Tołdi 8 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Z racji Świąt i wolnego czasu z nimi związanego planuję ostro wziąć się za FFTactics, co przy moim laictwie w graniu w RPG (mimo katowania ich od paru już lat) będzie mocnym wyzwaniem- już z dość prostą Joanną Darc mocno się męczyłem A obecnie na tapecie głównie Fight Night Round 3- muszę powiedzieć, że w sumie sterowanie ku mojemu zdziwieniu nie zasysa i gra się całkiem fajnie, toteż myslę, że moja własnoręcznie wykreowana nowa "ostatnia nadzieja białych" już pod koniec świąt podniesie do góry któryś z pasów Cytuj Odnośnik do komentarza
nWo 1 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 a ja se szczypie god of war, szybko skoncze i zabieram sie ostatecznia za emulowanie final fantasy 7, juz pora skonczych po tych wszystkich latach <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Po wigili po męcze do końca The Warriors i Killzone Liberation, obie dobre gierki, myśle że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Monster Jam Urban Assault Dissidia Final Fantasy Final Fantasy VII Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Gazer Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Oryginalem nie bede: GoW: Chains of Olympus...swoja droga Sony powinno placic odszkodowania, bo przy I i II na PS2 padly mi 3 pady- w kazdym analogi, oby tylko w PSP nie bylo takiego czegos hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 przez całe święta męczyłem MH ;p jak zwykle a na półce leży i czeka Wipeout Pulse (kupiłem z kartą) Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Super Robot Wars Alpha Gaiden po angielsku. Dla takich rzeczy warto jednak mieć cfw w PSP ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canon 22 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ^_^ Loco Roco 2 i Lumines . Poki co nie mam czasu na granie, a na Tekken:DR sie zawiodlem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ^_^ Loco Roco 2 i Lumines . I ja będę podjeżdżał do tych gier jak tylko skończę Patapon. Swoją drogą, kto ma radę jak przejść ten level, w którym trzeba wywołać deszcz, bo armia wciąż spala się, a mnie o 3 w nocy już szlag trafiał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Kończę po raz kolejny FFIX PL, tym razem na PSP... świetna gra, świetny klimat. Polecam tym co nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Final Fantasy Tactics 1.3 o.O gra idealna została poprawiona! Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 I ja będę podjeżdżał do tych gier jak tylko skończę Patapon. Swoją drogą, kto ma radę jak przejść ten level, w którym trzeba wywołać deszcz, bo armia wciąż spala się, a mnie o 3 w nocy już szlag trafiał? Na forum w dziale o tej grze jest rozwiązanie kilka razy wałkowane. Też się tam zacięłam. Trzeba się wrócić do poprzednich lokacji i tam zdobywa się "bębenek"(czy jak mu tam:P ) do wywoływania deszczu. Nie pamiętam dokładnie gdzie to było. Aktualnie gram na psp raz na jakiś czas bo coś mi się nie chce Nadal męcze taiko no tatsujin 1 i 2. Teraz doszedł DJ MAX PORTABLE 2...nawet mi wychodzi na 4B ale gra ogólnie dla mnie hardkorowa na maxa i na wyższe poziomy sie raczej nie targnę. Polecam miłośnikom gier muzycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
charlesz 0 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Oprócz Killzone z którym miałem troszkę problemów ze zrobieniem update (patrz: temat o Killzone) zagrywam się (o ile znajdę w ogóle czas na granie bo mam go tyle co kot napłakał) w Ridge Racer 2. RR to moja ulubiona seria wyścigowa od wielu lat na wszystkich platformach (wcześniej grałem w szóstkę na 360-tce) i mimo, że nie jestem wyścigowym wyjadaczem a wszelkie samochodówki niearkadowe typu GT czy Forza odpychają mnie od konsoli na kilometr to produkt Namco wręcz uwielbiam. Bajka, szkoda jedynie że nie można grać via internet (przynajmniej takiej funkcji nie zauważyłem, PSP mam od ostatniej gwiazdki więc proszę o wybaczenie jeżeli palnąłem jakieś głupstwo). Fakt faktem, że gra jest obłędna i do tego w tej chwili śmiesznie tania Cytuj Odnośnik do komentarza
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dokonałem zakupu WipEouta Pulse i teraz w niego ostro cioram - czysty geniusz, gra oddzielająca chłopców od mężczyzn! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja sobie przeszedlem wlasnie drugi raz Puzzle Quest Szkoda ze Galactrix nie zapowiedzieli na psp... Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 loco roco 2, ze 20 godzin i biore sie po raz kolejny za RE3 :] Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ostro pod jarałem się demkiem R:R, więc od razu przeszedłem je 6 razy, żeby pobawić się wszystkim czym się da Teraz czekam na pełniaka (równo 2 miesiące) A tak na co dzień Crisis Core (wytłumaczy mi ktoś czym się różni materia z innym przyrostkiem na końcu?? -ra, -ga np. cure, cura, curaga) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 curaga to silniejsza materia od cure. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Loco Roco II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gosiek 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 U mnie na tapecie Silent Hill: Origins, które powinnam jutro skończyć i od kilku tygodni prawie bez przerwy Space Invaders Extreme - świetnie zrobiony remake, z bardzo dobrą ścieżką dźwiękową i ładnie odnowioną grafiką. Fun z gry taki sam jak przy pierwowzorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ostro pod jarałem się demkiem R:R, więc od razu przeszedłem je 6 razy, żeby pobawić się wszystkim czym się da Teraz czekam na pełniaka (równo 2 miesiące) A tak na co dzień Crisis Core (wytłumaczy mi ktoś czym się różni materia z innym przyrostkiem na końcu?? -ra, -ga np. cure, cura, curaga) to sa oznaczenia siły materii Fire, Thunder, cure - 1 level Fira, Thundara, Cura - 2 level Firaga, Thundaga, Curaga - 3 lvl Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Final Fantasy II znudził mnie już dawno temu a Metal Gear Acid 2 odłożyłem po kilkunastu misjach. Niestety, obie te gry są znacznie gorsze od swoich poprzedników, przez co ciężko mi się przekonać do dalszej gry. Tym samym, jeśli już zdarzy mi się uruchomić PSP, gram w Super Robot Wars Alpha Gaiden (PSX) z angielskim patchem. Śmiem twierdzić, że na widescreenie ta gra wygląda lepiej niż w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ja zaczalem harvest moon inconent life bo pare dni temu meczylem remake harvesta z psxa ale po miesiecu (w grze) rozjechała sie graficznie jedna lokacja tak ze nie bylo dostepu do sklepu wiec nie dalo sie grac dalej wiec rzucilem sie na co innego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Syphon Filter - przyjemnie odświeżyć sobie to cudo po latach. Field Commander - zadziwiająco dobry RTS (chyba tak się te gry nazywa, cokolwiek to znaczy). Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 RTS - Real Time Strategy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi