Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

nic po prostu mnie śmieszy że każdy z tych trolli przez ostatnie parę miesięcy nie wchodzili na vgchartz z obawy przed zawałem, a wystarczy 400 sztuk więcej by znów wrócić do onanizacji.

Opublikowano

Wy tak na serio z tym "ps3 jest gites, a iksboks jest be" i na odwrót? :laugh:

Czy my jesteśmy w piaskownicy?

Opublikowano

News o xboxie a taki kwiatek

xboks po kilku miesiącach prowadzenia znowu przegrywa z Sony w EMEA...

AHH!!! ale urwał z tym komentem. Zapewne do najnowszych notowań vgchartz już zwalił gruchę.

Z resztą spójrzmy...

X360 - 68995 w ostatnim tygodniu

PS3 - 69405 w ostatnim tygodniu

400 sztuk ahhh!!! znowu wygrywamy!!

To standardzik, jak X360 gniecie przez ponad 4 miechy PS3 po zwykłej rewizji bez obniżki ceny to VGC jest chujowe, ale jak jest na odwrót to zaraz trole zaczynają przytaczać liczby z VGC.

Wiele razy było widać po komentach, że Brett (twórca VGC) ma już serdecznie dosyć PSowych troli.

A jak ktoś myśli, że w necie jest tyle samo fanboi po obu stronach to ja zawsze w takim momencie przytaczam wyniki ankiety z VGC gdzie na pytanie "Najbardziej oczekiwana gra" ME2 przegrało z ... MAG stosunkiem 1:3 (w ankiecie brało udział chyba ze 4 tys. osób). A ta pierwsza to niekwestionowany hit z X360 i PC, który w efekcie sprzedał się ok. 3x lepiej.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Wole strzelac z ciezkiego sprzetu i czuc moc ognia w targanych pociksami cialach Locustow, niz strzelac do jakichs smiesznych droidow z plastikowego karabinku bez feelingu (ale rym xD). Stylistyka to bardzo japonski sf

Tylko czy to jest wada? Jedni wola "ciezar" Gearsow a Vanquish wydaje sie byc kiczem a inni nie trawia przygod Marcusa i reszty "Pudzianow"...jedni wola Mass Effect a drudzy jak RPG to tylko rzeczy pokroju Gothic. Jesli gra ma dobre levele, trudnych przeciwnikow, dobre sterowanie i przede wszystkim jest miodna to nalezy jej sie wysoka ocena i tyle...reszta to juz kwestia tylko i wylacznie gustu.

Opublikowano

Tylko czy to jest wada? Jedni wola "ciezar" Gearsow a Vanquish wydaje sie byc kiczem a inni nie trawia przygod Marcusa i reszty "Pudzianow"...jedni wola Mass Effect a drudzy jak RPG to tylko rzeczy pokroju Gothic. Jesli gra ma dobre levele, trudnych przeciwnikow, dobre sterowanie i przede wszystkim jest miodna to nalezy jej sie wysoka ocena i tyle...reszta to juz kwestia tylko i wylacznie gustu.

quoted 4 truth

Opublikowano

Ale przynudzacie. Akurat udało mi się oderwać od Crackdown 2 i takie biedy muszę czytać :P

Typujemy sprzedaż Kinecta w tygodniu premiery ? Stawiam tak na 550 tys.

Opublikowano

Ja stawiam, ze pojdzie o 400 egzemplarzy mniej od Move w nalogicznym okresie

:teehee:

Opublikowano

Myślałem, że jaja zaczną się odrobinę później, ale co tam :P

Opublikowano

Ja myślę ze ok. 347211 sztuk pójdzie :thumbsup:

kupiasty Medal sprzedał się już w zadowalającej do tej pory ilości 1,5 miliona sztuk, zawdzięczając taką sprzedaż reklamie, to władowany miliard M$ w kinecta na pewno odniesie sukces.

Edytowane przez Merson

Opublikowano

Oby jak najmniej, niech Microsoft przejedzie się na tym gównie i zainwestuje w normalne gry. Za kasę na marketing mogliby spokojnie przynajmniej z 10 gier zrobić.

Opublikowano

Najpierw trzeba by miec studia w MGS.

Opublikowano

Rare robi jakieś gierki na Kinect, zamiast nowego Conkera, czy Banjo.

Opublikowano

Rare powiedzialo kiedys, ze woli skupiac sie na nowych projektach, niz ciagnac stare serie. A ze wychodzi Kinect, to oczywiste ze MS zaprzagl ich do supportu.

Opublikowano

Ale przynudzacie. Akurat udało mi się oderwać od Crackdown 2 i takie biedy muszę czytać :P

Typujemy sprzedaż Kinecta w tygodniu premiery ? Stawiam tak na 550 tys.

podbijam do 600tys ;]

Z vgchartz i poly niezła beka bo jak x lepiej się sprzedaje to vgchartz syf i niewiarygodne ale jak o 400sztuk więcej ps3 to strona jest dobra.

up - tak powiedzieli a później że chętnie zrobili by jakąś grę z ich IP na kinecta która wykorzysta pada + kamerę

Opublikowano

Ciekawe czy M$ dopilnuje, żeby równomiernie dostarczyć towar do sklepów. Pamiętacie niedawne nieporozumienia związane z brakiem PS Move?

Opublikowano

Jak zrobili nowe Banjo to szkoda słów. Lepiej niech robią avatary

Opublikowano

Prawda jest taka, że od kiedy Rare przeszło na stronę Microsoftu przestało wydawać takie perełki jak dawniej. Jakoś niedługo po tym odeszli szefowie studia.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Jak zrobili nowe Banjo to szkoda słów. Lepiej niech robią avatary

No niepotrzebnie tyle tego jeżdżenia było.

Opublikowano

Mogliby chociaż nowego Conkera wydać. Skoro jednak chcą stawiać na nowe marki (Kinect included) to niech nie tworzą casualowych gier dla każdego. Kiedyś byli naprawdę pomysłowi...

Insomniac chyba nieco przesadza z tym wykorzystywaniem mocy PS3 najlepiej ze wszystkich developerów, robią świetne gry ale bez przesady. Jest jeszcze Naughty Dog i Santa Monica, o Guerilla nie wspominam...

Opublikowano

Naughty Dog jest zdecydowanie najlepsze w tej generacji jeśli chodzi o wizualia na PS3.

Santa Monica mogła ich przebić, gdyby GOW3 trzymał ciągle poziom początku, albo spotkania z Kronosem. :]

No i prawda jest też taka, że w samej walce trochę dużo jest naleciałości z poprzednich części (animacja ataków).

Edytowane przez Zwyrodnialec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.