Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kto to (pipi)a jest "wrog" :P ?

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

bo mu m$ wyzerował GSa

I co, nie może teraz żyć? Zawsze mnie te osiągnięcia śmieszyły, jak ktoś w takim razie grał wcześniej? Żeby jeszcze były za to jakieś realne nagrody, np za jakieś 10 000 pkt dostajesz grę (albo darmowe DLC), to rozumiem calakowanie gier, bo jest motywacja. Ale żeby przeżywać utratę zwykłych cyferek pod gamertagiem to jest śmieszne. I dotyczy to też trofeów.

Opublikowano

Jak ktoś nie wie kim jest Wrog, to ja (pipi)ę :teehee:

Opublikowano

są nagrody dla avatarów, niby nic a smoczek z Death Spank cieszy

wyzerował za co ? piraty czy wałki dla achivów ?

Opublikowano

Chyba nie powiesi się z tego powodu na bezprzewodowym padzie, więc co ma być?

Opublikowano

Co będzie? To samo co dotychczas. To że MS powypisywał Wrogowi na profilu jakieś bzdury niczego nie zmienia.

Opublikowano

Może mu się odechcieć calakować gry i być naczelnym :P Swoją drogą, z tego co wyczaiłem tam na stronce przyczepili się o nabijanie punktów w nowym Medal of Honor. Tak to już niestety jest: jak prowadzi się portal i dostaje/kupuje gry przed premierą powinno się grać na offline'owym profilu nigdy nie podłączanym do sieci, bo jakby nie patrzeć to pewna przewaga nad ludźmi, którzy gier przed premierą nie mają. Wroga o piractwo nie podejrzewam, bo stronka z takim ruchem pewnie nie narzeka na dostawy giftów od wydawców. Co innego Lukk, tamtemu powinni jeszcze proces za straty intelektualne wytoczyć :potter:

Opublikowano

bo mu m$ wyzerował GSa

I co, nie może teraz żyć? Zawsze mnie te osiągnięcia śmieszyły, jak ktoś w takim razie grał wcześniej? Żeby jeszcze były za to jakieś realne nagrody, np za jakieś 10 000 pkt dostajesz grę (albo darmowe DLC), to rozumiem calakowanie gier, bo jest motywacja. Ale żeby przeżywać utratę zwykłych cyferek pod gamertagiem to jest śmieszne. I dotyczy to też trofeów.

satysfakcja? wiadomo, ona nic nie znaczy, to tylko punkciki ale ja tez byłbym zdołowany jakby cała historia gier i dowód że wymaksowałem wiele produkcji poszło się je.bać

pomyśl że np. save z FIFY albo innej sportówki ci się kasuje, a grałeś któryś tam sezon z rzędu - niefajnie, prawda?

aczkolwiek histeria niektórych botów z onlinecenter woła o pomstę do nieba.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I już mu przywrócili wszystko :)

Opublikowano

No i co z tego? :no:

Opublikowano

No i co z tego? :no:

To, że 2 listopada miał być już ostateczną datą, a tu nagle znów obsuwa :angry:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Parodia, przestraszyli się Call Of Duty, które wyjdzie trochę później, taka jest prawda.

Opublikowano

Ewentualnie może być też tak, że nie chcą konkurować z własnym God Of War, co prawda to gra na PSP, ale jednak. Może nie chcieli wypuszczać dwóch mocnych gier w tak krótkim czasie.

Chociaż i tak stawiam, że tutaj premiera COD mogła mieć znaczenie.

Opublikowano

dla mnie to jest już żenujące, narobili nadziei, gra miała wyjść już za 3 tygodnie a tu hvj, no niestety ale kasa leci na CoDa :)

Opublikowano

Może to idiotycznie zabrzmi ale ja się cieszę że wyjdzie na gwiazdkę ;) Skupię się bardziej na studiowaniu zamiast pykaniu w GT xD

Opublikowano

A ja się nie zdziwię jak jeszcze przesuną tą premierę na 2011 rok jak to było z LBP2...w sumie mnie to smyra kiedy to GT5 wyjdzie i tak nie gram w takie gry :)

Opublikowano

Dla mnie też dobrze, zniknął dylemat "GT czy NFS?".

Opublikowano

Dla mnie też dobrze, zniknął dylemat "GT czy NFS?".

Jaki dylemat? Wiadomo było, że się ogra to i to. Teraz już nie będzie problemu z czasem.

Opublikowano

Jest jeszcze kwestia funduszy, która ma niebagatelne znacznie dla uczniaka szkoły średniej. Teraz na szczęście sama się rozwiązała - NFS najpierw, a GT pod choinkę ;]

Opublikowano

Ewentualnie może być też tak, że nie chcą konkurować z własnym God Of War, co prawda to gra na PSP, ale jednak. Może nie chcieli wypuszczać dwóch mocnych gier w tak krótkim czasie.

Chociaż i tak stawiam, że tutaj premiera COD mogła mieć znaczenie.

ciekaw jestem tych bezmózgów, dla których w tym czasie ważniejszy jest CoD niż nowe GT.

a tak co do tematu:

9iqxdw.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

@MaZZeo: NeoGafa mają wszyscy w Internecie, nie tylko Ty :bunny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.