Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Ostatni update (numer 3.50) poprawia zabezpieczenia PS3, o czym nie było mowy w momencie jego wydania. Okazuje się, że ktoś wpadł na to przypadkowo. O co chodzi tym razem? Otóż ograniczono wsparcie dla urządzeń korzystających z USB.

W teorii oznacza to tyle, że jeśli macie kontroler bądź urządzenie podpinane i obsługiwane przez PS3, to może się okazać, że po instalacji 3.50 Wasz sprzęt przestanie działać.

:potter:

Mi tam pady działają (mam jeden na usb za 10zł xD)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

HL3 będzie... po Episode 4 :potter:

Opublikowano

Gorszy od SDF?

Opublikowano

polygamia nie lepsza ;]

tej... jest temat o growych mediach wiec sio!

Opublikowano

Nie wiadomo, na VGC są na razie wyniki z EMEA - 950 tys. Z Ameryk jeszcze nie ma. Prognoza była taka, że te 300-400 tys. więcej w tygodniu premiery od Halo 3 powinno zejść. Czyli gdzieś w granicach 4,2 mln na świecie w tygodniu premiery. Halo 3 miało ok. 3,8 mln.

Już są. 4mln w 4 dni (USA i EMEAA).

Opublikowano

Wyniki dla Reach z USA już są - 3 mln. Razem z EMEA i Japonią powinno dać dokładnie 4 mln, heh. (ciekawe czy będą jeszcze jakieś aktualizacje danych do góry/w dół)

No i X360 w tygodniu premiery zeszło o ok. 115 tys. sztuk więcej. A na VGC przez ostatni rok czytałem posty haterów, że Reach sprzeda się gównianie i nie spowoduje wzrostu sprzedaży liczby konsol bo każdy kto chciał Halo już kupił X360. A tu skok dużo większy niż przy Uncharted 2, God of War 3 i Killzone 2 RAZEM wziętych :P

Teraz tylko ciekawe jak szybko dobije do 10 mln. Patrząc na wyniki ODST i że Reach wystartowało z o 80% większą sprzedażą to osiągnięcie tego pułapu powinno zająć maksymalnie rok od premiery.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

No ale co sami gracze będą z tego mieć? Gry taneczne na Kinect?

Opublikowano

Maja swietna gre, reszta to tylko rezultaty mistrzostwa Bungie.

Opublikowano

I tak wszystko zniszczy pod względem sprzedaży Black OPS. MW2 zeszło na X360 w pierwszym tygodniu prawie 5 mln (obecnie ponad 11 mln), a BO jest na dobrej drodze do 5-6 mln :P

Opublikowano

W najbliższym czasie mają wyjść jakieś ciekawe gry ekskluzywne na Xboxa nie licząc Fable 3 i w kwietniu Gears Of War 3?

Opublikowano

Hmmm raczej nie.

Opublikowano

M$ pewnie ma coś w rękawie. Większość gier zapowiadają w ciągu roku przed premierą. I potrafi zaskoczyć - ostatni TGS anyone ? Mam nadzieję, że w końcu powiedzą czym jest Kingdoms.

Opublikowano

Czyli teraz Fable 3 a potem GoW 3 i jak na razie cisza, ale szykuje sie masa cudnych multiplatform.

Opublikowano

W najbliższym czasie mają wyjść jakieś ciekawe gry ekskluzywne na Xboxa nie licząc Fable 3 i w kwietniu Gears Of War 3?

A czy to kogoś? Jeżeli ktoś ma tylko X'a nie będzie miał źle. W końcu to nie Wii jadące na exach only.

Opublikowano

Fajnie się mówi "ale co po Reach, Fable 3, Gears 3" i pomija te gry jakby to były jakieś pierdoły, a nie największe kosy w swoich gatunkach, ale nikt nie powie co Sony robi przez ostatnie 9 miesięcy 2010 roku. A nie robi praktycznie nic bo w tym okresie wychodzi tylko GT5.

Jak to się mówi, że u kogoś to się drzazgę zauważy, a belki w swoim oku to już nie :)

M$ to królowie niespodzianek. Zgodnie z ich polityką jest szansa, że w 2011 wyjdzie chociażby Kingdoms. Wyjdzie Forza 4. Możliwe, że mają jakieś gry na konsolową wyłączność od third party jak chociażby:

http://www.youtube.com/watch?v=JdVb4UnqO7A

Tak samo naiwnością jest ślepa wiara, że wszystkie te gry, które Sony zapowiedziało faktycznie wyjdą w 2011. Przecież w 2009 ludzie się jarali, że w tym roku sobie pograją w The Last Guardian. LBP2 miało wyjść pod koniec roku itp. Wcale się nie zdziwię jak z lineup'u na 2011 wyleci Resistane 3, The Last Guardian i Twisted Metal.

Fajnie jak Sony w oczach fanów może się (pipi)ć przez 9 miechów, ale w przypadku M$ takie coś jest od razu punktowane :)

Opublikowano

A ten slasher od Ubi Soft (?) co jest rzekomo Exem na X360 ? Wiadomo coś o nim, czy zaginął w boju razem z I am alive ?

edyta: faktycznie od Crytek nie Ubi

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Coś Ci się chyba przyśniło ;p Nie kojarzę żadnej gry od Ubi.

Opublikowano

Zajrzałem na stronę Crytek i rzuciłem okiem na listę ofert pracy przy Kingdoms i dość ciekawe wymagania mają, jak np. A true gamer who knows all details of the latest blockbuster titles by heart, and knows how to make them better :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.