Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakośc Mario czy Zeldy nie podlega dyskusji, zerknij na oceny.

Ja nie dzielę gier na "poważne" i "niepoważne" tylko na dobre i złe. Nie mam problemów z pograniem w Gearsy, a potem w Super Mario Galaxy. Widocznie Ty jesteś takim "madafakierem", który brzydzi się "pedalskiego" Mario, natomiast ślini się na widok Manhunta i znajduje przesłanie w przyszłośc w God of War :lol:

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Moim zdaniem gry z Nintendo stanowią świetny przerywnik, od tych dużych "ciężkich" gier. Dlatego powtórzę to co pisali inni Wii czy DS jest świetną konsolą na drugim planie (taką uzupełniającą).

Opublikowano
Jakośc Mario czy Zeldy nie podlega dyskusji, zerknij na oceny.

Ja nie dzielę gier na "poważne" i "niepoważne" tylko na dobre i złe. Nie mam problemów z pograniem w Gearsy, a potem w Super Mario Galaxy. Widocznie Ty jesteś takim "madafakierem", który brzydzi się "pedalskiego" Mario, natomiast ślini się na widok Manhunta i znajduje przesłanie w przyszłośc w God of War :lol:

Fanboje DS-a wyłażą jak szarańcza :/

Widać masz problemy z pograniem w poważne gry, skoro sprzedałeś PSP, i kupiłeś konsole która takich gra ma nieporównywalnie mniej. Lubię pograć sobie w popier.dółki od czasu do czasu, mogę je kupić tanio na PC, albo coś w ten deseń. Bądź jest ich trochę na PSP - jak już mam się silić na konsolę kieszonkową. Jednak przede wszystkim jestem przyzwyczajony do "mięsa". Bo dla mnie PSP jest mięsożercą, kiedy DS to taki wegetarianin (który raz na ruski rok zje kawałek mięska).

Przepraszam, ale dla mnie GoW ma o wiele dojrzalszą fabułę, niż Mario. Jak chcesz, to mogę Ci wybrać innego bohatera mojej pasji - Snake'a, Gabe'a Logana, albo Vic'a z GTA: VCS.

Moim zdaniem gry z Nintendo stanowią świetny przerywnik, od tych dużych "ciężkich" gier. Dlatego powtórzę to co pisali inni Wii czy DS jest świetną konsolą na drugim planie (taką uzupełniającą).

O to to. Ja jednak wolę w plenerze nadal pograć w "ciężkie" gry :) Ot, gusta guściki. Żeby jednak stawiać DS-a w pierwszym planie? Nie, to nie dla mnie :)

Opublikowano

Napisałem przecież, że nie mam problemów z zagraniem w poważne gry :) PSP nie sprzedałem żeby kupic DSa, obydwie konsole miałem równocześnie. PSP leżał i się kurzył, na DSie grałem o wiele częściej. Wybór dokonał się sam. A jeżeli chodzi o Twoje porównanie kulinarne to nie można non stop żrec mięsa. Ja wolę raz to, raz to. Raz Gearsy i Lost Odyssey, raz Zeldę i Mario&Luigi.

Opublikowano

To se pogadaliście o PSP i DS. Może tak jakiś inny temat ktoś poruszy, bo ten obecny mnie absolutnie nie obchodzi (W sensie przenośne konsole).

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

Gry to nie kuchenki mikrofalowe, czyli Kazunori Yamauchi o tym, czym jest Gran Turismo

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6994...i_Yamauchi.html

Jeśli ten cały filmik ma dosłowne tłumaczenie to dość "ciekawe" podejście do gier,filmów i teatru ma Kaz,ubaw po pachy jak ten koleś filozofuje :D

Opublikowano

Japonczycy to debile z ta swoja artystyczna wizja tytulow. Gry to wlasnie cechy i funkcje, one je tworza. Ostatnia japonska gra, ktora mi sie spodobala to NG2. Nadete towarzystwo ze swoja filozofia.

Opublikowano

cos czuje ze ten tryb nascar to bedzie hit :D

Nie potrafie znalezc nic ciekawego w oglądaniu wyścigu polegającego na jeździe w kolko przez kilka godzin

wcisnij gaz, zablokuj kierownice i jazda ;p idz poczytać książkę :D

Opublikowano
Gry to wlasnie cechy i funkcje, one je tworza. Ostatnia japonska gra, ktora mi sie spodobala to NG2. Nadete towarzystwo ze swoja filozofia

Nie nadęte, bo nawet nie umieją wyjaśnić słowami o co im chodzi - koleś miał na myśli że nie liczą się TYLKO (jego mniemaniem) cechy i funkcje, ale całość - głupie i jednocześnie genialne w swojej prostocie stwierdzenie :).

Opublikowano

Calosc tworza cechy i funkcje.

Opublikowano

Widac jak tworca GT5 sie zagalopowal swoja idiotyczna wypowiedzia.

Opublikowano

Zagalopowany to jest w swoim wyglądzie (nie znałem go wcześniej, a na E3 wyglądał na siusiumajtka, lecz widzę że w ogóle nim jest XD) ot co.

Wiesz, najważnejsze że przynajmniej nie robi z siebie clowna na miarę Kojimy, filozofię to zawsze można jakąś palnąć - może akurat on inaczej "odbiera" gry, jego sprawa - dla gracza realisty nie ma to żadnego pokrycia.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

DO sytuacji na rynku nie ma to zadnego znaczenia.

Opublikowano

Ile minut/godzin po gwaranacji? Blu czy YLOD?

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

A masz jeszcze gwarancje?

Opublikowano

PS3 mi padło

Gratuluję odwagi.

Bierzesz Xboxa teraz?

Opublikowano

PS3 mi padło

Gratuluję odwagi.

Bierzesz Xboxa teraz?

pewnie kupi wii ;) najmniej awaryjne

Opublikowano
Wiecie co Wam dla śmiechu powiem?

PS3 mi padło

Jaj se robisz czy na serio? Coś czuję, że to społeczny eksperyment. Grigori jest do tego zdolny ;)

Opublikowano

Wydaje sie byc prawdziwe info - przed napisalem tutaj posta pytal sie w temacie o awariach. Chyba ze to wszystko ukartowal ew karma sie zemscila ;)

Opublikowano
Się mnie pytałeś Gooral kto tam taką trzodę robiła, a to Ty m.in byłeś.

Hehe, no wiadomo, ze ja też tam się udzielałem ;)

A odnośnie sprzętu współczuję. Ja w grudniu łykam nowa konsolkę bo mi się w styczniu gwara na RODa kończy. Ale co przez TRZY lata pograłem to pograłem. ;)

Opublikowano

Mam ją od 3 stycznia 2007. W kwietniu 2007 miałęm roda a we wrześniu poprzedniego roku naściemniałem, że napęd rysuje płyty oraz, że wiatraki chodza niesamowicie głośno (to akurat była prawda) więc przyjęli na gwarę i od tamtego czasu mam bardzo cichego Xklocka oraz wymieniony napęd na liteonka (Wczesniej samsung).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.