Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 184,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Przygadał kocioł garnkowi czyt. fanboj xboxa Gooral fanbojowi Majorowi....

A powiedział to wszystko Sonyboj Ficuś. Brawo ;)

Opublikowano

dobra, dobra i tak wiemy ze wszyscy jestsmy fanboyami MS i Sony:) a gdzi fanoye Big N oni istnieja ? czy to wymarla rasa?

Opublikowano

GreG aka Albert Wesker to niby kto? :potter:

Opublikowano

bigdaddy- zapomniałeś o hardkorach, hardkorzy jadą po każdym i każdy jedzie po hardkorach :lol:.

A fani Nintendo ? - Są tacy, większość żyje, ale zdecydowanie nie w EU.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Obstawiam Kazachstan. Większość jeszcze żyje i ponadto zna osobiście Borata. ;)

Opublikowano

forza 3KoenigseggCCGT_art2.jpg?n=2820

GT5gt5z.jpg

CZAS START

Opublikowano

Raiga n/c

pomyliles screen!!

mialo byc to: 3f0c81c8b322edf3.jpg

Opublikowano

sory koleżko ale ten screen z forzy przyszedł prosto od producentów ;d więc sam oceń <mysli>

Opublikowano

Niestety nie ma jeszcze GT5 :(.

(wyjaśnię: nie możesz dawać screenów z gry, której nie ma (a wygląda to nie na screena od producenta, a real foto z telewizora), to co najwyżej może być GT5P)

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

szpic: FAIL, powinno być tak:

blobg.jpg

ALL THAT AND MORE ONLY IN FORZA 3

Opublikowano

gooral smiejesz sie z fanboyów sony a sam jestes jakimś dzieckiem microsoftu które ma ołtarz z xboxem i co modlisz sie do niego ?.Lepiej poszukaj jakiś ciekaweostek która gra ma lepszy pixel albo coś, powiedz nam coś nowego

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

3 nieudana próba. Próbuj dalej dziecko.

GT5gt5z.jpg

HIV by napisał - "masa niesamowitego HDRu zamiast przestarzałego bumpmappingu" :lol:

Opublikowano
Dlaczego Forza jest wide-screen ?.

Ja też tak kce !

GT5, który jak wiadomo ma premierę na Święta Wielkanocne 2012 będzie miało support 4:3. W tym roku właśnie do łask wrócą TV CRT. Naukowcy dowiedli, że LCD i plazmy 16:9 powodują drastyczny przypływ graczy patrzących tylko na grafikę.

"Wreszcie nie będziemy musieli modelować samochodów przez pięć lat. Teraz kiedy CRT wraca możemy skupić się na dostarczeniu niezwykłych kolizji" - powiedział osobisty tłumacz Kaza.

Obudźmy fanów Wii!

Mario Kart Wii

http://www.techplazallc.com/_/rsrc/1238519322772/Home/mario-kart-wii.jpg

vs

GT5

http://image.com.com/gamespot/images/2009/270/941103_20090928_screen004.jpg

Ten obrazek z Mario to chyba bullshot. Za dużo AA, montion blur i postprocesingu.

Opublikowano

to nie są próby piszę co sądzę o takich dzieciaczkach jak ty co dostali konsole od rodzinki i potępiają wszystko inne czego nie mogą dostać.Na siłę starasz sie udowodnic że wszystko na twoich sprzęcie jest lepsze

Opublikowano

hhhhhhhahahahahah ludzie ;d nawet nie wiecie jak mi humor poprawiacie jak zaglądam do tego tematu ;d no jeszcze jeszcze proszę . Niedługo znowu wam zarzucę jakąś przynętę co by rozruszać ten żałosny temat . Who's next ?

Opublikowano

jak ty co dostali konsole od rodzinki i potępiają wszystko inne czego nie mogą dostać.

:lol: Jestem pod wrażeniem twojego malutkiego intelektu. Nie wiesz z której strony mi dopi.erdolić to wymyślasz takie "fiatki". Żal mi ciebie ale próbuj dalej może kiedyś ci się uda. Pzdr

Raiga - tematy do flame'u się skończyły. Teraz to nam pozostaje sobie dać po e-mordach i do gabloty, powtórz.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Radze z osobistymi wycieczkami i innymi "dzieciakami" przejść na priv. Temat flame'owy, ale nie znaczy, że możecie tu robić burdel.

Nastepnym razem posypią się blokady.

Opublikowano

Fanboje Wii wolą grac niż udzielac się w beznadziejnych dyskusjach na temat wyższości jednej teksturki nad drugą ^_^ Co z tego, że w Metroid Prime Trilogy są gorsze technikalia od Killzone 2 czy innych topowych fpp tej generacji, skoro grywalnością i designem zjada na śniadanko wszystko co do tej pory wyszło. Co z tego, że taki Ratchet wygląda prześlicznie, skoro do Super Mario Galaxy nie ma nawet startu ^_^ Wii to konsola dla graczy, a nie dla internetowych pieniaczy, ot co :yes:

Opublikowano

:thumbsup: (łap plusa).

Sam teraz gram w ODST. Grafika strasznie odstaje od "normy", jednak gameplay to czołówka tego roku.

Opublikowano

Hmm... Chrzanię naukę do jutrzejszej poprawki, idę pograć w ODST :thumbsup:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.