Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ladny debil to pisal.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Macie rację, debil to pisał. Jedzie po grze, a i tak daje wysokie 7, niekonsekwentny. :turned:

Opublikowano

Halo 2 też miało recenzje z du.y. Pamięta ktoś reckę spod reki niejakiego BoLo? :lol:

Opublikowano

A tak na serio dobrze napisał, że w Halo są przedstawione karykatury kosmitów (bo do Predatora, czy Obcego pod względem designu to im daleko), a gra usilnie stara się być poważna.

To tak jakby w Crashu przedstawić fabułę rodem z Silent Hill 2.

Opublikowano

Nie ma to jak dac recke kolesioni ktory nie trawi serii a ten daje o tym znac juz w pierwszym zdaniu recenzji :thumbsup:

Opublikowano

No Elite to karykatura, (pipi)a, design jest swietny.

Opublikowano

Recka urywa dupska. Może ziomek stara się o angaż w Neo + :) ? Gameplay 5 hehehe.

Opublikowano

ja jakos nie oceniałem fabuły Halo zanim nie zagrałem wszystkie części, innym wystarcza jeden prequel (a naczelnym hejterom 15 min gry u kumpla albo filmik na jutube) :turned:

Opublikowano

ja jakos nie oceniałem fabuły Halo zanim nie zagrałem wszystkie części, innym wystarcza jeden prequel (a naczelnym hejterom 15 min gry u kumpla albo filmik na jutube) :turned:

No ja gram właśnie w Halo Reach i powiem, że gra kopie dupę. Jest kozacka. Śmieję się z tej recki. Co ważne jest mroczniejsza i tym mnie kupiła , a reszta wiadomo broni się sama.

Opublikowano

;] pewno Star Wars ma też kretyńską dziecinną fabułę, bo są śmieszni kosmici nie wyglądający jak xenomorphy :(

Może nie dlatego, ale jakby nie patrzeć Gwiezdne Wojny to taka sobie historyjka o odwiecznej walce dobra ze złem, ratowaniu księżniczki, magicznych sztuczkach i generalnie nie poruszająca żadnego głębszego, psychologicznego tematu.

Żeby nie było - jestem wiernym fanem SW :P

Opublikowano

Ten kto grał i tak wie, że gra urywa łeb przy samej dupie, więc nie ma specjalnie co pisać.

Ewrybady Polka !! :P

http://www.youtube.com/watch?v=iLq4J4G6244

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nie ma bata, Reach to jest gra tego roku. Na horyzoncie jest jeszcze GT5 i aż boję się co się będzie dziać w grudniowych podsumowaniach...

Opublikowano

Dlaczego Halo Reach? A nie chociażby Mass Effect 2? Do gier roku zawsze są brane pod uwage te gry, które wychodzą najczęściej w czwartym kwartale, ale już o grach z początku roku to nikt nie pamięta, to samo było np, z Kilzone 2 w tamtym roku, został zapomniany przez serwisy nawet ani jednej nominacji nie dostał. Halo ma zosatć GOTY ponieważ jest takie wielkie "halo" wokół tej gry, czy chociażby bardzo dobrza sprzedaż? nonsens

Opublikowano

A kogo obchodzą te śmieszne nagrody. Każdy ma swoją ulubioną grę.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Ogolnie ten rok jest znakomity...moim zdaniem najlepszy dla konsol tej generacji.

Gry takie jak Mass Effect 2, God of War 3, Alan Wake, Red Dead Redemption, Halo Reach czy F1 2010 t dla mnie absolutna czolowka tej generacji...a bedzie jescze GT5 :thumbsup:

Opublikowano

A kogo obchodzą te śmieszne nagrody. Każdy ma swoją ulubioną grę.

Nas, HC Graczy nie obchodza. Od dawna mam zlewe na tego typu gry roku, a szczegolnie po zeszlorocznym GOTY dla MW2 np. na GT.

Opublikowano

Dobrze powiedziane. Mass Effect 2 jest ogólnie jedną z lepszych gier ostatnich lat, wg. niektórych jedną z najlepszych gier całej obecnej generacji konsol, ale wygra pewnie Halo bo masa ludzi już to kupiła. Ja już dawno przestałem się interesować takimi nagrodami, a w kategorii samych strzelanek imho w tym roku najfajniej wypadł Bad Company 2 co dobitnie pokazuje fakt, że następny CoD będzie chciał kopiować z niego pomysły.

Opublikowano

no takie nagrody nas obchodzą jak sie konczy temat w console wars ;]

Opublikowano

Dobrze powiedziane. Mass Effect 2 jest ogólnie jedną z lepszych gier ostatnich lat, wg. niektórych jedną z najlepszych gier całej obecnej generacji konsol, ale wygra pewnie Halo bo masa ludzi już to kupiła. Ja już dawno przestałem się interesować takimi nagrodami, a w kategorii samych strzelanek imho w tym roku najfajniej wypadł Bad Company 2 co dobitnie pokazuje fakt, że następny CoD będzie chciał kopiować z niego pomysły.

Jakoś Halo 3 nie dostało GOTY, więc to nie jest reguła :F

GOTY dostanie Black Ops za swietne skillowe multi i bardzo długi single.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Sprzedaż Wii leci na łeb na szyję, w ostatnim tygodniu zeszło już poniżej PS3. Może zobaczymy jakieś cięcia ceny Wii - Nowe Wii na początku 2011 za 650-700zł przydałoby się :P

Opublikowano

GOTY dostać może tylko i wyłącznie Kratos za wypatroszenie komuś jelit.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.