Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

max payne 3 od R* nie będzie sanboxem :potter: czy jestem jedynym tutaj kogo gry R* nie kręcą ? ani GTA ani RDR

Tak jesteś jedyny i nie tylko w tym...

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano
czy jestem jedynym tutaj kogo gry R* nie kręcą ?

nie

Edytowane przez jorrdqn

Opublikowano

max payne 3 od R* nie będzie sanboxem :potter: czy jestem jedynym tutaj kogo gry R* nie kręcą ? ani GTA ani RDR

Mnie też nie, ale ciekaw jestem jakby wyglądał taki Manhunt czy Bully robione z myślą o X360/PS3.

Opublikowano

Jakby Manhunt miał zostać ocenzurowany, to niech spierdalają, bo nie oszukujmy się, siła tej gry leży tylko i wyłącznie w brutalności. Jako skradanka to straszny syf, bo przeciwnik nie widzi postaci w cieniu stojąc 2 kroki obok.

Bully 2 podobno miał wyjść, ale nic o tym nie słychać od dłuższego czasu. Ciekawe czy byłaby to odrębna historia, czy ciąg dalszy gry. Z powrotem Russella i reszty ekipy. :]

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

a co się stało z Agent ? projekt żyje jeszcze ?

Żyje, żyje. Tylko na razie nie ma praktycznie żadnych nowych informacji :(

To skąd wiesz że żyje skoro nie ma żadnych nowych informacji? hę?

Opublikowano

Pewnie dlatego, ze nie bylo zadnych informacji, ze nie zyje.

Opublikowano

a co się stało z Agent ? projekt żyje jeszcze ?

Żyje, żyje. Tylko na razie nie ma praktycznie żadnych nowych informacji :(

To skąd wiesz że żyje skoro nie ma żadnych nowych informacji? hę?

Rockstar od tak ni z dupy nie kasuje projektów :yes:

Opublikowano

Może nie kasuje, ale też nie pokazuje. La Noire, Agent, Max Payne 3, Bully 2 (tutaj to były chyba tylko ploty, że ma być) - coś tam o grach było słychać, ale nic poza tym.

Opublikowano

GTA IV jest swietne, ma slabsze strony, ale caloksztalt jest na 10.

Opublikowano

Zgadzam się w 100%. Z pewnością uroku grze dodaje dobrze nakreślona osobowość głównego bohatera. Nico to po prostu typ, którego chyba nie da się nie lubić. Chciałbym, żeby został bohaterem kolejnej części. Ta postać naprawdę się udała R*.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Eeee...jak gra mnie GTA4 ssalo straszliwie...chyba najgorsze GTA w jakie grale...do tego cienkie techicznie. Z kolei RDR mnie urzekl :P

Opublikowano

Technicznie cienkie LOLWUT xD

Opublikowano

GTA IV to obok HL2 najlepsza gra wszechczasów.

Rzekłem.

Widać nie grałeś w Sudeki :o

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Najlepszą grą będzie GT5 ponieważ łączy magię PSXa, PS2 i PS3. To jest wyczyn! :potter:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

A dla mnie GTA 4 jest najgorsze ze wszystkich w 3D. Niby jest poważna historyjka co mnie nie przekonuje, GTA zawsze było bardziej jajcarskie i gdzieś zatracił się ten klimat jak z Vice City, czy murzyńskiego San Andreas.

Ale i tak najgorsza wada to misje na jedno kopyto, brakuje różnorodności. "Pojedź, zabij, wróć" schemat całej gry. No i przy takim San Andreas gra nie jest tak rozbudowana.

Bully od Rockstar jest nieporównywalnie bardziej różnorodne jeśli chodzi o misje.

Żeby nie było, to nadal bardzo dobra gra, dla mnie takie 9-/10, ale jak widzę średnią 97% to chce mi się śmiać.

Opublikowano

Przeciez GTA IV jest komiczne.

Opublikowano

mi znacznie bardziej podobała się skopana konsolowa mafia 2 niż gta4, jasne gta4 większe i ma więcej wszystkiego ale mafia2 ma to coś.

Opublikowano

Przeciez GTA IV jest komiczne.

Przy Mafii samą historią na pewno.

Opublikowano

Imo dopiero TBoGT miało klimat i fabułę godną next genowego gta :D IV od razu powinna taka być.

Opublikowano

Sterta bzdur. Fabula, postacie sa swietne, jest masa humoru, przerysowania. Mafia 2 to padaka, wstyd stawiac ja w jednym zdaniu z tuzem na miare GTA IV.

Opublikowano

Może i tak, wstyd porównywać do gry, która dostała tak wysokie noty za tytuł.

Mafia znacznie lepiej oddaje gangsterski klimat.

Wolę Goodfellas niż Snatch. :potter:

Opublikowano

A ja wole Rise of the Foot Soldier.

GTA IV to najlepsze GTA IMO i basta. Mafia 1 mi nie podeszla, po demie 2 i ocenach widze, ze to crap.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.