Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W Vanquish też jest specyficzny klimat i sf które mi odpowiada. Mi właśnie ta gra też przypomina stare szpile. System też jest spoko jak na Mikamiego przystało. Masz jakieś uprzedzenia. ;-P

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Vanquish to designerski kicz i zalosc, strzelanie nie ma w ogole feelingu, GoW pierwszy zjada te gre na sniadanie w kazdym wzgledzie. I ta japonskosc wylewajaca sie z ekranu. Rozumiem moze sie podobac, ale ocena 9 to przesada, napalenic mogl wystawic max 8.

@mj64

Moze, np NG, stare gry Capcomu i Segi, ale nie to.

Jeśli brać pod uwagę dynamikę to Gearsy nie mają startu. Poza tym to zupełnie inne gry, chyba jedyne podobieństwo to cover, który w Vanquish to tylko dodatek, bo osłony się niszczą i trzeba uciekać gdzieś dalej.

Opublikowano

Wole strzelac z ciezkiego sprzetu i czuc moc ognia w targanych pociksami cialach Locustow, niz strzelac do jakichs smiesznych droidow z plastikowego karabinku bez feelingu (ale rym xD). Stylistyka to bardzo japonski sf, jak z anime, jakies battle suity, dosc sterylnie, design postaci tez typowo japonski, czyli mofo's na modle z USA, tylko ze to jest komiczne. Dobre SF to jest ME, o Halo nie bede pisal, bo zaraz jakis Merson, Zwyrodniales czy inny syjonistyczny bojownik rozpocznie krucjate :teehee:

Opublikowano

Przesadzasz. Jak można narzekać na japońską grę, że jest japońska. To jakby narzekać, że Halo jest amerykańskie. Gdybym miał tylko zachodnie SF to byłoby smutno i odwrotnie.

Oglądnij se: http://www.gamespot.com/ps3/action/vanquish/video/6282272/vanquish-video-review?&tag=stitialclk%3Bgamespace

Opublikowano

i gowIII

limitka_tygrys_2C8DFEAE4156E5230B5F5115A2F0CBE0.jpg

czekałem na limitke z tygryskiem, dodatkowo jeśli tygryska przyłożysz do kinecta to dostaniesz bonusowego tygryska w grze! kupili mnie :]

To nie jest pierwszy lepszy tygrysek to jest tygrysek maltański :D

Opublikowano

Psyko jedzie po kiczowatym designie Vanquish, chwaląc przy okazji coś takiego.

mass-effect-2-grunt-screenshot-character.jpeg

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

wrex.jpg

Kroganie sa swietnie zaprojektowani, chyba jestes fanem mangi i anime.

@MJ64

Japonskosc mnie odrzuca, z calego tego syfu jest kilka fajnych serii/tytulow, tak jak cala manga i anime to bagno, oprocz paru wyjatkow. IMO c'nie, nie moja stylistyka. Chyba ze skosni sie ogarna i powroca do tego co robili w latach 90 i poczatku 2000.

vanquish21387vq_36f_453962t.jpg

Sie pytam co to jest, Gundam, czy nowa wersja Daimosa?

Opublikowano

Ten z Massa jest akurat spoko. Bardziej uderzał bym w stronę Halo.

Opublikowano

W ME rasy są dobrze zaprojektowane. Żeby nie było nie jestem superfanem anime i mangi, ale to jest gra z KKW więc będą i mechy i inne cuda. LOL

Opublikowano

co do nowego dasha od X'a i banow to jakos nie chce mi sie w to wierzyc. Ci co graja offline na piratach i tak maja w (pipi)e pewnie bany na xbox live, a watpie by gra nie pytala sie sama o zainstalowanie (aktualizacje) do nowego dasha przed rozpoczeciem gry...

Ciekaw jestem tylko, czy scena bedzie umiala z kopii gier wyrzucic potrzebe aktualizacji dasha, czy nowego pirata bedzie mozna uruchomic na starych przerobkach, jak nie, to MS w koncu ladnie zagrywa !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ogolnie ta Poly jest smieszna, chcialem sie tam wkrecic co by troche grosza zalapac, wiec zaczynam od Newsow, napisalem pogladowo 2 czy taka forma ma byc, no i miala byc. Napisalem nastepnego do nacza, o tym ze Remedy szuka producenta dla duzego tytulu na X360, choc nie wskazuje jedznoznacznie ze to AW2, moze jakies nowy projekt. Napisal ze jest zajety i zebym komus innemu z redakcji poslal, poslalem wczoraj i zero odzewu. 2 hell with them.

