are91 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 GTA LCS i GUN, i w związku z tym pytanie, czy obie te gry (w szczególności GTA) tak okrutnie tną się podczas gry z umd? Ja gram z memory sticka i bez zmiany na 333mHz w gta ciężko jest grać . Mam gta vcs na umd i nie jest to tak odczuwalne jak w przypadku lcs a domyślnie chodzi to przecież w 222. Cieszą za to krótkie loadingi, dla nich warto grać z karty w gry które ma się na umd Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ~flOw~ ######### Ja grałem w LCS'a na umd i wiekszych spadkow animacji nie stwierdzilem [tzn wszystkie byly w granicach normy ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Też gram we flOw, dawno nie widziałem tak bardzo relaksującej gierki ;]. Oprócz tego nadal Liberty City Stories. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 1 pataponce dobijam do 40stki 2 team budies 3 flov Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mi się tam gta z umd nie cięło, jak już to w vcs nie zdążyło doczytać obrazu i był niezbyt ładny. Może Ty grasz na .cso, a nie .iso? .cso są po kompresie i czasem mogą mniej płynnie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 flOw Udało mi się go kupić na US PSStore - jednak zwykłe karty bankomatowe BZWBK działają A wszyscy powyżej - kupiliście czy spiraciliście? (bo ostatnio już można ) Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Killzone Fifa 08 Formuła 05 MGS:PO W przewach LocoRoco Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam Everybody's golf była moją pierwszą grą na psp. Jest świetna, z jajem i wbrew pozorom wcale nie tak łatwo ją wymaxować. Teraz ostrzę pazury na wersję ps3. Cudo. Obecnie patapony/FF7CC i FF7, po trochu Manhunt 2 uncensored i star ocean 2 Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez MoniqaPS2PSP Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Skończyłem flOw, ta gra to małe dzieło sztuki, począwszy od menu głównego (którego na dobrą sprawę nie ma), przez świetny ambientowy soundtrack i odczucia płynące z nurkowana w bezkresnym oceanie, na napisach końcowych kończąc. 9/10. Dalej cisnę w LCS, poza tym czasem przejadę wyścig w NFSU Rivals. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Crazy Taxi Fare Wars. Z sentymentu odpaliłem Sid Meier's Pirates, fartem po 10 minutach rozwaliłem najlepszego pirata w grze, zapomniałem zrobić save'a, przegrałem no i kicha, wyłączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Namietnie w Flow, masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Beats (gra muzyczna,można własne kawałki wrzucic) GoW i flOw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 team budies To taka pseudo strategia? Skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak to strategia ale bardziej zręcznościowa:) i taka bez przemocy :o skąd mam wiadomo na ps store tego niema :o przerobiłem obraz z mojej kolekcji na psx'a a obecnie silent bomber puzzle quest gra wciąga jak bagno Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 łajpałt pjur wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) flow przed snem - ile ta gadzina ma form? tak pozatym testuje wszelkie homebrew na psp... odpoczywam od gta vcs //edit chodzi o to samo co w spore... o zycie. no i o to samo co w komorkowym wezyku xD Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Coati Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby? koniec offtop: Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja gralem w wersji flash na pc. Poszukaj gdzies na necie to zobaczysz ocokaman Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wszystko poszło w kąt po odpaleniu DJ max partable. Przy tej grze Amplitude to bułka z masłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Takie trudne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tyglysiak 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Obecnie co męczę? Nie mam jakiegoś faworyta, choć w tej chwili w konsoli drzemie sobie Killzone: Liberation :spox: Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Takie trudne? trzyma poziom i to konkretny. łamię sobie palce prawie ale gram od godziny więc dopiero sie uczę . Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby?koniec offtop: Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2 coś jak w snejku na komórki pływasz sobie i zjadasz małe owady wodne i nie dajesz sie zjeść wiekszym ale gra działa relaksacyjnie:) i to bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Co do DJ Max Portable - dlatego lepiej jest zacząć od dwójki - jest prostsza (albo to ja byłem już na tyle dobry przy przesiadce z 1 na 2 ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi