu: "GT5 miażdży Forzę 3, hahah!!111" - no cóż, trudno żeby GT5 było gorsze... na FM3 ludzie czekali 4 miesiące od zapowiedzi gry, a nie 3-4 lata :F

Czyli uważasz, że cały proces developingu Forzy3 trwał 3-4 miesiące? aha

Opublikowano

Gdyby nie Gran Turismo to w ogóle by Forzy nie było i tyle w temacie.

Opublikowano

Czyli uważasz, że cały proces developingu Forzy3 trwał 3-4 miesiące? aha

polska jezyki trudny jezyka.

hasło: zapowiedź

Opublikowano

Mam dla was zagadkę co by to nudno nikomu nie było :)

Co przedstawia poniższe zdjęcie ?

20463771.jpg

Opublikowano

jakiś sklep z grami, w rogu są dildosy(?) chyba

Opublikowano

Tak jak pisze Merson. Jakiś sklep z grami, w dolnym prawym rogu bundle ps3 z Move. Może chodzi o to co jest najbardziej reklamowane?

Opublikowano

Podejrzewam, że to jeden ze sklepów sieci "GameStop", jest pusty, a na drzwiach wisi plakat Reach. Oznacza to, że nikt nie chce kupić tego crapa i MS bankrutuje. Wygrałem coś?

Opublikowano

Nocna premiera Move w Gamestop i "tłumy" przed sklepem.

Opublikowano

No nikt się nie pojawił pod sklepem, bo plakat Halo odstrasza.

Opublikowano

Póki co z Move jest jak z PS3 na premierę. Hardware jest, gier z prawdziwego zdarzenia już nie.

Opublikowano

Mnie rozwaliło jak się dowiedziałem, że Kung-Fu Rider to gra pudełkowa. Myślałem, że to jakaś demo pierdółka :P

W sumie to ze startem każdego nowego sprzętu nie ma jakiegoś szału jeśli idzie o software, to przychodzi z czasem.

Opublikowano

To nic. Najlepsze jest to, że słyszałem coś o OGROMNEJ kampanii na Polskę, by jakoś Move znalazł nabywców, a owy sprzęcik po cichutku wdrapał się na półki sklepów i czeka na rodzinny dom. :whistling:

edit: piszcie coś, bo w tym temacie ostatnio posucha i martwa pustka jak na N+ Oo

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Ja widziałem od wczoraj 3 reklamy w TV.

Opublikowano

Póki co z Move jest jak z PS3 na premierę. Hardware jest, gier z prawdziwego zdarzenia już nie.

Ale przy premierze PS3 były chociaż dantejskie sceny, tutaj niestety nikt nie praktykuje rozlewu krwi.

Opublikowano

Nocna premiera Move w Gamestop i "tłumy" przed sklepem.

hmmm przecież według zapewnień wesołej ekipy z CW, Move miał miażdżyć i sprzedawać się w milionach ;/

dwie opcje:

fanboye ps3 nie chcieli sobie robić przypału i iść do sklepu po świecące wibratory więc zamówili pre-ordery

lub brak kolejki to fake a sklep pewnie był zamknięty :teehee:

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że 440 sklepów Gamestop w całych USA zrobiło Midnight Launch dla Move i podobno wszędzie była identyczna sytuacja, przynajmniej tak ludzie piszą w komentach na Kotaku, że przychodziły średnio 1-3 osoby na sklep :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.