Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Pokemony na dzien dobry 2.5 miliony.

Biedny marian:(

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ale z Was dekle... Texz, zwróć uwagę na odstępy czasowe między postami. Albert pisał swojego posta kiedy mojego jeszcze nie było.

Przez minutę można napisać esej, a co dopiero trola jakiego walnął Albert. Z resztą jak gadać z gościem, który większość tego co pisze pisze... (w domyśle). :turned:

A tak ogólnie to potrolować nie można? ;)

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Dokładnie, Sony nie jest takim specem marketingu jak MS, ale też Sony nie jest wyłącznie producentem konsol. MS pompuje w to dużo kasy, by takie marki jak Halo, sprzedawały się jak się sprzedają. Fakt ten potwierdza, że jest to przewidywalne. Halo to duża scena graczy, a jednocześnie symbol Xboxa. Po prostu większość posiadaczy Xboxa360 wie, że Halo to taka gra, którą wypada mieć. To tak jak z Mario na Nintendo. Choć przyznam, że każde Mario jest mocno innowacyjne. Halo nie jest. Może właśnie paradoskalnie za to się tą grę kupuje - łatwo się przesiadać. Jednakże jestem daleki od stwierdzania, że jeśli na jakiejś konsoli gra sprzedaje się w ogromnych ilościach (jedna gra), to znaczy że ta konsola jest lepsza. Tylko fanboj może tak stwierdzić. Bo liczy się biblioteka. To, że jak nam się znudzi ciupanie w tą jedną grę, to biorę inną i gram dalej. Pomijam już kwestie targetu graczy. Bo inaczej to Nintendo by tu królowało, a każdy wie, że to zasługa wejścia w branże pro-rodzinnych, znudzonych, nieopierzonych w branży salaryman'ów, oraz dla ludzi ekscentrycznych na tyle, że infantylność stu tysięcy popierdółek o past-genowej grafice, nie przeszkadza im ;)

Innymi słowy, rzucili się jak szczerbaty na suchary.

Opublikowano

Jak nic nie wnosząca?

Walka na tytanie (ruchomy obiekt), flaki na wierzchu, ujeżdżanie cyklopów, bieg z umarlakiem i taranowanie pozostałych, przyciąganie się do przeciwnika, latanie na harpiach.

Może nie są to jakieś rewolucyjne zmiany, ale jednak trochę urozmaicili grę względem poprzedników. Gearsy tylu zmian nie będą mieć. :]

Poza tym to solidne rzemiosło jak Uncharted 2.

Co w takim razie wnosi np RDR? Skoro to Grand Theft Horse.

Te zmiany są tak małe że nawet nie wypada o nich wspominać. Choć uwielbiam GOW'a a trójka to dla mnie najlpsza gra na PS3 to nie ma co się oszukiwać bo tak naprawdę to tylko GOWII HD i GOTY sie mu nienależy. Było by to niesprawiedliwe w stosunku do takich gier jak choćby ME2 czy RDR.

Opublikowano

A u Nas w kraju kartonowe standy z Halo Reach :whistling:

Opublikowano

Jak nic nie wnosząca?

Walka na tytanie (ruchomy obiekt), flaki na wierzchu, ujeżdżanie cyklopów, bieg z umarlakiem i taranowanie pozostałych, przyciąganie się do przeciwnika, latanie na harpiach.

Może nie są to jakieś rewolucyjne zmiany, ale jednak trochę urozmaicili grę względem poprzedników. Gearsy tylu zmian nie będą mieć. :]

Te zmiany są tak małe że nawet nie wypada o nich wspominać. Choć uwielbiam GOW'a a trójka to dla mnie najlpsza gra na PS3 to nie ma co się oszukiwać bo tak naprawdę to tylko GOWII HD i GOTY sie mu nienależy. Było by to niesprawiedliwe w stosunku do takich gier jak choćby ME2 czy RDR.

Zmiany to zmiany. Nie każda gra musi od razu zmieniać charakter rozgrywki jak zrobił to RE4.

Byłoby niesprawiedliwe, gdyby tytuł gry roku dostała gra w której ludzie latają, a kobieta udaje konia.

Opublikowano

Jak nic nie wnosząca?

Zmiany to zmiany. Nie każda gra musi od razu zmieniać charakter rozgrywki jak zrobił to RE4.

Byłoby niesprawiedliwe, gdyby tytuł gry roku dostała gra w której ludzie latają, a kobieta udaje konia.

Dziwne, żeby taka wielka gra nie miała bugów.

Opublikowano

Kolejna efektowna reklama Halo

No bez (pipi)a jaj, że oni to pędzlami namalowali :blink:

Abstrakcja jak dla mnie.

Opublikowano

Halo rulezuje wiekszosc FPSow

poza Half-Life oczywiscie

.

WPIS JAK CHUJ

Wojna domowa ? :ninja:

Opublikowano

...

63143207.jpg<54436228.jpg

Kolory wygrały z brudem ;)

Game Over :potter:

Hipokryzja xbotów :D jak ktoś porównuje gt5 do fm3 to zaraz są płacze: "Przecież forza wyszła wcześniej!!!"

:o

92? Tylko, ach te sprzedajne serwisy, jak mogły wystawiać 8 i 9, najbardziej epickiej grze na x'a :P

Edytowane przez MaroS

Opublikowano

KZ2 ma więcej recenzji bo jest lepsze :potter:

Nie znaleźli więcej jeleni do recenzowania pałer rendżers.

Opublikowano

Wyimaginowana wojna pomiędzy KZ2 i HR, LOL. Ciekawe czy w KZ doczekamy się bitew w skali tych w Reach ;)

Opublikowano

Wyimaginowana wojna pomiędzy KZ2 i HR, LOL. Ciekawe czy w KZ doczekamy się bitew w skali tych w Reach ;)

Po(pipi).ało chyba przecież wiadomo że w strzelance od bitwy na wielką skale ważniejsze jest osobno renderowane KAŻDE ziarnko piasku :potter:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

91 dla kz2 znaczy tyle co średnia dla gta4 i mgs4, nic.

no, fm3 wyszła wcześniej i nie męczyli się z nią 6u lat ;]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Ciekawe czy Halo w następnej generacji będzie mieć oprawę na poziomie Killzone 2.

Opublikowano
91 dla kz2 znaczy tyle co średnia dla halo 3 i mgs4, nic.

fixed

Edytowane przez jorrdqn

Opublikowano

Ciekawe czy KZ na ps4 będzie miał kiedyś epickie pole walki przynajmniej jak w H3 a nie wojny toczone w korytarzach i piwnicach z 2 wrogami ;]

up - im już dawno pękła :D wszystko przez to że:

ps3-has-no-games-prove-me-wrong.jpg

od marca ma to sens :sweat:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.