Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dokładnie, tak jak pisze bundle dla Europy, faceplate dla Australii.

Macie rację nie zauważyłem. Szkoda, znów musimy się obejść smakiem.

Opublikowano

http://neogo.pl/newsy/znamy-date-premiery-nintendo-3ds/

Handheld cenowo na poziomie stacjonarek, lolwut?

Ciekawe czy Sony da rade wypuscic PSP2 w granicy 200 zielonych.

Opublikowano

To ja na razie podziękuję. Poczekam na większą obniżkę DSa i może to kupię. DS i tak ma sporą bibliotekę więc da się przeżyć. 300$ za przenośną? Mocne.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

pierwsze PSP na premierze tez wychodziło w przeliczeniu jakies 1100zl ;]

Opublikowano

Bo masz mozliwosci telefonu i znaczek jabluszka z tyl.

Opublikowano

No jak Apple wejdzie na rynek konsolowy, to Microsoft ma przejebane na amerykańskim rynku.

Opublikowano

Bez jakichs mocarnych exow z czym mieliby niby wystartowac?

Opublikowano

z nowymi IP ;]

platformówka z iBoy'em, wyscigi z iKart'ami, shooter z iGun'ami

Opublikowano

Nowe IP spoko, ale nie sadze by mieli np takiego szlagiera jak mial MS przy starcie Xa - Halo, ktory z miejsca stal sie systemsellerem i kultowa pozycja dla dziesiatek milionow odbiorcow.

Opublikowano

Appy od Apple sprzedają się świetnie, a nie ma tam killerów (mało ich). Zresztą jakiegoś exa mieliby, np GTA5. :rolleyes:

Opublikowano

Dziesiątki milionów ludzi z bezguściem ;)

Jeśli Microsoft wyskoczył z nowym IP w postaci takiego Halo, to dlaczego Apple nie byłoby w stanie wystartować z nowym tytułem, który mógłby z miejsca stać się hitem?

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Apple ma jakies studia robiace gry? Nie.

Opublikowano

Myślę, że jakby Apple chciało wejść na rynek konsol stacjonarnych to by na pewno coś dobrego mieli. To nie są idioci, ale jedni z najlepszych jeśli chodzi o strategię.

Zrobiliby sobie albo wykupili. Stać ich.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Maja ngmoco, towrzacych gry na iPhona z umowami, dzieki ktorymi nie moga przenoscic gier na DS i PSP. Jak to zawsze fajnie pisac, nie wiedzac o czym, c'nie?

W zasadzie sa wykupionym studiem. Apple zobaczylo, jak bardzo ludzie chca grac na iPhonie i ze stal sie on trzecim handheldem na rynku. Kiedys Apple mialo wejscie na rynek stacjonarnych konsol, kiedy jeszcze nie byli tak znana i mocna marka i byl to totalny niewypal. Kiedys Jobs mowil, ze rynek konsol go srednio interesuje i nie przewiduje wejscia w ten segment gospodarki. Jednak po sukcesie iPhone'a wszystko moglo sie zmienic.

Opublikowano

Bez jakichs mocarnych exow z czym mieliby niby wystartowac?

Zalaliby rynek tanimi gierkami jak na iPhone'a i to wystarczy. Liczy się też sama marka, trzeba przyznać, że Apple potrafi sprzedać swoje produkty.

Opublikowano

Ngmoco ja pier.dole, myslisz ze taka firemka jest w stanie dostarczyc raz na pare lat topowa pozycje?

http://www.ngmoco.com/games.php

bez jaj

Edytowane przez Gość

Opublikowano

iPhony i wszystko od Apple się sprzedaje dlatego, że ta marka stała się symbolem finansowego dobrobytu dla biedoty. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu. iPhony kupują w większości ludzie, którzy muszą sobie paru innych rzeczy odmówić żeby wydać dwa kafle na bajerancki TELEFON.

Nigdy nie spotkaliście ludzi co wydali całą pensję na pierwszego iPoda :)

Nawet były ze dwa lata temu takie badania z których wyszło, że ok 70% nabywców iPhona tak na prawdę nie stać na taką zabawkę.

Coś w stylu postaw się a zastaw się :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
Bo masz mozliwosci telefonu

i to jest warte tyle hajsu?

i znaczek jabluszka z tyl.

a to sorry, juz nie mam watpliwosci :D

btw Target Apple to jeszcze więksi casuale niż target Nintendo.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To jest cos czego nie ma Sony jako wydawca, to jest mega HYPE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.