Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Bigdaddy: Na Jasperach na pewno to rozpracują. Ale na nowych X360 cały czas odpalanie piratów jest niemożliwe.

oraz banuje konsole które są offline.

Tego nie rozumiem. Jak można zbanować kogoś offline?

Pewnie mu chodziło o to, że jak np. sobie ktoś wgra nowego dasha np. z płyty.

Edytowane przez donsterydo

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

ja piszę o nowym dashu który wychodzi w przyszły wtorek i blokuje odpalanie piratów oraz banuje konsole które są offline. Nowsze gry będą miały wgranego dasha na płycie a bez aktualizacji nie pograsz, instalujesz dasha = ban i koniec piratów.

Tak to niby ma dzialać ;]

Przewija się ten wątek na forum a xbox-scene.org milczy na ten temat. Jakieś linki potwierdzające te wieści? Może być śmiesznie jeśli okaże się to prawdą :).

Edytowane przez ping

Opublikowano

Już widzę miny gości co trzymają X360 odpiętego od sieci do piratów, ścigają sobie nowego dasha na pena USB, zgrywają na HDD i tu zonk :P

Opublikowano

a tam, lepsza mina by była po instalacji takiego dasha ze świeżo wypalonej płytki z giełdy :)

Opublikowano

Za głupotę się płaci niestety.

Ostatnio w Empiku widziałem Navi i jestem kozak. Jedyny jaki w życiu widziałem.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

a tam, lepsza mina by była po instalacji takiego dasha ze świeżo wypalonej płytki z giełdy :)

I taki obrazek na ekranie:

beztytuuga.jpg

MajorZero64: Ja wczoraj w MM widziałem Navi, wczesniej był starter więc pewnie jak pójdę następnym razem to będzie sama pałka :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

To takie problemy z dostępnością Move mamy? Mi partnerka kupiła na prezent, jednak kazałem jej to to odnieść do sklepu.

beztytuuga.jpg

Opublikowano

I taki obrazek na ekranie:

beztytuuga.jpg

Taki obrazek powinni robic w testach ciazowych kiedy wynik jest negatywny :teehee:

A jak pozytywny to:

fuuu-.png

Opublikowano

oraz banuje konsole które są offline.

Tego nie rozumiem. Jak można zbanować kogoś offline?

chcesz grać w nowe gry, instalujesz nowego dasha (online lub offline), dash wykrywa że masz flasha konsoli i strzela ci bana na XBL.

@ping: na XF niby dwóch kolesi wgrało najnowszą wersje dasha i nie mogli odpalać piratów.

Opublikowano

No to teraz tylko czekać na płacz i zgrzyt zębów. W sumie jak by nie patrzeć, taka opcja jest możliwa - wystarczy, że nowy dash sprawdzałby, czy wszystko się zgadza z firmware napędu i potem je.budu :).

Opublikowano

Dlaczego żart? Żart to oceny Halo Bitch.

Opublikowano

i gowIII

limitka_tygrys_2C8DFEAE4156E5230B5F5115A2F0CBE0.jpg

czekałem na limitke z tygryskiem, dodatkowo jeśli tygryska przyłożysz do kinecta to dostaniesz bonusowego tygryska w grze! kupili mnie :]

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

W takim Vanquish jest więcej akcji niż w kilku innych strzelankach razem wziętych.

Opublikowano

No prosze...spodziewalem sie sredniaka pokroju Lost Planet 2 a tu jawi sie konkretny kawal softu :)

Opublikowano

Vanquish to designerski kicz i zalosc, strzelanie nie ma w ogole feelingu, GoW pierwszy zjada te gre na sniadanie w kazdym wzgledzie. I ta japonskosc wylewajaca sie z ekranu. Rozumiem moze sie podobac, ale ocena 9 to przesada, napalenic mogl wystawic max 8.

@mj64

Moze, np NG, stare gry Capcomu i Segi, ale nie to.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To prawda ze Vanquish wystarczy zaledwie na 4-5 godzin? :unsure:

Opublikowano

@mj64

Moze, np NG, stare gry Capcomu i Segi, ale nie to.

Dlaczemu? Możesz mi wytłumaczyć? Bo NG jest bardziej kiczowate niż to.

To prawda ze Vanquish wystarczy zaledwie na 4-5 godzin? :unsure:

7-8 godzin.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Moze i jest, ale w inny sposob, ktory mnie nie drazni, a przypomina 8-bitowa contre, demony, maszyny itd, do tego NG bylo piekne i do tej pory powala systemem walki i tym pozytywnym skosnym klimatem, 2 juz mniej, mam nadzieje ze 3 bedzie top notch.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.