Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Infamous 2 w temacie sandboxów spokojnie ma szansę zarządzić, chociaż to co prawda inne gry. W każdym razie oprawą to już teraz zjada GTA.

Świetnie, że przynajmniej osiąga poziom 2,5 letniej gry ;)

RDR też wypada słabiej. :]

po tym co pokazali to w chwili obecnej każdy sandbox wygląda gorzej od Infamous 2

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Eeee..jak dla mnie poki co RDR i Assasin wygladaja lepiej. Z tego co dane mi bylo zobaczyc gra nie pozbyla sie bolaczki pierwszej czesci - widocznosc w oddali jest cholernie rozmazana.

Opublikowano

Hmmm, to Sony nie umie sprzedawac swoich produktow.

Psyko mi chodziło o same porównanie reklam Sony i Microsoftu, a nie o umiejętność sprzedaży :)

Opublikowano

Dokladnie.

IMO najlepszy nowy trademark tej generacji.

Opublikowano

Z nowych marek jak dla mnie lepsze są tylko Uncharted i Bioshock w tej generacji. Ale Gearsy również są zajebiste.

Opublikowano

Girsy 3 będą za(pipi)iste, ale podobnie jak dwójka nie przebiją pierwszej części. :wub:

Opublikowano

z8483420X,Ponton-do-Kinecta.jpg

pierwsze akcesoria do kinecta :lol:

Opublikowano

Pamiętaj, że trzeba jeszcze specjalną wodę kupić by zalać nią mieszkanie. Bez tego ani rusz :D

Opublikowano

Pamiętaj, że trzeba jeszcze specjalną wodę kupić by zalać nią mieszkanie. Bez tego ani rusz :D

Haha +1 :teehee:

I potem jeszcze trzeba uwazać na to gdzie się zjeżdża, bo można w meble "wpłynąć" :D

Opublikowano

śmiać sie czy płakać z tego? max. po 30 minutach takiego skakania jak jakiś niedorozwój człowiek opadnie z sił, i weźmie pada...

Opublikowano

Wiesz, że to jest fake ?

Opublikowano

LOL! Dali jakiegoś nerda z ADHD który giba się przed telewizorem. Upokarzający widok. :] Poziom reklam Microsoftu jest mega żenujący.

Opublikowano

Z nowych marek jak dla mnie lepsze są tylko Uncharted i Bioshock w tej generacji. Ale Gearsy również są zajebiste.

Mass Effect.

Opublikowano

ME tez miecie, ale GoW to absolutny top.

Opublikowano

z nowych marek to wg mnie absolutne podium (kolejność losowa)

Gears of War, Uncharted, Mass Effect.

Może jeszcze przy końcu tej generacji wskoczy tutaj Bioshock,,Assasin Creed i Motorstorm (wiem,że może wielu się zdziwi ale to dla mnie po prostu reakctywacja zaje.bistości ścigałek arcade), ciekawe też jak rozwinie się Dead Space.

Opublikowano

nie można zapomnieć o LBP

Opublikowano

Absolutny numer jeden tej generacji jak narazie to Uncharted 1/2 i każdy się z tym zgodzi :whistling:

Opublikowano

Ale Merson dobrze pisze, no i prawda jest taka, że żadna z tych nowych serii nie zrobiła takiego kroku naprzód jak U2 względem U1.

Opublikowano

Gears of War to numer 1 z nowych serii tej generacji i nie ma dyskusji.

Gyrosy doczekały się najwięcej klonów, najlepsza sprzedaż nowego IP, pierwsze next genowa gra i grafika która masakrowała, od tamtej pory gry są tylko ''ładniejsze''.

drugie miejsce dla bioshocka

trzecie uncharted/mass effect

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

GRAV chyba jako pierwszy wyglądał naprawdę dobrze z obecnej generacji.

Opublikowano

Mnie zmiotła obsługa silnika HAVOC w Oblivionie, w drugiej kolejności GRAW po którym jednak miałem nieliche wrażenie wyruchania przez zapowiedzi oficjeli z Ubisoftu, ale gierka kozak. PDZ to było nieporozumienie.

Jeżeli chodzi o Gearsy to prawda, pierwsza część to jedno z pierwszych nowych IP które zarządziło. Szkoda, że dwójka tak na prawdę oprócz nowych broni, przeciwników, ciekawie poprowadzonych misji nie wnosi do walki nic nowego (ok. jest używanie przeciwnika jako tarczy). Zabrakło tego geniuszu który przyświecał w pierwszej części :potter: Różnica jest o wiele mniejsza niż w Uncharted gdzie dwójka ma praktycznie wszystko większe, lepsze, bardziej intensywne i lepiej przemyślane. W porównaniu do Gearsów sequel nie zawodzi i jest znacznie lepszy od oryginału.

W sumie nie ważne co było pierwsze. Liczy się to co dane produkcje sobą reprezentują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.