MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Kupiłem właśnie LocoRoco ( za 29 zł NÓWKE W MEDIAMARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no i................................ nie mogę się ODERWAĆ!!! Ten tytuł rządzi. Znudzi Ci się po kilku godzinach, tak ja mi Patapon.Niestety Niekoniecznie. Mi sie loco znudziło mniej więcej w polowie drugiego przechodzenia gry a zebranie wszystkich kwiatków/ludków/muszek/częsci do domku tez zajmuje troche czasu Patapony męcze nadal (ok 20 godzin na liczniku) w przerwach między sesjami FF7Crisis Core (new game+). Masakryczna gra,niestety nie idealna . Wycisnę z niej wszystkie soki Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends. Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność. No i dalej katuję GTA:VCS Cytuj
are91 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Martwi mnie to, że mało gier na PSP mi podchodzi Pogrywam sobie tez w Burnout:Legends. Śmierdzi ta gra EA na milę - efekciarstwo, dobra muzyka, mało realistyczny model jazdy (auto prowadzi się jak pociąg po torach ;/ ), ale mimo niektórych irytujących baboli gra się przyjemnie, muzyka doskonale potęguje wrażenie szybkości, a rozwalanie czyichś fur to czysta przyjemność. No i dalej katuję GTA:VCS Burnout to nie symulacja, więc model jazdy chyba nie stanowi wady ^_^ Niestety ale muzyka w trzeciej części jest dużo lepsza, choć może moje negatywne do niej nastawienie to wina kilku kawałków; Avril Lavigne - fuj! Wiele osób mówi, że NfS na psp to "popłuczyny po serii" (taka opinia padła gdzieś na tym forum). Fakt, most wantedzbytnio mi się nie podobał, nie wiem co hiv w tej grze widział, ale teraz gram w Own the city i jest całkiem nieźle, tak 8/10 Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 (edytowane) Avril Lavigne w Legends? Ja tam niczego takiego nie uświadczyłem. Może coś ci się pomyliło . Muza wg mnie jest dobra dzięki takim kawałkom jak Wake the dead Comeback Kida (dobrego hardcora grają ) albo Goldfinger 8) Edytowane 2 maja 2008 przez tomsecret1993 Cytuj
are91 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 (edytowane) O sorry, grałem w dominatora Tam niestety jest Edytowane 2 maja 2008 przez are91 Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Zarzuciłem sobie Coded Arms: Contagion i, mimo niskich ocen, bardzo miło sie rozczarowałem Całkiem fajny szuter fpp Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 katuje nadal puzle questa 8) i robi sie coraz bardziej hardkor:( męczyłem (się) przez jakąś godzinę z hitem iron man:( i poległem kolejny crap na licencji filmowej:( Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Dungeon Siege - no ku.rwa, w koncu znalazłem porządnego hack'n'slash'a na PSP - świetny erpeg 8) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 sprawdzalem czy w moim psp dziala jeszcze czytnik umd... i przepadlem na kilka h z lumines xD Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Pykam w jakies klocki od mumbojumbo Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Patapon i God of War:Coo,ta gra jest świetna,ale za krótka!! Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Patapon i God of War:Coo,ta gra jest świetna,ale za krótka!! Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 OT: 45 minut Killzone Liberation Online Cytuj
Schaboszczak 1 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 [Zrób wszystkie challenge, które nie są takie łatwe i trochę czasu nad nimi spędzisz. Narazie przeszedłem 2,ale trzeciego nie mogę przejść.Zupełnie nie mam strategii na ten chalenge. Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Ratchet and Clank Size Matters, pozycja dobra, a chellenge (takie różne urozmaicające minigierki) genialne, dzięki nim nie mogę się od niej oderwać . POLECAM! Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony. Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 pewnie tak. w wiekszsci wypadkow wystarczy pal fix... na jakim popsie to odpalasz? Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Na czym? Przerabiam gry w IceTea, żadnych pluginów nie mam. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 ja robie simple popstation gui 3 beta. jest tam opcja pal fix. i raczej dziala jak bede mial czas to upne cala paczke z popsami pod 3.90m33 Cytuj
are91 0 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 NFS Most Wanted - mam 56% i ch.uj mnie strzela, ta gra jest zbyt trudna. Nie wiedzialem, ze NFS:MW doczekało się wersji na PSP.Muszę przetestowac moja ulubioną z serii NFS.Thx Grzehoo Podałem łapę na zgode Pataponowi i chyba się ponownie pogniewam, bo ta gra jest trudniejsza niż myslalem :| Tak się składa, że Most Wanted na PSP jest najlepszą wersją tej gry, więc powinieneś być zadowolony. Pograłbym sobie w genialne Sheep, Dog 'n' Wolf, ale mi przycina ;/. Pewnie to wina europejskiej wersji. To znaczy, że na innych konsolach jest bardzo kiepskie. Mi się zdecydowanie bardziej podoba carbon, z tym, że tam mało policji (ale otwarte miasto) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 No proste - na innych konsolach to kupa (na PC zresztą też), na PSP natomiast to jedna z najlepszych ścigałek (8/10 jak się patrzy). Cytuj
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Mnie się osobiście cała seria NFS przejadła i wracam do niej bardzo rzadko,Carbona już na 100% nie ukończyłam a za Pro street się nawet nie zabrałam. Zupełnie do mnie ta część nie trafiła. Obecnie na psp męczę starego dobrego FF7 z psxa (misja z Yuffie w Wutai). W przerwach FF7CC(new game+)/spinout/patapon/Wipeout:pure/Brave story/flow Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Ostatnio Puzzle Quest (je.bany oszust komp...), a teraz FlatOut Head On. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi