Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

napisze mi ktoś jaki jest koszt zestawu move dla 2 graczy?

Zależy jak chcesz to poskładać. Pododawaj sobie, ceny są w sklepach.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

hehe pisali już tobie ludzie, no i co z tego , że pokazujesz jakiś suchy screen (widziałem go już w temacie o Alanie, gdzie go jeszcze wkleisz, może do pokaż swoją twarz? ), tak to można powiedzieć śmiało że będzie jeszcze 5 DLC do Haze lub je zrobili ale nie wydadzą.

Wracając do tematu jak człowiek, który ma taką wiedzę na n/t 6 DLC do Alan Wake nie wie ile może kosztwowć starter pack + dodatkowa różdżka :)

ps chyba rozkręcanie tych konsol nie wychodzi ci na zdrowie bo się strasznie debugujesz, sorry denerwujesz :thumbsup:

Opublikowano

hehe pisali już tobie ludzie, no i co z tego , że pokazujesz jakiś suchy screen (widziałem go już w temacie o Alanie, gdzie go jeszcze wkleisz, może do pokaż swoją twarz? ), tak to można powiedzieć śmiało że będzie jeszcze 5 DLC do Haze lub je zrobili ale nie wydadzą.

Wracając do tematu jak człowiek, który ma taką wiedzę na n/t 6 DLC do Alan Wake nie wie ile może kosztwowć starter pack + dodatkowa różdżka :)

ps chyba rozkręcanie tych konsol nie wychodzi ci na zdrowie bo się strasznie debugujesz, sorry denerwujesz :thumbsup:

ehhh ale moze np. wiedzieć i grać w Alien Breed3: Descent na X360...

niektóre bestie nie zrozumieja że są osoby które interesuje tylko grzebanie, a nie granie, czy śledzenie nowinek na portalach. Stąd moja wiedza "teoretyczna" = żadna.

Opublikowano

napisze mi ktoś jaki jest koszt zestawu move dla 2 graczy?

po najmniejszej linii oporu czyli najtaniej:

starter pack 200zl

move 150zl

[przy załozeniu, ze posiadasz 2 pady DS3]

komfortowo:

starter pack 200zl

move 150

2x navi ~200zl

Opublikowano

Odbiegnę od tematu:

Kotick zaczął sapać i mówić pierdoły. Więcej - http://www.ppe.pl/news-3044-Koticka_mysli_nieuczesane.html

Patrzcie na odpowiedź EA

"His company is based on three game franchises ? one is a fantastic persistent world he had nothing to do with; one is in steep decline; and the third is in the process of being destroyed by Kotick's own hubris."

Doje.bali mu klasowo.

Więcej - http://uk.xbox360.ign.com/articles/112/1123641p1.html#ixzz10lXInvwB

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Moze w jakis sposob prognozuja to jak sytuacja rozwinie sie na rynku :teehee:

Opublikowano

Najlepsze jest to:

God of War 3 - 27 tygodni - 988 tys.

Halo: Reach - 1 tydzień - 952 tys.

Ale pamiętajcie - w Europie nikt nie gra w Halo :P

A ta lista to jest chyba aktualizowana co tydzień.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Nawiążę do czyjejś wypowiedzi sprzed kilku (-nastu?) stron (chyba  CoATIego to nie ja -C.) odnośnie plebsu i braku umiejętności oddzielania ziarna od plew ;)

Oczywiście nie twierdzę, że Halo to zła gra.. podobnie jak multiplatformowy CoD (sprzedaż Halo można przyrównać chyba właśnie tylko do wspomnianego CoD'a) ALE... wszyscy się śmieją ze sprzedaży exów Sony. Pokażcie inną serię/grę niż CoD czy H na konsolach, która może poszczycić się taką sprzedażą? IMO jedna z najlepszych gier na X360, czyli Alan Wake wiadomo jak się sprzedał... a przecież to (uwaga) ex. na X360 :o

Myślę więc, że trochę prawdy w przytoczonym tekście jest ;)

Po prostu Halo i CoD to rozreklamowane masówki na które napalają się miliony dzieciaków.

Opublikowano

Emet: Bo 80% ludzi co ma konsole nie czyta ani pism konsolowych ani nie zagląda na serwisy poświęcone grom. Nie wiedzą nawet co i kiedy wychodzi bo mają ciekawsze rzeczy do roboty. Dlatego jak gra nie jest rozreklamowana to większość graczy się prawdopodobnie o niej nie dowie. Można by tu przytoczyć wypowiedź BD gdzie jego koledzy z pracy nawet nie wiedzieli co to jest Uncharted 2.

Co tu dużo mówić, mam kumpla z X360 i on się mnie pyta kiedy co wychodzi, a z netu przecież korzysta codziennie.

Alan Wake nie miał praktycznie żadnej kampanii reklamowej więc nikogo nie dziwi, że gra sprzedała się jak się sprzedała.

Kto wie czy kolejną ofiarą braku dobrej kampanii reklamowej nie będzie Enslaved, podobno zapowiada się na bardzo dobrą grę, a na zestawienie listy 50 preorderów w "USA" się jakoś nie łapała.

Opublikowano

Tak... ale inne serie jak RE itp są na pewno znane (przez ludzi nie czytajacych czasopism i nie przebywających na forach) przynajmniej tak dobrze jak Halo czy CoD a GTA z pewnością jeszcze lepiej a nie sprzedają się AŻ tak dobrze ;)

e: I oczywiście masz rację co do reklamu, ale ta potrzebna jest raczej przede wszystkim nowym markom. Niestety słaba reklama skrzywdziła sporo wyśmienitych gier tej generacji (np. AW i część exów na PS3).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Bo nie mają super wypasionego multi dla no life'ów.

Opublikowano

Emet: CoD ma multi, które ogarnie 5 latek. A Halo ma wymagające multi, a do tego to chyba pierwszy FPS na konsole. Serio dziwisz się czemu te gry się tak dobrze sprzedają ?

A takie RE nigdy nie będzie się sprzedawać jak CoD czy halo z prostej przyczyny - ludzie jakoś specjalnie nie przepadają za grami, które straszą. Sam takich gier nie lubię i znam innych co takich gier nawet nie ruszą. Mam znajomego dla którego nawet Gears of War 2 był zbyt straszny by samemu w to grać :P

Opublikowano

Ale RE nie straszy. :] Nie wiem po co właśnie wrzucają te slogany na pudełka, że to horror.

Opublikowano

Pierwszy FPS na konsolach? :teehee:

Opublikowano

Pierwsza stricte konsolowa gra FPP to chyba Goldeneye 007 :wub:

Opublikowano

W grafice 3D ? Też nie ? :D

Opublikowano

Wiem, ze powyzszy post tyczy sie Wolfa na SNESa, ale musze to napisac... Goldeneye 007 to pelne 3d :blush:

Opublikowano

Killzone 3 to podobno pełne 3D, tak pisali w PE. Wszystkie gierki do tej pory to podobno ściema, 3D na płaskim ekranie. Pff.

Opublikowano

Nie maco przedstawiać bo nic się nie zmienia :) Ale jak już piszę to:

- Black OPS / Liczba preorderów (tygodniowo) spadła w stosunku do dwóch poprzednich, ale ogólna liczba utrzymuje się zdrowo powyżej MW2.

- Kinect (Kinect Adventures!) podskoczyło (tygodniowo) o jakieś 40%, można wstępnie pokusić się o prognozę startu - Kinect w tygodniu premiery powinien wystartować co najmniej z poziomu 500 tys. na świecie.

- Gran Turismo 5 / Ostatnie dwa tygodnie w granicach +15% (tygodniowo).

- Fable 3 jakiś 4 tydzień z rzędu notuje wyniki na poziomie 34 tys. Pierwszy tydzień na świecie powinien przebić 1 mln.

- Dead Rising 2 na dwóch platformach powinno sprzedać się dość dobrze, ale nie będzie to żaden wielki hit.

- Medal of Honor dość mocno podskoczyło na 3 tygodnie przed premierą. Szykuje się dobry restart serii jak na tak mocną konkurencję na rynku.

- Kolejny AC może się już sprzedać lepiej na PS3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.