Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Normalnie masz plusa za to ostatnie zdanie. Uśmiałem się :)

Opublikowano

@Coati: podejrzewam, ze bal sie userow ktorym zalazl za skore, skoro nie jest juz modem? ;)

to tak nie dziala ;]

powód takiego stanu rzeczy bylby dla was chyba niezrozumiały wiec nie bedziemy tu nad tym debatowac ;]

btw. co mi daje Jtag w konsoli i jakie modele są podatne na tą modyfikacje?

Opublikowano

tyle to wiem... ale praktycznie co mi to daje

ok sam sobie znajde w Internecie

Opublikowano

...

63143207.jpg<54436228.jpg

Kolory wygrały z brudem ;)

Game Over :potter:

Hipokryzja xbotów :D jak ktoś porównuje gt5 do fm3 to zaraz są płacze: "Przecież forza wyszła wcześniej!!!"

:o

92? Tylko, ach te sprzedajne serwisy, jak mogły wystawiać 8 i 9, najbardziej epickiej grze na x'a :P

Gdy Hajlo dociagnie do liczby recenzji kz2 to bedzie 89 ! :diablo::blush:

Opublikowano

tyle to wiem... ale praktycznie co mi to daje

ok sam sobie znajde w Internecie

emulatory innych konsol na x360, media playery/centery, zgrywanie gier na zew. lub wew. hdd i granie bez płyty, wgrywanie sobie dodatków czy gier z xbox live arcade, linux i inne bzdety.

jtag dziala tylko na okreslonej grupie starszych konsol ze starszym dashem bez updateu, jaspery tez lapia sie na to.

Kumpel probował sam sobie to zrobic i zjaral konsole, przepalił ścieżki.

Opublikowano

Mamy chyba nowego Feisara. Merson pierdoli na PPE, że auta standard z GT5 są ładniejsze niż auta z Forza 3 :P

Opublikowano

heh to może napisz mi jeszcze że jest na odwrót?

Opublikowano

poka porównanie.

no i jaki jest sens porównywac stara gre z gra, która jeszcze nie miała swojej premiery?

Opublikowano

heh to może napisz mi jeszcze że jest na odwrót?

Napiszę Ci, że jesteś zwykłym forumowym głupkiem :) Screeny aut standard są w necie już od dawna i każdy wie jak wyglądają. Będą Ci w twarz pluli, a Ty powiesz, że deszcz pada.

Pewnie swoje rewelacje masz z takich fachowych serwisów jak ps3site :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
weź mnie nie rozpierdalaj że to są te same auta co w 4 bo tylko sie poniżasz, że niby pokryte odblaskiem? chyba na yt to widziałeś.

Ciekawe za to gdzie Merson widział, nie na jutub?

Opublikowano

a wiesz co to są w ogóle te standard car'sy i czym sie one różnią? Roznia sie tym ze nie posiadaja wgniecen i szczegolowej deski rozdzielczej i innych pierdół niż te "specjalne", o jakiś gorzej wyglądających autach nigdzie nie było pisane czy jakiś gorszych/odstających aut od reszty, wszystkie z GT4 zapewne będą graficznie podciągnięte i wyglądające tak jak te "nie-standard" czy jak tam, więc wychodzi na to że donsterydo jest forumowym idiotą :)

Edytowane przez Merson

Opublikowano

"wszystkie z GT4 zapewne będą graficznie podciągnięte i wyglądające tak jak te "nie-standard" czy jak tam,"

Czyli piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia. Brawo Merson, napisz coś jeszcze i daj nam się pośmiać więcej :)

Brakuje jeszcze byś napisał coś w stylu: Samochody z Forza 3 są zapewne brzydsze bo... no bo zapewne są :P

Opublikowano

Merson nie pogrążaj się bo prawda jest taka, że modele standard są przeniesione z PS2. Jedyna różnica (pomijając fakt, że są renderowane na silniku z GT5, co poprawia wrażenia wizualne) w stosunku do tych z GT4 jest taka, że mają minimalnie (dosłownie) poprawione (czy raczej wygładzone) tekstury.

Modele in-game z Forzy 3 są czerstwe jak sik węża ale i tak są DUŻO lepsze niż standardy z GT5.

Opublikowano

dobra, to mam rozumieć że ogólnie forza3 posiada ładniejsze auta? aha

a smiej sie az ci zylka pierdząca pęknie, beke mam z was xD

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Wejdź sobie na PPE takich rodzynków jest tam masa pod tym newsem :P

Niezły mam ubaw jak próbują zaklinać rzeczywistość :D

EDYTA: Coati jak kasujesz to wszystko, a nie tak by później to co zostaje się kupy nie trzymało :)

Opublikowano

Merson nie pogrążaj się bo prawda jest taka, że modele standard są przeniesione z PS2. Jedyna różnica (pomijając fakt, że są renderowane na silniku z GT5, co poprawia wrażenia wizualne) w stosunku do tych z GT4 jest taka, że mają minimalnie (dosłownie) poprawione (czy raczej wygładzone) tekstury.

Modele in-game z Forzy 3 są czerstwe jak sik węża ale i tak są DUŻO lepsze niż standardy z GT5.

wpis :)

A najlepsze jest to,że nawet sam Kaz mówił,że to modele z gt4 renderowane przez silnik GT5 czyli w wyższej rozdzielczości,z lepszymi refleksami na karoserii,odbiciami otoczenia itp.

Różnica względem aut premium jest gigantyczna choć w czasie wyścigu będzie praktycznie niezauważalna. Dopiero pewnie w photo mode to wyjdzie. Prócz tego,że premiumy są renderowane wewnątrz to jeszcze wszystkie śrubki(nawet te podtrzymujące tablice rejestracyjną),każde wgnieciecie,obły kształt czy lampa w lusterku są przeniesione do gry.

Fot tego jak auta premium wyprzedzą wszystkie inne modele w grach wyścigowym mógłbym wkleić sporo, podobnie jak dowody na to,że standardy bedą brzydsze od aut z forzy :P

Opublikowano
heh mam gdzieś co piszą na forumie, xbotów nie przekonasz

Merson miszczu no weź mnie przekonaj, bo ja jestem chętny żeby chłonąć twe nauki.

Jakieś zdjęcia/filmiki czy coś co pokaże mi że standardy są ładniejsze od aut z FM3? Skoro to takie oczywiste to potrafisz mnie oświecić.

-----

bo na razie fakty są takie:

wypuścili jeden trailerek - http://www.youtube.com/watch?v=2Y25wEfzum4&translated=1 - raptem 43 sekundy na których generalnie ch.uja widać.

każdy build na targach/w sklepach posiada tylko premium cary.

wszelkie materiały prasowe (screeny przede wszystkim) nie pokazują standard carów. Dziwne nie? Skoro są tak dobrze zrobione to czemu ich nie pokazują?

ale proszę, może ty masz jakieś ciekawe materiały które nie będą twoim pjerdoleniem "zapewne podciągną grafikę"?

czekam na odpowiedź która nie będzie w stylu takim jak na ppe.pl czyli "nie zmienia faktu że GT5 będzie bardziej wykur.wiastą grą niż fm3", bo chyba takim trollem nie jesteś (tymczasowo na potrzeby badań przyjmuje, że nie jesteś).

Opublikowano

odnośnie samochodów:

KCOCw.jpg

4122693610_a2676c9b91_o.jpg

no tak standard nie mają kokpitów, zniszczeń są lata świetlne za fm3 czy innymi racerami ale mersony i inne trolle wiedzą lepiej xD. Co nie zmienia że 200 premium gt5 > all

Opublikowano

Fajnie, mozna sie jarac ze 12 lat od startu serii Polyphony zaimplementowalo system zniszczen, z tego co widzialem na YT dosc biedny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.