Opublikowano

Wracając do serwisów, to moim zdaniem PS3site się znacznie poprawiło, pamiętam, że tam fanbojami (ale takimi mocnymi-zaślepionymi fanbojami) byli nawet redaktorzy, teraz ich newsy są w miare obiektywne. Prawie tak jak na OC. Nie zapomnę newsa, w którym mowa była o muzyczce użytej w LBP i w X0. Boże, co to się działo, komenty typu: "zły m$ nic nie umie wymyśleć sam/zły m$/złodzieje" itd. Tak jakby ktoś im żony/dziewczyny gwałcił - no żenada, teraz tego tam nie uświadczymy + dla was chłopaki. Sam czasem wchodzę na waszą stronę, nie mając na własność PS3.

Polygamia to tak jak wspomniał Bigdaddy, robi wszystko by mieć jak najwięcej odwiedzin, co 2 news wywołujący wojny itd. - standard. A teksty że "Halo jest dla grubych amerykanów", wywołuje właśnie takie wojny.

Poza tym, ktoś miał rację, pisząc że jeśli Mass Effect wyjdzie/zapowiedzą go na PS3 to nagle część tamtejszych użytkowników zacznie doceniać cudo od Bioware ;)

Opublikowano

Dlaczego żart? Żart to oceny Halo Bitch.

xD

Psyko jedzie po kiczowatym designie Vanquish, chwaląc przy okazji coś takiego.

mass-effect-2-grunt-screenshot-character.jpeg

zawiodłem się, byłem pewien że jak otworze spojler to zobacze Grunta z Halo.

Opublikowano

Poly często wykorzystywało Halo i GT5 do tworzenia newsów pod którymi było ponad 100 komentów.

Opublikowano

Poly często wykorzystywało Halo i GT5 do tworzenia newsów pod którymi było ponad 100 komentów.

Niekoniecznie. Wystarczy ni z chu.ja ni z dupy walnąć newsa o "problemie" X360 by pstrolle mogły się poklepać po plecach.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,8510385,Halo__Microsoft__czy_mamy_problem_.html?bo=1

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Niekoniecznie. Wystarczy ni z chu.ja ni z dupy walnąć newsa o "problemie" X360 by pstrolle mogły się poklepać po plecach.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,8510385,Halo__Microsoft__czy_mamy_problem_.html?bo=1

A raczej, żeby piszący newsy zarabiali na odsłonach :). Wszystko to pieniądze, nie mówiąc już o tym, że wydawcą poly jest Agora.

Opublikowano

Xbox fany też tam się nieźle spinają. Także Sony fany. Ogólnie to beka, a MaZZeo z tego co widać to lubisz tam minusy zbierać. Narzekasz a tam piszesz. :turned:

Opublikowano

Podobnie było z FFXIV które jest crapem. Jak jest wszystko ok, to się człowiek nie boi recenzji.

Opublikowano

Xboty = PS slavy.

w liczebności na pewno nie.

Mazzeo ladnie za komentarze miusy zbierasz :teehee:

to pokazuje ile pstrolli tam siedzi

Xbox fany też tam się nieźle spinają. Także Sony fany. Ogólnie to beka, a MaZZeo z tego co widać to lubisz tam minusy zbierać. Narzekasz a tam piszesz. :turned:

mozesz kliknac na moj profil i zobaczyc jak często tam pisze. Kiedyś pisałem regularnie, teraz przychodze tylko, kiedy trzeba bronić Halo. Wtedy nadstawiam klatę jak Rejtan.

minusy mnie nie bolą, dla wiekszości tam danie minusa to prawie jak masturbacja :F

Opublikowano

Xboty = PS slavy.

w liczebności na pewno nie.

Dla mnie jest ich po równo, chociaż czasami zdarza się więcej komentarzy proSony. Ale ogarnięciem to obie strony są niezłe. Zawsze uśmiecham się na myśl o fanach Nintendo. Oprócz Alberta oczywiście. :-)

Na 33 oceny masz 11 minusów więc chyba aż tak źle nie jest.

"Na xboksie wychodza takie killery że ludziska graja latami. Nawet nie zauwazą że 2011 jest dla nich biedniejszy w EX" :teehee: Jakiś xboxfan. Niezłe kwiatki.

Opublikowano

News o xboxie a taki kwiatek

xboks po kilku miesiącach prowadzenia znowu przegrywa z Sony w EMEA...

AHH!!! ale urwał z tym komentem. Zapewne do najnowszych notowań vgchartz już zwalił gruchę.

Z resztą spójrzmy...

X360 - 68995 w ostatnim tygodniu

PS3 - 69405 w ostatnim tygodniu

400 sztuk ahhh!!! znowu wygrywamy!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.