Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tutaj tak naprawdę konsola nie jest ważna, lecz narzędzia, doświadczenie, chęci, pieniądze itd. Zarówno 360 jak i PS3 są mocnymi maszynami i pewnie zobaczymy jeszcze ładniejsze gry. To tylko pokazuje jak SE poszło do przodu.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

właśnie widziłem nowy filmik z ff13 i nie wiem o czym mówicie filmiki ładne jak w każdym finalu zaś sam gameplay zwyczajny jak infinite undiscovery czy last remnant

Opublikowano

ale te filmiki to realtime :D Jedyny render w tym filmiku to cała pierwsza połowa trailera z Snowem i jego laską.Począwszy od sceny przy zachodzie słońca na molo to już czysty realtime przerzucany przez konsolę.

No i przeczytaj jeszcze raz mój post-nie chodziło mi tu o grafike gry całościowo(bo w czasie walk i podczas eksploracji nie jest tak niewiarygodna) a o samo wykonanie postaci,ich detale,tekstury,animację twarzy i mimikę na realtimowych cutsenach-to jest po prostu MASAKRYCZNE

nbtw.polecam ten trailer zassać w full hd z japońskiego store a nie oglądać w gównianej jakości na youtube lub pseudo hd na gamersyde

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jesli mozesz to wrzuc jakis link do pobrania bo na stronce SE nie moglem znalezc :mellow:

Opublikowano

Na Gamersyde ktos madry napisal :

Cytat

Yes- it's been said, by the same person over and over: This is the best looking racing game ever. We all agree. These are slightly 'altered' shots, but it's still true. Forza is the best Sim on the market- GT is the best looking. So for those of us that have both systems and aren't flaming fanboy's who think one thing is more important than the other....ahem... we can keep dreaming that one day- the best looking and the best performing will be the same game.

Ah. To dream.

Wszystko w tym temacie.

Opublikowano
Yes- it's been said, by the same person over and over: This is the best looking racing game ever. We all agree. These are slightly 'altered' shots, but it's still true. Forza is the best Sim on the market- GT is the best looking. So for those of us that have both systems and aren't flaming fanboy's who think one thing is more important than the other....ahem... we can keep dreaming that one day- the best looking and the best performing will be the same game.

Nie rozumiem tego. To jest post o GT? 'Altered' shots wskazywałoby raczej na Forze.

Opublikowano

Ofcoz ze o GT.Nie wierzysz chyba ze wszystkie materialy sa nieretuszowane c'nie?

Zreszta radze nie czepiac sie szczegolu.Chodzi o ogolny wydzwiek.

Opublikowano

A to ok. Założyłem, że to post o Forzie i ten mały "szczegół" zepsuł mi "ogólny wydźwięk" ;)

Opublikowano

Przeczytałem ten tekst kilka razy, ale ciężko uzyskać "zrozumienie", kiedy w tekście nie ma jednoznacznie określonego podmiotu, bo angielskie "this" raczej nie wystarczy. W sumie potem można wyciągnąć z kontekstu, że chodzi o GT, ale w świetle ostatnich forumowych przepychanek (edytowane skriny) postawiłem bardziej na błąd logiczny w zdaniu. Wybacz. Bez zbędnej ironizacji.

Opublikowano

Hmmm, świetne są te gamecardy od playfire.com :wub:

Opublikowano
Zabawa się rozkręca no nowo.

Ready!

Fight!

Ale co chciałeś dać do zrozumienia? Że w GT5 jest - o przepraszam - będzie (Bo JEST to Forza 3) kartonowa fizyka?

Opublikowano

Jeżeli wstawienie tych dwóch gifów to jest przykład twojego poczucia humoru to faktycznie go nie masz.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

@t3xz -drugi i ostatni gif to kręcenie analogiem po dachowaniu, każdy kto grał w demo wie o co chodzi.

Gif z piaskiem to ukryty pieso-samochód w demie :teehee: coś jak bryka w głupi i głupszy

W dzisiejszych czasach mamy po(pipi)a%$ch graczy zamiast grać i się cieszyć odpalają grę i robią 1000kraks pod rząd żeby wyłapać buga i dać na YT i mieć swoje 5min sławy wśród fanboyów to samo tyczy się graczy którzy cały dzień siedzą przed PC z celem poszukiwanie jak najbrzydszych/słabszych/czy też nie prawdziwych rzeczy na temat konkurencji, porażka :dance:

Ktoś tu wceśniej dał mini komiks który śwetnie to pokazuje.

ps. widziałem ten filmik z FFXIII na psn 1080p i nie wiem czym się jaracie, tak jak pisał @logik filmiki ładne jak w każdym finalu zaś sam gameplay średnio wygląda. Co do filmików na silniku gry to dla mnie rządzi RE5 :good:

Opublikowano

blank-picard_facepalm.jpg

Nie facepalmuj chłopcze. Masz żałosne poczucie humoru i dodatkowo nie potrafisz wyłapać sarkazmu w moich obydwu postach. No i jesteś fanbojem GT (Być może nawet i Sonybojem a to już jest w ogóle śmieszne) co sprawia, że jakakolwiek rozmowa z tobą mija się z celem. Jedyne na co mnie stać w twoim przypadku to chamskie docinki.

Opublikowano

Przygadał kocioł garnkowi czyt. fanboj xboxa Gooral fanbojowi Majorowi....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.