Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

Opublikowano

Power Shovel z PSX'a - cudo :P

Noi ofc Killzone(ostatni raz pisze że w niego gram bo to już normalne :D)

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 149,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Będąc w odpowiednim klimacie po IMO bardzo dobrym The Force Unleashed, odpaliłem LEGO Star Wars II - The Original Trilogy i w sumie złapałem niezłego Zonka - w życiu bym nie podejrzewał, ze tak gra jest tak zajebiscie wciągająca i w ogole dobra ;] Wsiąkłem na dobre na kilka nastepnych dni, a juz oczekują na przejscie 3 kolejne szpile spod szyldu SW ;]

Opublikowano

civiliztion 2 z psxa :) zasysa na maxca :D

Opublikowano

Tymczasowo Need for Speed Most Wanted 5-1-0 - gierka na prawdę niezła, a wciąga jak diabli :P (podobnie jak Carbon ofc na PSP). Uwielbiam ten tytuł na PS2 więc na PSP też pasowało zaliczyć :)

Następnie jak dotrze MGA2 to zabieram się za niego (po skończeniu NFS :) )

Opublikowano

Nieustannie od 2 miesięcy Everybody's Golf 2. Perełka ;).

Opublikowano

W Daxterze do zdobycia został mi tylko 1 Combat Bug, więc zabrałem się za Secret Agent Clanka. Jest porządnie, ale minigierki pseudorytmiczne wszystko psują :/

Edytowane przez /Kradz!ej/

Opublikowano

monster hunter porable 2nd G

jak ktoś narzeka że psp umiera

niech zagra w monster huntera

elo elo czykirap

Opublikowano

Obecnie Burnout Dominator, wciągnął mnie na całe noce w JW :D

Opublikowano

ostatnio pykam w dwie pierwsze części bijatyki BLEACH, tak żeby sobie podkręcić klimat tego rewelacyjnego anime ;)

Opublikowano

Gram w Breath of Fire 4 i Saga Frontier 2 obie w PLu, no i do tego w MGSa bo nigdy nie grałem (...wiem co myślicie :P)...imo dość ciężkie sterowanie na PS

Opublikowano

Puzzle Quest. Jako odciągacz od Monster Hunter Freedom 2. Gra dla bardzo cierpliwych, bo komputer takie wałki potrafi robić, że jak wygrywasz to masz wrażenie, że tylko z jego łaski ;) No ale i tak gra wciąga, czasami masz ochotę rzucić PSP-kiem, wyłączasz ją, ale po chwili znów wracasz do niej ;) No i nie wykorzystuje akceleratora grafiki, dzięki czemu w pociągu można grać długo ;)

Opublikowano

Midnight Club Los Angeles: Remix, no sam miód jak dla mnie najlepsze arcade wyścigi na PSP.

Opublikowano

To sam, nowy MC kopie zady wszystkim, grafiką, gameplayem etc.

POLECAM!

Opublikowano

W vcs szukam tych uśmieszków, dobrze je poukrywali ;)

Opublikowano

Gram w stary PCtowy HIT na psp (dosbox), a mianowicie ASCENDANCY. Najlepsza kosmiczna strategia ever ;]

Opublikowano

Wreszcie nadeszła pora Daxtera .... lepiej późno niż wcale :)