Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ewentualnie może być też tak, że nie chcą konkurować z własnym God Of War, co prawda to gra na PSP, ale jednak. Może nie chcieli wypuszczać dwóch mocnych gier w tak krótkim czasie.

Chociaż i tak stawiam, że tutaj premiera COD mogła mieć znaczenie.

ciekaw jestem tych bezmózgów, dla których w tym czasie ważniejszy jest CoD niż nowe GT.

a tak co do tematu:

9iqxdw.gif

To są co prawda różne gry gatunkowo, ale nie każdy ma kasę by brać obie w tym samym czasie i trzeba wybierać. Amerykanie to na bank rzucą się na CODa i co do tego nie ma wątpliwości.

Opublikowano

Ficuś, gadaliśmy na temat jak to Gran Turismo może zarządzic i że Japończycy pokażą tą grą, że jednak potrafią. Cóż, odwołuję to wszystko. Japonia nie dorosła do HDGenów.

Opublikowano

Polyphony jest smieszne. Tyle. Nie, zalosne.

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że wcześniej wyjdzie Gears Of War 3.

Opublikowano

Ja Wam powiem jedno co się sunie na usta po kolejnym przesunięciu premiery GT5...

Wczoraj na dwójce leciał Indy!

Opublikowano

Ficuś, gadaliśmy na temat jak to Gran Turismo może zarządzic i że Japończycy pokażą tą grą, że jednak potrafią. Cóż, odwołuję to wszystko. Japonia nie dorosła do HDGenów.

ani mnie nie wkurzaj...jak bezczelni są w Polyphony żeby niecałe 3tyg temu na TGS wszystkim wkoło wmawiać,że gra wyjdzie 3 listopada a tu nagle przekładać premierę na "holiday season" co wcale nie daje pewności,że wyjdzie w tym roku...

Opublikowano

Zestawienie TOP10 preorderów X360 na zavvi:

preordery.jpg

I jak tu później wierzyć w te zestawienia, które sklepy na swoich stronach internetowych zamieszczają skoro takie "kwiatki" im się przydarzają :teehee:

Opublikowano

Delete.

Edytowane przez januszxp

Opublikowano

No Sony ma w zanadrzu więcej gier np (Killzone 3, Infamous 2, Motorstorm Apcalypse, LBP2, The Last Guardian) ale przy takiej zabawie jak z GT5, to pewnie znowu wypuszczą ze 2-3 gry w 2011, a reszta będzie przesunięta.

Opublikowano

Co najmniej ze 3 gry z lineupu Sony na 2011 odpadną. Za dużo widziałem by uwierzyć, że w rok wydadzą prawie tyle gier co przez ostatnie 3 lata razem wzięte.

Niech tylko Infamous 2 nie tykają :)

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano
W porównaniu do konkurencji to mało. Wiem, że swego czasu Microsoft zarzekał się, że o nie mówi o grach na przyszły rok, przed końcem obecnego, ale moim zdaniem czas zacząć to robić, bo wygląda to po prostu słabo w porównaniu do zapowiedzi na inne platformy.

mowa o nintendo?

co Sony pokazało w drugiej połowie 2010?

M$ wypuścił H:R i Fable 3, a Sony?

LBP2 i GT5 prawdopodobnie wyjdą w 2011.

Opublikowano

Poniekąd się zgadzam z tym artykułem ale najlepsze jest to, że gdyby napisano to na każdej innej mniejszej stronie/blogu o konsolach to zaraz by się pojawiły teksty typu "gówniana stronka to mogą pisać co im się żywnie podoba". Polygamie czyta mnóstwo ludzi, poziom ich artykułów to kwestia gustu, niemniej jak coś jest poczytne to staje się opiniotwórcze. Ameryki jednak nie odkryli: wielu z nas pisało to wiele razy w tym temacie, a całość i tak sprowadza się do tego kto jaki ma gust i jakie woli gry. Ja pomimo posiadania Xa zainwestowałem też w PS3 i nie żałuję, po prostu ten drugi sprzęt bardziej mi odpowiada. I tak w temacie exów numerem jeden jest Wii bo ma bogaty support ze strony samego Nintendo. Nie każdy jednak lubi takie gry.

Opublikowano

Co najmniej ze 3 gry z lineupu Sony na 2011 odpadną. Za dużo widziałem by uwierzyć, że w rok wydadzą prawie tyle gier co przez ostatnie 3 lata razem wzięte.

Niech tylko Infamous 2 nie tykają :)

Najbardziej zagrożony jest The Last Guardian. Niewiele pokazują, datę rzucili też tak na odczepnego. I tak końcówka 2011r to późno (biorąc pod uwagę zapowiedź gry na E3 2009).

Opublikowano

Moim zdaniem w 2011 Sony nie wypuści na rynek Twisted Metal, The Last Guardian i Resistance 3. Wyjdzie moim zdaniem Motorstorm, GT5, LBP2, Killzone 3 i Infamous 2.

Opublikowano

Zapomniałeś o SOCOM 4 i nowym Ratchet & Clank. I to raczej Ratcheta, który jest zapowiadany na jesień by ewentualnie przesunęli na 2012 a nie Resistance 3.

Opublikowano

GT5 też miało niby wyjść w listopadzie, a nie wiadomo czy zobaczymy go w 2011 :D 

Opublikowano

Zapomniałeś o SOCOM 4 i nowym Ratchet & Clank.

Kto by o tych crapach pamietał :teehee:

Opublikowano

Te daty, to Wy wróżycie z fusów, czy macie jakieś konkretniejsze info na ten temat?

Opublikowano

Internet.

Opublikowano
W porównaniu do konkurencji to mało. Wiem, że swego czasu Microsoft zarzekał się, że o nie mówi o grach na przyszły rok, przed końcem obecnego, ale moim zdaniem czas zacząć to robić, bo wygląda to po prostu słabo w porównaniu do zapowiedzi na inne platformy.

mowa o nintendo?

co Sony pokazało w drugiej połowie 2010?

M$ wypuścił H:R i Fable 3, a Sony?

LBP2 i GT5 prawdopodobnie wyjdą w 2011.

a co microsoft pokazał w 1 połowie?według mnie to sony może zaliczyć ten rok jako udany.

Opublikowano

A gdzie dokładnie w internecie można przeczytać o obsuwach premier na 2012 rok takich gier jak The Last Guardian albo Twisted Metal?

Opublikowano

Zapomniałeś o SOCOM 4 i nowym Ratchet & Clank.

Kto by o tych crapach pamietał :teehee:

Ratchet&Clank crapem? No to ładnie pojechałeś :potter:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Heh miałem to samo napisać, Ratchet crapem? Dobre sobie :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.