michal89a23 1 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 NBA Live 08 ------------> jeżeli lubicie kosza to to jest pozycja dla was. Świetny kosz na PSP Polecam. W przerwach SH : Origins i GTA: VCS Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) No, lubię kosza ^_^ W piątek o puchar prezka w Fordonie gram na jedynce 8) Ale NyByA mi się średnio spodobało, trochę prz...bane fast breaki, w pięć minut na kwartę zdobyłem 110 pkt (normalnie w 12 minut ciężko tyle uzbierać), a do tego zbyt przypakowane gwiazdy (Kobem, Piercem, czy McGradym można nabić ponad 70 oczek <_< ) No, ale paki z drugiej strony dają radę i grafa dobra (koszykarze ). Pozdro, dla koszykarzy na forum, swego czasu Paczek, teraz nie wiem, czy ktoś jeszcze gra w basket :twisted2: A aktualnie w Filtr na Syfon Ciemne Lustro... Edytowane 14 Maja 2008 przez tomsecret1993 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Pozdro, dla koszykarzy na forum, swego czasu Paczek, teraz nie wiem, czy ktoś jeszcze gra w basket :twisted2: Ja w street'a tylko i włącznie. A na psp cioram w -THP8 -Uefa Ojro 2008 (polakami ta samą grupę co w eliminacjach;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Luxor - mega wciagajace ukladanie kolorowych kuleczek :!: polecam Final Fantasy 8 CD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 GoW, czaje sie powoli na silent hilla Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Luminki - ryją gar i uzależniają Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 oj ryja, ryja tez gram, aktualnie. w przerwach gram troche w bleach: hts5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Star Wars Battlefront 2. Cza się nabuzować przed Force:Unleashed Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Silent Hill: Origins. Technikalia super, fabuła dobra, klimacik jest, a jakże, ale gameplay zasysa na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schaboszczak 1 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Narazie MH:F2.W przerwach GoW i Killzone ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Odpaliłem Luminki i wsiąkłem ^_^ , poza tym crisis core i logans shadow (logan bije pspkowego snake'a na głowę ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 wsiąkłem totalnie w Crisis Core, ciary mnie przechodzą jak widze wydarzenia i postaci znajome z siódemki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Odpaliłem Luminki i wsiąkłem ^_^ , That creepy silence, that creepy silence... no i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 To wy nie przeszliście pierwszego skina? <żart> BTW: W Luminkach 2 chyba lepsza muza jest (oprócz tej nieszczęsnej Gwen Stefani ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A ja od 2 dni pogrywam sobie we flOw i czasami odświeżam Tekkena, żeby skończyć grę wszystkimi postaciami. I debatuję nad powrotem do rozpoczętego jakiś czas temu Valkyrie Profile: Lenneth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 The Warriors męczę. Ta gra jest genialna, wciąga bardziej niż GTA, głównie za sprawą wspaniałego klimatu i sporej dawki przemocy. Tytuł obowiązkowy, jeśli nie widzieliście tego na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 The Legend of Zelda: Minish Cap PL na emu GBA. z PSPekowych gier kończe GTA:LCS :] Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 The Warriors męczę. Ta gra jest genialna, wciąga bardziej niż GTA, głównie za sprawą wspaniałego klimatu i sporej dawki przemocy. Tytuł obowiązkowy, jeśli nie widzieliście tego na PS2. Zmienili coś w multiplayerze na PSP? Na PS2 w grze dla 2 osób można się było oczopląsu nabawić (i ciężkiej nerwicy przy okazji)... Może tu coś poprawili? Ja nadal pogrywam w Untold Legends 1. Gra ma konstrukcję cepa, ale wciąga x_X Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 po przerwie znowu patapony [trzeba ukonczyc ta gre ] oraz w przerwach wangan midnight... ale cos czuje, ze z dwojga zlego bardziej spodoba mi sie anime niz sama gra... [jakis dziwny model jazdy :F] Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jakoś tak wyszło - choć miałem tego nie robić przed sesją - że zabrałem się po raz drugi za Final Fantasy Anniversary Edition. Zastąpiłem złodzieja mnichem, czarnego maga czerwonym i postawiłem sobie za zadanie odnaleźć wszelkie bonusy ;>. Pfff, tyle dobrych RPG do przejścia a ja gram drugi raz w tytuł sprzed ponad 20 lat ;> A do snu czasem Puzzle Quest. MGS: Portable Ops po czwartym nieudanym podejściu po raz kolejny idzie w odstawkę. Gra wyraźnie przereklamowana. Nie potrafię jej docenić nawet jako fan serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) to nic, ja probowalem podejsc nawet do tych mgs acid, ale po pierwszej planszy ktora byla emczaca jak cholera, dalem sobie spokoj, podobnie przenudny novel. Mgs na gameboya byl najlepszy spoza serii. Moze ktos napisze co zrobic by podobalo sie noszenie ludzi z predkoscia zolwia pzrez cala plansze by wrzucic go do ciezarowki i tak sto razy pewnie? Edytowane 25 Maja 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gierke z PS Store - Crash (PSX) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 The Warriors męczę. Ta gra jest genialna, wciąga bardziej niż GTA, głównie za sprawą wspaniałego klimatu i sporej dawki przemocy. Tytuł obowiązkowy, jeśli nie widzieliście tego na PS2. Zmienili coś w multiplayerze na PSP? Na PS2 w grze dla 2 osób można się było oczopląsu nabawić (i ciężkiej nerwicy przy okazji)... Może tu coś poprawili? Nie wiem, gram tylko sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 to nic, ja probowalem podejsc nawet do tych mgs acid, ale po pierwszej planszy ktora byla emczaca jak cholera, dalem sobie spokoj, podobnie przenudny novel. Mgs na gameboya byl najlepszy spoza serii. Moze ktos napisze co zrobic by podobalo sie noszenie ludzi z predkoscia zolwia pzrez cala plansze by wrzucic go do ciezarowki i tak sto razy pewnie? Acid jest całkiem znośne, tylko dosyć trudne (czy jak to nazwałeś "męczące" ) i irytujące gdy trzeba grać cały dość długi level od nowa. Ciekawy pomysł, tylko niektóre rozwiązania są trochę, hm nieintuicyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
beznazwy 0 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 GoW CoO gra jest naprawdę dobra i wciągająca, tylko troszkę za prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi