Opublikowano 24 grudnia 200816 l Z racji Świąt i wolnego czasu z nimi związanego planuję ostro wziąć się za FFTactics, co przy moim laictwie w graniu w RPG (mimo katowania ich od paru już lat) będzie mocnym wyzwaniem- już z dość prostą Joanną Darc mocno się męczyłem A obecnie na tapecie głównie Fight Night Round 3- muszę powiedzieć, że w sumie sterowanie ku mojemu zdziwieniu nie zasysa i gra się całkiem fajnie, toteż myslę, że moja własnoręcznie wykreowana nowa "ostatnia nadzieja białych" już pod koniec świąt podniesie do góry któryś z pasów
Opublikowano 24 grudnia 200816 l a ja se szczypie god of war, szybko skoncze i zabieram sie ostatecznia za emulowanie final fantasy 7, juz pora skonczych po tych wszystkich latach <_<
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Po wigili po męcze do końca The Warriors i Killzone Liberation, obie dobre gierki, myśle że warto.
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Monster Jam Urban Assault Dissidia Final Fantasy Final Fantasy VII Edytowane 24 grudnia 200816 l przez Gazer
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Oryginalem nie bede: GoW: Chains of Olympus...swoja droga Sony powinno placic odszkodowania, bo przy I i II na PS2 padly mi 3 pady- w kazdym analogi, oby tylko w PSP nie bylo takiego czegos hehe.
Opublikowano 27 grudnia 200816 l przez całe święta męczyłem MH ;p jak zwykle a na półce leży i czeka Wipeout Pulse (kupiłem z kartą)
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Super Robot Wars Alpha Gaiden po angielsku. Dla takich rzeczy warto jednak mieć cfw w PSP ;>.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l ^_^ Loco Roco 2 i Lumines . Poki co nie mam czasu na granie, a na Tekken:DR sie zawiodlem <_<
Opublikowano 29 grudnia 200816 l ^_^ Loco Roco 2 i Lumines . I ja będę podjeżdżał do tych gier jak tylko skończę Patapon. Swoją drogą, kto ma radę jak przejść ten level, w którym trzeba wywołać deszcz, bo armia wciąż spala się, a mnie o 3 w nocy już szlag trafiał?
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Kończę po raz kolejny FFIX PL, tym razem na PSP... świetna gra, świetny klimat. Polecam tym co nie grali
Opublikowano 13 stycznia 200916 l I ja będę podjeżdżał do tych gier jak tylko skończę Patapon. Swoją drogą, kto ma radę jak przejść ten level, w którym trzeba wywołać deszcz, bo armia wciąż spala się, a mnie o 3 w nocy już szlag trafiał? Na forum w dziale o tej grze jest rozwiązanie kilka razy wałkowane. Też się tam zacięłam. Trzeba się wrócić do poprzednich lokacji i tam zdobywa się "bębenek"(czy jak mu tam:P ) do wywoływania deszczu. Nie pamiętam dokładnie gdzie to było. Aktualnie gram na psp raz na jakiś czas bo coś mi się nie chce Nadal męcze taiko no tatsujin 1 i 2. Teraz doszedł DJ MAX PORTABLE 2...nawet mi wychodzi na 4B ale gra ogólnie dla mnie hardkorowa na maxa i na wyższe poziomy sie raczej nie targnę. Polecam miłośnikom gier muzycznych.
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Oprócz Killzone z którym miałem troszkę problemów ze zrobieniem update (patrz: temat o Killzone) zagrywam się (o ile znajdę w ogóle czas na granie bo mam go tyle co kot napłakał) w Ridge Racer 2. RR to moja ulubiona seria wyścigowa od wielu lat na wszystkich platformach (wcześniej grałem w szóstkę na 360-tce) i mimo, że nie jestem wyścigowym wyjadaczem a wszelkie samochodówki niearkadowe typu GT czy Forza odpychają mnie od konsoli na kilometr to produkt Namco wręcz uwielbiam. Bajka, szkoda jedynie że nie można grać via internet (przynajmniej takiej funkcji nie zauważyłem, PSP mam od ostatniej gwiazdki więc proszę o wybaczenie jeżeli palnąłem jakieś głupstwo). Fakt faktem, że gra jest obłędna i do tego w tej chwili śmiesznie tania
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Dokonałem zakupu WipEouta Pulse i teraz w niego ostro cioram - czysty geniusz, gra oddzielająca chłopców od mężczyzn!
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Ja sobie przeszedlem wlasnie drugi raz Puzzle Quest Szkoda ze Galactrix nie zapowiedzieli na psp...
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Ostro pod jarałem się demkiem R:R, więc od razu przeszedłem je 6 razy, żeby pobawić się wszystkim czym się da Teraz czekam na pełniaka (równo 2 miesiące) A tak na co dzień Crisis Core (wytłumaczy mi ktoś czym się różni materia z innym przyrostkiem na końcu?? -ra, -ga np. cure, cura, curaga)
Opublikowano 17 stycznia 200916 l U mnie na tapecie Silent Hill: Origins, które powinnam jutro skończyć i od kilku tygodni prawie bez przerwy Space Invaders Extreme - świetnie zrobiony remake, z bardzo dobrą ścieżką dźwiękową i ładnie odnowioną grafiką. Fun z gry taki sam jak przy pierwowzorze.
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Ostro pod jarałem się demkiem R:R, więc od razu przeszedłem je 6 razy, żeby pobawić się wszystkim czym się da Teraz czekam na pełniaka (równo 2 miesiące) A tak na co dzień Crisis Core (wytłumaczy mi ktoś czym się różni materia z innym przyrostkiem na końcu?? -ra, -ga np. cure, cura, curaga) to sa oznaczenia siły materii Fire, Thunder, cure - 1 level Fira, Thundara, Cura - 2 level Firaga, Thundaga, Curaga - 3 lvl
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Final Fantasy II znudził mnie już dawno temu a Metal Gear Acid 2 odłożyłem po kilkunastu misjach. Niestety, obie te gry są znacznie gorsze od swoich poprzedników, przez co ciężko mi się przekonać do dalszej gry. Tym samym, jeśli już zdarzy mi się uruchomić PSP, gram w Super Robot Wars Alpha Gaiden (PSX) z angielskim patchem. Śmiem twierdzić, że na widescreenie ta gra wygląda lepiej niż w oryginale.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l ja zaczalem harvest moon inconent life bo pare dni temu meczylem remake harvesta z psxa ale po miesiecu (w grze) rozjechała sie graficznie jedna lokacja tak ze nie bylo dostepu do sklepu wiec nie dalo sie grac dalej wiec rzucilem sie na co innego ;p
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Syphon Filter - przyjemnie odświeżyć sobie to cudo po latach. Field Commander - zadziwiająco dobry RTS (chyba tak się te gry nazywa, cokolwiek to znaczy).