Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Apple nie ma żadnych szans kupić Sony gdyż jest za mała firmą. Cena akcji firmy nie znaczy o jej wielkości.

Co ma piernik do wiatraka?

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Najpierw Sony musiałoby być na sprzedaż, poza tym to olbrzymia korporacja, nie tylko wydająca gry i produkująca konsole, ale przecież i różnej maści sprzęt audiowizualny, lustrzanki, kamery etc. Nie wspomnę już o wytwórni muzycznej. Nikt przy zdrowych zmysłach by nie wystawił takiej firmy na "sprzedaż", a samej sekcji odpowiedzialnej za wydawanie gier się nie pozbędą, bo niby po co? ;) Co najwyżej można by się spodziewać jakiegoś wspólnego projektu Sony i Apple ale obie firmy za bardzo konkurują na polu handheldów więc nie liczyłbym na to.

Opublikowano

a co wy na to,że dziś świat obiegły zdjęcia psp-phone? Ponoć to nie fake. Miejmy nadzieję,że do wersji sklepowej dodadzą analogi.

jeśli cena będzie przystępna to może to odnieść sukces. Tylko nie rozumiem jednej kwestii - to teraz sony będzie robić gry na pspphone i psp2?

dla mnie rewelacja, sam mam Xperie X10 i uwielbiam ten telefon, glownie przez internet po 3G, mapy googla, mase aplikacji androidowych - jak do tego dojda porty gier z PSP, to bedzie mega wyspas ! nie chcialo mi sie wszedzie bac PSP, ale pograc w Patapon na telefonie - dla mnie rewelacja ! Kiedy w ogole ten telefon ma sie ukazac ?

Co do ceny - watpie zeby byla przystepna, moze w sieciach niektorych, w sklepach obstawiam, ze tyle co najwyzszej polki telefony od 2,5tys !

Co do poprzedniej strony - wiecie z czym MS zmarnowal potencjal ! w RalliSport Chalenge, ktoremu zaden Colin nie mogl nawet podskoczyc na 1 Xboxie i Kung Fu Chaos - przekocur party game. Nie mam pojecia, dlaczego do tej pory nikt nie robi kolejnych czesci tak za(pipi)istych gier ! <_<

Edytowane przez easye

Opublikowano

:teehee:

ja Kinecta nie kupie, ale w nowe Kung Fu Chaos bym pogral <_<

Opublikowano

Bo teraz jest era Kinecta.

Przestań już pie@dolić bo jak dziesiąty raz piszesz to samo to nie jest to już śmieszne tylko żałosne. Jak zdarta płyta ;)

Wymyśl coś nowego :)

PS. Pamiętacie ten cyrk u Oprah z Kinectem ?

Wiedziałem, że w USA mają jej kult, ale bez jaj -----> "w dzień po pojawieniu się Kinecta w powyższym programie, jego sprzedaż w amerykańskim sklepie internetowym Amazon skoczyła o 42%. Sprzedaż zestawu z 4GB Xboksem 360 - o 67%, z 250GB - o 43%."

To jest normalnie sekta :teehee:

Ciekawe czy miała wpływ na wynik wyborów w USA :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Microsoft pozbył się nic nieznaczących studiów jak Bioware. Przesuwają premierę jakiejś tam nieznanej gry Gears Of War 3, która wyjdzie dopiero za rok. Po co to wszystko? By bawić się z tygrysem i skakać na pontonie. Rewolucja! :teehee:

Opublikowano

Zwyrol się strasznie tego uczepił, ale niestety ma sporo racji. Wielu recenzentów krytykuje Fable 3, że znowu jest za łatwe i doszedłem do wniosku, że to pewnie też wina casualizacji. MS jak każda inna firma nastawiony jest na zysk, bolało ich pewnie, że Nintendo się tak dobrze sprzedawało więc postanowili iść w ich ślady i powstał Kinect. Sony poszło w inną stronę, bo oni od wielu lat jadą na starych fanach swojej marki, co czasem nie wychodzi im na dobre; np. odgrzewane kotlety z PS2 na PSP.

Opublikowano

Kinect to gów.no, ponton i tygrys, blablabla ile razy można to wałkować?

Wyje.bane mam na Kinecta, nie kupię go i nie podoba się mi to co robi MS ale nie truje o tym :F

Opublikowano

Kinect to gów.no, ponton i tygrys, blablabla ile razy można to wałkować?

Wyje.bane mam na Kinecta, nie kupię go i nie podoba się mi to co robi MS ale nie truje o tym :F

M$ ma taką politykę.

Nie kupisz kinecta => nie będziesz miał w co grać na x360 => kupisz kinecta i będziesz smyrać tygryska. ;)

Opublikowano

Microsoft pozbył się nic nieznaczących studiów jak Bioware. Przesuwają premierę jakiejś tam nieznanej gry Gears Of War 3, która wyjdzie dopiero za rok. Po co to wszystko? By bawić się z tygrysem i skakać na pontonie. Rewolucja! :teehee:

i znowu pier.olisz głupoty, Bioware nie było studiem MS.

Teraz tygrys jest zły ale rok temu wszyscy zaliczali eye peta to wypasionych exów ps3, teraz wychodzi kinect więc już się nie liczą takie gry, grubo ;]

Rewolucja to brak gier na ps3 od marca i premiera gt5, :thumbsup:

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

To dla kogo trzaskali gry Jade Empire, KOTOR, Mass Effect?

Opublikowano

ME1 i JE dla MS który był wydawcą, ME2 EA zaś KOTOR Lucasarts.

MS wydał tylko dwie gry Bioware.

