Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Pierwszy news o U2 był w grudniu 2008, a na październiku 2009 miażdżyła już nasze wory :ninja:

Opublikowano

Pierwszy news o U2 był w grudniu 2008, a na październiku 2009 miażdżyła już nasze wory :ninja:

Oby teraz było podobnie. :] Chodzi o październikową premierę, bo tego, że gra będzie świetna jestem pewien. Nie wiem tylko co muszą zrobić, by pod względem akcji i skryptów przebić druga część. Przed Naughty Dog ciężkie zadanie.

Opublikowano

Hmm... Po prostu zmienić lokację ? :thumbsup: Niech Drake tym razem szuka Atlantydy :) Albo złotego miasta Inków.

Opublikowano

Hmm... Po prostu zmienić lokację ? :thumbsup: Niech Drake tym razem szuka Atlantydy :) Albo złotego miasta Inków.

Przy tylko takiej zmianie, to trzecia część nie ma szans na podobne noty.

Opublikowano

A co Ty byś chciał zmieniać ? :unsure: Zresztą Uncharted 2 Ameryki z niczym nie odkryło, po prostu kapitalnie zrealizowana gra przygodowa.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ja chcę tylko lepszej gry od dwójki, ale nawet to będzie ciężko osiągnąć, tak by nie było efektu déj? vu.

Przecież U2 co chwilę zaskakuje czymś nowym, tam nie ma nawet chwili na monotonię.

Opublikowano

No trudno żeby skrypty były te same :P

Opublikowano

Myślisz, że z tego zrezygnują? :) W dwójce momentami było tego przesadnie dużo, gdzie ten "pech" Drake'a zaczynał w pewnym momencie śmieszyć. Gdzie nie skoczy, nie stanie, czego się nie złapie to zaraz się wali. Było to efektowne, ale trochę naiwne.

W trójce muszą pokombinować, by się z tym nie dublować.

Opublikowano

nie będe brudził tematu o GT5 więc wrzucę tutaj

wlazłem sobie na ps3site (czasami to robię) i oczom ujrzał mi się news FM3 vs GT5 (znowu). Najistotniejszy jest pierwszy akapit.

Trochę nie na miejscu jest porównywać tytuł produkowany od kilku dobrych lat z grą, która swoją premierę miała dobrych kilkanaście miesięcy temu. Mimo tego Forza Motorsport 3 dzielnie staje do beznadziejnej walki z niekwestionowanym królem gier wyścigowych na konsolach, czyli serią Gran Turismo. I jak można się było spodziewać, przegrywa pod praktycznie każdym względem. Jeśli mielibyśmy być szczerzy, to wygląda przy tytule Polyphony Digital niczym niedorobione demo lub wstępna wersja beta. Oczywiście, jakość filmu pozostawia wiele do życzenia, ale już na pierwszy rzut oka obie gry dzieli jakościowa przepaść. Trzymajcie się krzeseł...

po czym rozkmina o wyższości jednego nad drugim na podstawie jutubowego filmu, dżizas.

kto tam przyjmuje do pisania artykułów?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ten fragment jest najlepszy.

"Oczywiście, jakość filmu pozostawia wiele do życzenia, ale już na pierwszy rzut oka obie gry dzieli jakościowa przepaść. Trzymajcie się krzeseł..."

:potter:

ps3site i wszystko jasne, chyba oczywiste, że muszą słodzić ulubionej marce.

Opublikowano

Ps3site to dla mnie taki pudelek wśród stron konsolowych HEHE

Opublikowano

ps3site to dno i trzy metry mułu. Zajrzałem tam ze dwa razy i mi się niedobrze zrobiło.

Na tej stronie newsy piszą ludzie niespełnieni w prawdziwym życiu. Żal egzystencjalny wręcz się wylewa z każdego pisanego słowa :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

no bo nie od dzisiaj wiadomo że nawet GT5 nie przebije króla wyścigów czyli fm3!

Opublikowano

Microsoft podobno tak dużo zarabia na swoich grach ekskluzywnych z Halo na czele, to gdzie jakieś nowe marki? No tak, zafundują za to zjazd pontonem i mizianie tygryska. :potter:

4-5 nowych marek na TGS, sony robi to co najlepiej trzepie kasę na tych samych grach, same kontynuacje, nic nowego.

lbp2 w 2011, i niby 2010 to jest rok ps3? od marca do końca roku tylko gt5, a prorocy z CW przepowiadali śmierć Xa :sweat:

Az trudno obok czegos takiego przejsc obojetnie. Czyli to Sony nie inwestuje w nowe IP tylko Microsoft? I to Sony trzepie kase na odgrzewanych kotletach? Dalbym sobie reke uciac, ze to wlasnie Microsoft ma w lineupie sequele znanych i lubianych marek.

Opublikowano

Resistance, LittleBigPlanet, Motorstorm, Infamous, Eyepet, Heavy Rain, Heavenly Sword, Uncharted. Te marki Sony wprowadziło w obecnej generacji, a co Microsoft poza Alan Wake, Gearsami i Mass Effect? Crackdowna niech nikt nie wymienia, bo w takim razie do PS3 można doliczyć Haze i Liar. :potter:

Opublikowano
Ostatni update (numer 3.50) poprawia zabezpieczenia PS3, o czym nie było mowy w momencie jego wydania. Okazuje się, że ktoś wpadł na to przypadkowo. O co chodzi tym razem? Otóż ograniczono wsparcie dla urządzeń korzystających z USB.

W teorii oznacza to tyle, że jeśli macie kontroler bądź urządzenie podpinane i obsługiwane przez PS3, to może się okazać, że po instalacji 3.50 Wasz sprzęt przestanie działać.

:potter:

Opublikowano

Na PS3Site piszą że nieoficjalne akcesoria mogą wybuchać LOL

Opublikowano

Obczajcie ten filmik. Synek złotoustego Piotrusia prosi o 3 część Half-Life'a :potter:

Opublikowano

Może by tak tatusia poprosił o spełnienie obietnic np w Fable 4, gdzie drzewa będą rosnąć z biegiem czasu. :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.