Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

Opublikowano
Kupiłem właśnie LocoRoco ( za 29 zł NÓWKE W MEDIAMARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no i................................ nie mogę się ODERWAĆ!!! Ten tytuł rządzi.

Znudzi Ci się po kilku godzinach, tak ja mi Patapon.Niestety :(

Niekoniecznie. Mi sie loco znudziło mniej więcej w polowie drugiego przechodzenia gry a zebranie wszystkich kwiatków/ludków/muszek/częsci do domku tez zajmuje troche czasu :) Patapony męcze nadal (ok 20 godzin na liczniku) w przerwach między sesjami FF7Crisis Core (new game+). Masakryczna gra,niestety nie idealna :(. Wycisnę z niej wszystkie soki :twisted:

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi :(

Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends.

Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność.

No i dalej katuję GTA:VCS :D

Opublikowano
Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi :(

Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends.

Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność.

No i dalej katuję GTA:VCS :D

Burnout to nie symulacja, więc model jazdy chyba nie stanowi wady ^_^ Niestety ale muzyka w trzeciej części jest dużo lepsza, choć może moje negatywne do niej nastawienie to wina kilku kawałków; Avril Lavigne - fuj!

Wiele osób mówi, że NfS na psp to "popłuczyny po serii" (taka opinia padła gdzieś na tym forum). Fakt, most wantedzbytnio mi się nie podobał, nie wiem co hiv w tej grze widział, ale teraz gram w Own the city i jest całkiem nieźle, tak 8/10

Opublikowano

Avril Lavigne w Legends? :huh: Ja tam niczego takiego nie uświadczyłem. Może coś ci się pomyliło ;) . Muza wg mnie jest dobra dzięki takim kawałkom jak Wake the dead Comeback Kida (dobrego hardcora grają :wub: ) albo Goldfinger 8)

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

O sorry, grałem w dominatora :P Tam niestety jest

Edytowane przez are91

Opublikowano

Zarzuciłem sobie Coded Arms: Contagion i, mimo niskich ocen, bardzo miło sie rozczarowałem :) Całkiem fajny szuter fpp

Opublikowano

katuje nadal puzle questa 8) i robi sie coraz bardziej hardkor:(

męczyłem (się) przez jakąś godzinę z hitem iron man:( i poległem kolejny crap na licencji filmowej:(

Opublikowano
Dungeon Siege - no ku.rwa, w koncu znalazłem porządnego hack'n'slash'a na PSP - świetny erpeg 8)
Opublikowano

NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna.

Opublikowano

sprawdzalem czy w moim psp dziala jeszcze czytnik umd... i przepadlem na kilka h z lumines xD

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo :)

Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :|

Opublikowano
Patapon i God of War:Coo,ta gra jest świetna,ale za krótka!!

Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz.

Opublikowano

[Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz.

Narazie przeszedłem 2,ale trzeciego nie mogę przejść.Zupełnie nie mam strategii na ten chalenge. :mellow:

Opublikowano

Ratchet and Clank Size Matters, pozycja dobra, a chellenge (takie różne urozmaicające minigierki) genialne, dzięki nim nie mogę się od niej oderwać :rolleyes: . POLECAM!

Opublikowano

Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo :)

Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :|

Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony.

Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji.

Opublikowano

pewnie tak. w wiekszsci wypadkow wystarczy pal fix... na jakim popsie to odpalasz?

Opublikowano

Na czym? Przerabiam gry w IceTea, żadnych pluginów nie mam.

Opublikowano

ja robie simple popstation gui 3 beta. jest tam opcja pal fix. i raczej dziala ;)

jak bede mial czas to upne cala paczke z popsami pod 3.90m33

Opublikowano

Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony.

Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji.

To znaczy, że na innych konsolach jest bardzo kiepskie. Mi się zdecydowanie bardziej podoba carbon, z tym, że tam mało policji (ale otwarte miasto)

Opublikowano

No proste - na innych konsolach to kupa (na PC zresztą też), na PSP natomiast to jedna z najlepszych ścigałek (8/10 jak się patrzy).

Opublikowano

Mnie się osobiście cała seria NFS przejadła i wracam do niej bardzo rzadko,Carbona już na 100% nie ukończyłam a za Pro street się nawet nie zabrałam. Zupełnie do mnie ta część nie trafiła.

Obecnie na psp męczę starego dobrego FF7 z psxa (misja z Yuffie w Wutai).

W przerwach FF7CC(new game+)/spinout/patapon/Wipeout:pure/Brave story/flow

Opublikowano

Ostatnio Puzzle Quest (je.bany oszust komp...), a teraz FlatOut Head On.