Opublikowano

500

Opublikowano

zazdrośnik

Opublikowano

Ja też zazdroszczę posiadaczom Xboksa tego tygryska, a posiadaczom plejstejszyn trzy zazdroszczę tego zwierzątka na kamerkę.

Opublikowano

Teraz tygrys jest zły ale rok temu wszyscy zaliczali eye peta to wypasionych exów ps3, teraz wychodzi kinect więc już się nie liczą takie gry, grubo ;]

Bo Eye Pet to przyjemna popierdółka, którą mogłem podarować dziewczynie na walentynki, a to wszystko tylko za 149zł wraz z kamerą. Tygrys kosztuje "odrobinkę" więcej bo bagatela 600 + 200 czyli 800zł. Poza tym boli fakt, że zapowiadany był jako kosmiczna rewolucja przyszłości rodem z Raportu Mniejszości, a okazał się tylko ulepszonym Eye Petem :( I to jest problem, nie chodzi nawet o sam fakt, że MS taką politykę przyjął, przynajmniej dla mnie. Wolałbym, by tę kasę dali Piotrusiowi - może zrobiłby Black & White 3, albo przynajmniej Fable 3 było by dłuższe :P

Opublikowano

Antares: Takie tłumaczenia to sobie można o kant dupy rozbić. Idzie o soft, jak EYE Pet wychodził to nikt nie chrzanił jaki szajs dla dzieci i że posiadacze PS3 teraz smyrają po jajkach jakąś chimerę. Podwójne standardy strikes back (again) :)

PS. Na VGC zupdateowali nasycenie rynku PS Move. Wygląda lepiej o jakieś 20%, ale dalej bez furory. A ja od czasu kiedy Sony podało, że wysłali do sklepów 2,5 mln różnej maści hardwareu Move śmieję się codziennie jak czytam brednie wojujących fanbojów, że Move ma już 2,5 mln nabywców :thumbsup: <----- Dlatego ganiłem Sony za podawanie wyników właśnie w takiej formie w jakiej to zrobili, wiedziałem od razu jakie bzdury później będzie trzeba czytać pod newsami.

Sprzedaż dedykowanego softu pokaże co i jak.

PS. A to news - Sniper 2 na CryEngine 3 :teehee:

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8581312,Sniper_2_na_tym_samym_silniku_co_Crysis_2.html

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Antares: Takie tłumaczenia to sobie można o kant dupy rozbić. Idzie o soft, jak EYE Pet wychodził to nikt nie chrzanił jaki szajs dla dzieci i że posiadacze PS3 teraz smyrają po jajkach jakąś chimerę. Podwójne standardy strikes back (again) :)

PS. Na VGC zupdateowali nasycenie rynku PS Move. Wygląda lepiej o jakieś 20%, ale dalej bez furory. A ja od czasu kiedy Sony podało, że wysłali do sklepów 2,5 mln różnej maści hardwareu Move śmieję się codziennie jak czytam brednie wojujących fanbojów, że Move ma już 2,5 mln nabywców :thumbsup: <----- Dlatego ganiłem Sony za podawanie wyników właśnie w takiej formie w jakiej to zrobili, wiedziałem od razu jakie bzdury później będzie trzeba czytać pod newsami.

Sprzedaż dedykowanego softu pokaże co i jak.

PS. A to news - Sniper 2 na CryEngine 3 :teehee:

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8581312,Sniper_2_na_tym_samym_silniku_co_Crysis_2.html

Bo nikogo to nie interesowało, kiedy na rynku był Uncharted2. ;)

Opublikowano

Nie wiem jak do Kiecta podchodzili inni, ale za siebie powtórzę: ja byłem nastawiony bardzo pozytywnie do tego sprzętu, bo wydawało mi się, że skoro tak poważna firma jak MS zdecydowała się na pokazanie rok temu dość odważnych zapowiedzi to znaczy, że mają odpowiednie środki by to zrealizować. Stąd też rozgoryczenie, że zamiast tego jest smyranie Tygrysa :P Eye Pet od początku był popierdółką, dodatkiem.

Moim zdaniem, Kinect nadal ma potencjał, ale MS powinien przeprosić za "Ty jesteś kontrolerem" i po prostu wymyślić jak wykorzystywać to w grach razem z padem, kurde to już można by strzelać do telewizora trzymając pad bokiem niczym pistolet :P Cokolwiek co by miało klawisze, bo przecież okazało się, że Kinect nie wykrywa ruchu palców i to jest największy problem.

Opublikowano

Zaskakuję sam siebie. Biorę NFSa przed GT5, którego pewnie kupię po sesji. Fun jakich mało.

Opublikowano

Ten NFS moze byc lepszy od Paradise'a IMO, pof tym wzgledem ze nie ma tego freeroam'u i myslenia gdzie teraz skrecic, tylko czyste parcie przed siebie. Model jazdy wymiata. MIOD wylewa sie z tv, tak ze musze podstawiac miske, co by mi podlogi nie upiep.rzyl :teehee:

Opublikowano

wiadomo że takie gry będa ale w 2011 np: nowy Ghost Recon. Marketingowy fail MS że nie stara się promować teraz na Kinecta tych ciekawszych na gier a jedynie te pierdółki startowe.

Co do tygryska i startowych gier, no cóż takie są początki nowych systemów, nic nowego. Startowe gry to jedynie były mocarne na X1.

Nowy NFS pozytywny, początkowo po nocnej trasie rozczarowanie demem ale później obadałem drugą i to będzie nowy BP ze szczyptą NFS.

Edytowane przez bigdaddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.