Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Po tak dlugim wyczekiwaniu musialby to byc kosmos w kazdym aspekcie, zeby sprostac oczeikwanium. Nawet bdb produkcja bedzie traktowana jako porazka.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Do czasu wypuszczenia FM4.

Tego nie wiem bo nic o tej grze nie wiadomo. Jak tak to ok, niech konkurencja się nakręca.

No Coati chodzą takie ploty.

Po tak dlugim wyczekiwaniu musialby to byc kosmos w kazdym aspekcie, zeby sprostac oczeikwanium. Nawet bdb produkcja bedzie traktowana jako porazka.

Starcraft 2 mimo, że to samo co jedynka zbiera bdb oceny.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

bigdaddy@ największym trolem chciałbym ci przypominć że jesteś ty, mnie nie banowali na polygamii właśnie za trolowanie, więc najpierw pomyśl co piszesz, zresztą tutaj też nieźle to robisz :potter:

Szkoda że auta przeniesione z GT4 do GT5 nie będą takie same jak te specjalne, myślałem że będą tylko różnić sie lepszym odwzorowaniem kokpitów, + jakies dodatkowe bajerki a same modele samochodów będą takie same, my fail.

Opublikowano

Nie, bo nie lubie symulatorow jazdy. Nie zmienia faktu, ze Tobie, Sonyslave'ie, mordka sie zatrzesla i kursor poszedl na "-" :happy:

Minusuj mnie ile chcesz jak Tobie sprawia to frajdę. Nie będę nikomu zabraniał się bawić c'nie?

Szkoda że auta przeniesione z GT4 do GT5 nie będą takie same jak te specjalne, myślałem że będą tylko różnić sie lepszym odwzorowaniem kokpitów, + jakies dodatkowe bajerki a same modele samochodów będą takie same, my fail.

Tutaj masz wszystko. http://eu.gran-turismo.com/gb/news/d13413p1.html

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Najlepsze wyścigi to Wipeout i ewentualnie Burnout. Samochody w takiej Forzy, czy GT przy dynamice Wipeouta suną jak grubas po wspinaczce na ruchome schody.

Opublikowano

Jak mogłem zapomnieć o Wipeoucie? :blink: Myślałem w kategoriach gdzie ścigają się normalne samochody.

Opublikowano

Najlepszy byl Burnout bez free roamu, kiedys V-Rally 2 miotlo, Wipeout to tez klasa. Mam nadzieje, ze Hot Pursuit da rade i nowy Burn bedzie bez otwartego miasta w trakcie wyscigow, niewidzialne sciany jak w NFS U czy cos w ten desen.

Opublikowano

@Major: wyje.bane na Ciebie i Twoje minusy :rolleyes:

Podobno trolla się nie karmi, ale byłbym wdzięczny gdybyś wytłumaczył mi o co Tobie właściwie chodzi bo nie rozumiem. Raz się cieszysz, że dajesz mi minusy i się mną przejmujesz, a raz masz na mnie wyjebane. Ciekawe zjawisko, zawsze się interesowałem zachowaniem ludzi.

Burnouty są ok, ale nie Revenge. Z perspektywy czasu głupie to było jak nie wiem.

Opublikowano

Najlepszy Burn to byla IMO 3, mase godzin przy tym spedzilem, ta gra nie wybaczala bledow, liczyl sie skill.

Opublikowano

A dla mnie właśnie Revenge był najlepszy, jedyna część, gdzie można sunąć jak przecinak i taranować wszystko przed sobą (nie licząc samochodów jadących z przeciwnej strony), jeszcze za to był boost.

Opublikowano

Właśnie dlatego dla mnie to najgorsza część. Jakiś czas temu podobało mi się nawet, ale z dnia na dzień coraz mniej. Wolę jednak wymijać ruch uliczny, dlatego to trójka czy nawet Dominator są dla mnie lepsze.

Opublikowano

Dokladnie, byl wygrzew, ale to nie o to tu chodzi, gra wybaczala za wiele potkniec i gdzies ulecial ten klimat arcade'u z 3, moze to przez ciemniejsza kolorystke i duzo mniej bajecznych krajobrazow...

Opublikowano

Akurat oprawa to była najlepsza z całej serii w poprzedniej generacji, nawet Dominator wyglądał słabiej.

Skilla i tak trzeba było mieć bo niektóre eventy były ciężkie.

Opublikowano

Zgadzam się z tym że B3 i Revenge to czołówka jeżeli chodzi o arcade racery, ale ja wciąż nie mogę zrozumieć czemu tak bardzo swego czasu podobało mi się NFS: Most Wanted na X360. Tzn. wg. mnie to bardzo dobra gra z niezwykle udanym modelem jazdy i motywem uciekania przez pałami ale wiem też że w większości graczom ta część się mniej podobała od takiego Underground czego kompletnie nie rozumiem. Tylko ta jedna gra (NFSMW) wywraca mój growy światek do góry nogami.

BTW> jeden z głównych powodów czemu czekam na NFS:HP.

Opublikowano

Texz Most Wanted nie trafial tak do wyobrazni wychowanych na MTV i pimp my ride nastolatkow.

Opublikowano

Gówno się znacie. NFS: Underground > ALL :D

Microsoft powinno zrobić w takiej konwencji PGR5.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Najlepszy dla mnie jest Underground 1/2, pierwsza część była moją pierwszą grą na PS2, masa godzin przegranych i super klimat wyścigów uliczynch, zaś jeżeli o 2 to powinny sie wzorować na tej grze inne marki które chcą wrzucić do gry odyebany tuning nadwozia, który był aż od głośników w bagażniku po lusterka. Z czasem zacząłem zlewać na tą serie z powodu takich crapów jak np. undercover czy carbon.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

U1/2 to początek końca nfs, dla mnie najlepsze były NFS3:HP i NFHP2, porshe tez dawało radę.

Opublikowano

Ostatni dobry NFS to moim zdaniem Porsche 2000/Unleashed.

Opublikowano

When Epic is truly EPIC ! ;)

500xwhoathere.jpg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

napisze mi ktoś jaki jest koszt zestawu move dla 2 graczy?

Opublikowano

Ok. 500 zl.

Opublikowano

6 zł jak 6 DLC do Alan Wake :thumbsup:

Opublikowano

alanzz.jpg

zapiszesz sie jako 3 dupek tego forum... pamiętam jak drwili ze mnie gdy podałem ile będzie dlc do mafii2, dopiero jak ktoś zrobił wyciek dlc do sieci ( na konsole jtag ) wtedy nawet nikt sie nie odezwał. Nie ma nawet sensu dzielić sie z takimi dupkami info...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.