Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Z kinectem chodzi oto, obiadek niedzielny i zamiast twistera odpalamy x'a. tyle w temacie, z PS Move tu jest problem, za duze koszta, nie pograsz na jednym zestawie w 4ke.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

I wydać 600zł, żeby sobie tylko dla relaksu po obiedzie pograć? :potter:

Opublikowano

ja dalej nie rozumiem tego o czym piszecie. Rozumiem ze wyscigi z auto gazem to problem. Ale jaki jest problem w harrego pograc, czy inne gry na kinekcie?

Nie rozumiem przewagi PS Dildo na Kinect.

Rownie dobrze do reki mozesz wziasc banana i grac w tenisa na kinekcie.

Opublikowano

Na polskie realia owszem, tylko jestesmy mniejszoscia.

Opublikowano

W Stanach (przede wszystkim) i UK będzie szał na punkcie Kinecta. Chociaż nie wiem czy nawet na ich warunki z czasem okaże się za drogą zabawką. Zresztą pierwszy tydzień sprzedaży wszystko pokaże.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

w usa nie bedzie szalu bo tam grubasy nie beda sie chcieli pocic, to iluzja hehe =D

Opublikowano

Wsumie tam to trzeba 2 zabawki... więc koszty rosną. Jedna na jedną osobę, więcej kinect nie obejmie.

Opublikowano

w usa nie bedzie szalu bo tam grubasy nie beda sie chcieli pocic, to iluzja hehe =D

Wii Fita kupili.

Opublikowano

nie wierze,że im się kinect kiedykolwiek zwróci - koszty developingu, produkcji a teraz gigantyczna kwota na reklamy...to są bajońskie sumy. No chyba,że kinect będzie montowany na stałe w każdej nowej konsoli M$.

Jak to dobrze, że mamy te forum, i już przed oficjalną premierą wiemy, że Kinect dla M$ będzie komercyjnym niewypałem. Gdyby nie wy - fani PS3, och, dobrze że was mamy :good:

Takie cyferki pokazują, że M$ może wyłożyć wiele pieniędzy (chodzi o inwestycje) i gdy odczują potrzebę wydania jakiegoś exa na Xa (bo będzie posucha) to mogą kupić właściwie każdy projekt, więc jeśli martwicie się o Exy w 2011r, to robicie to niepotrzebnie. Na pewno nie będzie sytuacji w której na Xie nie będzie w co grać, pomijając multiplatformy.

Opublikowano

Wypraszam sobie. Ja jestem przekonany, że Kinect okaże się sukcesem przynajmniej w USA i UK. :turned:

Opublikowano

w sumie 200mln $ zarobionych pierwszego dnia przez Halo Reach to i kinect, bundle packi oraz 20 startowych gier powinno zarobić na siebie.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

temat juz był poruszany, FAKE.

Opublikowano

Cholera, zapomniałem swojej recki GT5 napisać, a przecież leży u mnie moja kopia od miesiąca :teehee:

Opublikowano

Ping czemu pytasz, laga masz?:)

Opublikowano

Pytam, bo dla mnie dziwne, że rozkminiacie czy to fake, czy nie, zważywszy na fakt iż jest to oczywiste ;).

Mnie najbardziej rozbroiły tam komentarze typu 'tak powinna wyglądać każda recenzja gry na PS3', niby ironia, jednak na polygamii panuje kult playstation i fanbojów jest cała masa.

Opublikowano

eeee wejdź na PS3Site.pl :P napisz coś o lepszej grafice jak jest porównanie gier XBOX360/PS3 ( graficzne ) mimo iz tak jest, to cala SZITHOLNIA Cie zje:)

Wiec poligamia jeszcze da looz

Opublikowano

eeee wejdź na PS3Site.pl :P napisz coś o lepszej grafice jak jest porównanie gier XBOX360/PS3 ( graficzne ) mimo iz tak jest, to cala SZITHOLNIA Cie zje:)

z tym że PS3 site to typowo fanowska stronka poświęcona Playsttion i tego nawet nie ukrywają, a poly z założenia ma być rzetelnym i obiektywnym serwisem multiplatformowym :thumbsup:

Opublikowano

Dlatego często cieszę się, że portale o grach omijam szerokim łukiem. Bo w większości dyskusji nawet jeśli człowiek ma racje, to motłoch będzie wiedział lepiej. :)

Co do Poly myślę, że bierze się to ze średniej wieku użytkowników. Lwia część to ludzie po kawałek po trzydziestce, do których przemawia owa platforma ze względu na to, że ładnie wygląda w salonie i łyka płytki z blu-rayem, ot modny gadżet. Jestem w stanie to zrozumieć. Najśmieszniejsi są i tak nastoletni fanboye, którym rodzice kupili jedną konsolkę i muszą bronić marki, w sumie przypuszczam, że większość fanboyów z którymi dyskusja kończy się stekiem wyzwisk z ich strony to taki typ człowieka. Ostatnio czytałem posty chłopaczka który beształ z błotem Xboksa 360 i wychwalał ku niebiosom PS3, oczywiście X'a widział tylko na zdjęciach. Szkoda słów, no i szkoda że jest w sieci coraz mniej obiektywnych ludzi, którzy jeszcze mają dystans do swojego hobby :).

Opublikowano

To jest problem... ja zaczynalem od Pegasusa przez zabawki Nintendo PSX... mimo iz PSX OK. nigdy nie sadzilem ze MARKA SONY to guru, poniewaz mam wszystkie platformy i dostep do wszystkiego na oryginale, to czesto obstaje ku X360, nie z fanbojstwa, bo multiplatformy sa poprostu tej marki. I sam moge porownac dana gre, na 2 badz 3 platformach, czy nawet na pc.

Kazda konsola ma perelki, ale te portale to tragedia, wole wypowiadac sie z perspektywy technicznej/sprzetowej, niz obrazkowej, bo to nie ma sensu. Nikogo nie przedyskutuje

Opublikowano

ping - ci świeżo po 30 to prawdziwi wojownicy Sony, szkoleni przez 2 dominujące generacje psx i ps2 (pozdro jaca) :)

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Mam 22 i dopiero powinienem być ZSONOWANY!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.