Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 148,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

wypadałoby przejśc burnouta wkońcu, a więc dominator i zostalo z 10 medali do konca

Opublikowano
  • Autor

tekken dr dojo mode..... miażdzy

fifa 07 manager, pozytywnie zaskoczony, super zabija czas, i nie jest tak łatwa jak na xbox360.... wiec jest dobrze.

Opublikowano

Test Drive Unlimited

Pro Evo 5.

Dobre gierki :-)

Edytowane przez Loki!

Opublikowano

Co do Field Commandera, jako że jest tani, a nie jest zły (dobre oceny ma), to miałem i mam nadal na niego chrapkę. Poluję jednak na Pursuit Force: Extreme Justice.

Na razie jednak wymieniłem zje.baną wersję jaką jest Dungeon Siege: Throne of Agony, na Prince of Persia: Rival Swords. Grafika to nie jest GoW, ale przyznam ze coś w tych akrobacjach jest :) No i muzyka, mimo że wydaje się oszczędna, to orient jest fajny :)

No i jeszcze zamierzam kupić sobie Untold Legends: The Warriors Code, bo to seria niedoceniana, ale sama w sobie to pure h'n's, w sam raz na przenośną konsolę moim zdaniem :)

Ps. Co do ToE mogłem wziąć, tak samo jak Breath of Fire jakiegoś, ale co do ToE to chyba bardziej poluje na Tales of the World, bo lepszy graficznie wygląda :)

Opublikowano

Crisis Core: FF7 tylko że po niemiecku (może ktoś chce sie zamienić? :D) no ale i tak daje rade :D

Opublikowano
  genetyk@ napisał(a):
God of war. Oby wiecej takich produkcji na PSP.

za(pipi)ista gierka ze 2 tyogdnie temu w koncu rpzeszedlem szkoda tylko ze tak strasznie krotka... 4h to naprawde przykre (to jak przedwczesny wytrysk :P) ;/ zwłaszcza ze rękawica to w koncu pierwsze fajna broń z tych zasepczych :D fajnie sie nią siekało :D

Opublikowano

Krótka, łatwa i mało żywotna. Jakbym grał w demo. A szkoda, bo jako ogół jest to naprawdę dobra produkcja.

Opublikowano

Ja miałem na liczniku 3:36 ;] ale raczej się spieszyłem bo to tylko pożyczona była.

A ja sobie męczę Final Fantasy Tactics v.1.3 <szczękopad>. Gra perfekcyjna została ulepszona. Miazga.

Opublikowano

Jezeli chodzi o GoW to na najwyzszym poziomie trudnosci gierka daje rade ^-^

Ja obecnie mecze Monster Huntera 2nd G ;b

Opublikowano

burnout legends,czyli stary dobry burnout bez udziwnień z otwartym światem co jest dla mnie najwiekszym minusem paradise.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wipeout Pulse :P Czasami wydaje mi się nie do przejścia z samymi goldami :wkurzony:

Opublikowano

Pulse jest bardzo prosty, spróbuj Pure - tam to dopiero można nabawić się ku*wicy ;].

Opublikowano

Syphoon Filter: Logan Shadow. Naprawdę świetna gierka, zwłaszcza, że jestem fanem serii.

Opublikowano

Geometry Wars Portable

Nie sądziłem, że znajdę to na PSP. Niesamowita gierka.

Opublikowano

gry z psx'a...

vagrant story, crashe, kula world i staram sie uruchomic tenchu :/

Opublikowano
  estel napisał(a):
DJ Max Portable 2. Nadal na 4b i poziom 8 jest poza moim zasiegiem ;\

wez lepiej sobie djmaxa fever wciagnij - masz najlepsze kawalki z 1 i 2 ;)

4B łatwy jest dosc, 6b ci da po dupie ;D