Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

No Ratchet jest crapem chyba że masz mniej niż 10 lat to ok :potter:

Zamiast robić ten badziew Isomniac wział by się za nowe Resistance

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Widać, że nie grałeś w tą grę i nie znasz tej serii  :confused:

Opublikowano
W porównaniu do konkurencji to mało. Wiem, że swego czasu Microsoft zarzekał się, że o nie mówi o grach na przyszły rok, przed końcem obecnego, ale moim zdaniem czas zacząć to robić, bo wygląda to po prostu słabo w porównaniu do zapowiedzi na inne platformy.

mowa o nintendo?

co Sony pokazało w drugiej połowie 2010?

M$ wypuścił H:R i Fable 3, a Sony?

LBP2 i GT5 prawdopodobnie wyjdą w 2011.

a co microsoft pokazał w 1 połowie?według mnie to sony może zaliczyć ten rok jako udany.

Mass Effecta 2, Alan Wake, Metro 2033, Splinter Cella i Crackdowna 2 w drugiej połowie H:R i Fable 3

Sony pokazało GOW3, HR, Modnation i MAGa? LBP2 w tym roku nie wyjdzie, a GT5 jest pod znakiem zapytania.

Nie ważne że na PS3 nie ma teraz w co grać, ważne że PS3 na 2011 ma więcej zapowiedzi :woot:

P.S. pierwsza połowa roku była udana dla PS3, druga już nie bardzo :ermm:

Opublikowano

Bo jest crapem, jako miłośnik platformerów, jest to dla mnie jedna z niewielu gier tego gatunku które nie potrafię ścierpieć...

Tak jak ostatni Jak na PSP... ( 1,2,3 to mistrzostwo gatunku! ) ale Ratchet... wolne sobie.

Opublikowano
Mass Effecta 2, Alan Wake, Metro 2033, Splinter Cella i Crackdowna 2

Tylko dwa exy na xboxa i w dodatku jeden z nich jest crapem :mellow:

Jak ratchet jest crapem to fable tez :teehee:

Edytowane przez jorrdqn

Opublikowano

wiadomo że najgorszy jest 2011 w którym mamy zapowiedź ok. 5 dobrze zapowiadających się gier (nie kinectowych) na x360 niż to że od marca do grudnia/2011 na ps3 nie ma w co grać :potter:

O drugą połowę 2011 dla x360 nie ma co się martwić, martwić mozna się o pierwszą połowę 2011 która zapowiada się tak jak teraz jest z ps3.

jordan - nie połowa ale pierwszy kwartał ;] jeśli gt5 nie wyjdzie w tym roku to ten rok dla ps3 będzie gorszy niż lipny 2009 dla x360.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Dziwne że wymieniacie Crackdowna 2 na x360 a zapominacie o wiele lepszej Yakuzie 3, Modnation czy Demon's Souls na ps3 :whistling:

Opublikowano

Bo jest crapem, jako miłośnik platformerów, jest to dla mnie jedna z niewielu gier tego gatunku które nie potrafię ścierpieć...

Tak jak ostatni Jak na PSP... ( 1,2,3 to mistrzostwo gatunku! ) ale Ratchet... wolne sobie.

Dla mnie też Ratchet jest taki sobie, ale crapem bym go nie nazwał. Przestała mnie ta seria interesować i tyle. Pierwsza część była bardzo dobra, później już tylko coraz więcej strzelania z wymyślnych broni. Insomniac powinno sobie już temat odpuścić i szykować nową markę, niekoniecznie platformera.

Opublikowano

Tez mnie to zaciekawilo...

Opublikowano

Ehem, ehem. Przepraszam, że przerywam w walce na e-pisiory ale chciałbym tylko dodać, że to smutne i przykre zarazem, że jedyną dobrą reklamę Move (często emitowaną w tv) zrobiło Play. Rzekłem.

Opublikowano

Mass Effecta 2, Alan Wake, Metro 2033, Splinter Cella i Crackdowna 2 w drugiej połowie H:R i Fable 3

Microsoft...nie EA i THQ ;) A Crackdown to crap ;)

Opublikowano

ja je.bie, wiadomo że każdy ma inny gust, ale trzeba mieć nie równo pod sufitem żeby Ratcheta nazywać crapem, jedna z lepszych platformówek na PS2/PS3 a tu sypią się takie rodzyny... oceny na metacritics też dają dużo do myślenia 85-90%

Edytowane przez Merson

Opublikowano

niby jakich?

gow3, fm4, kuf2, xcom, kingdoms, pewnie aw2.

pierwsza połowa 2011 ps3 wraca do gry, x360 hibernacja

Opublikowano

No i gdzies tam niby majaczy PGR5.

Opublikowano

Tylko Sony bojki uważają ze Ratchet nie jest crapem

1281004519smokingcrabde.gif

Edytowane przez Codename

Opublikowano
Mass Effecta 2, Alan Wake, Metro 2033, Splinter Cella i Crackdowna 2

Tylko dwa exy na xboxa i w dodatku jeden z nich jest crapem :mellow:

Jak ratchet jest crapem to fable tez :teehee:

Aha czaje, 3/4 to nie exy, reszta to crapy, ale nie zmienia to faktu że na PS3 w to nie zagrasz :potter:

Opublikowano

Ratchet zdecydowanie crapem nie jest. Świetna seria, jeden z powodów dla których kupiłem PS3.

Jeżeli zaś chodzi o rok 2010 i 2011... Naturalnie pomijane jest Nintendo Wii :lol: Tymczasem wyszły sobie takie gierki jak: Super Mario Galaxy 2 (najlepiej oceniana gra w tym roku, 3 miejsce na liście wszechczasów), Tatsunoko vs. Capcom, Sin and Punishment: Star Successor, Monster Hunter Tri, No More Heroes 2: Desperate Struggle, Red Steel 2, Metroid: Other M, Silent Hill: Shattered Memories. Do końca roku będzie jeszcze Donkey Kong Country Returns. A na 2011? Nowa Zelda i Kirby. Czyli jest jak zwykle: psy szczekają, karawana jedzie dalej ^_^

Opublikowano

@jordan Tales of Graces to ex na ps3 bo nie bedziesz mogl zagrac na xboxie? :potter:

Edytowane przez jorrdqn

Opublikowano

Nintendo Wii? Meh, nie trafiaja te giereczki do mnie.

Opublikowano

Do mnie Ferrari też nie trafia. Nigdy nie jeździłem, ale nie trafia i koniec :lol:

Opublikowano

@jordan Tales of Graces to ex na ps3 bo nie bedziesz mogl zagrac na xboxie? :potter:

Gdyby ten temat nazywał się PS3 vs. Xbox 360 to tak, mógłbyś wymieniać tą grę jako atut (ex). Jednak ten temat nazywa się Wojny Konsolowe.

Wii jest konsolą, więc też się "łapie"

zgrywam się, wszyscy wiemy że Wii to niekonsola tylko zabawka :potter:

Opublikowano

Do mnie Ferrari też nie trafia. Nigdy nie jeździłem, ale nie trafia i koniec :lol:

Nie jest to trafne porownanie Greg, gdyz ogladalem materialy video z gier, ktore podales i moge sobie dzieki nim wyrobic jakas opinie na ich temat :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.