Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Na przemian Daxter, Grand Theft Auto: Liberty City Stories i Killzone: Liberation. :)

Opublikowano

Rock Band, naprawdę dobra gra i wciąga niewiarygodnie! Sporo kawałków i zróżnicowane poziomy trudności.

Opublikowano

Z siostrą ostatnio zagrywamy Daxtera. xD Z serii ''niedzielne gierki''. ; p

Opublikowano

gradius portable i mega man maverick hunter x

Opublikowano

Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram.

Opublikowano
Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram.

Lepiej zatelefonować, szybciej jest ;)

Ja nadal GT2- nieśmiertelna gra umilająca czas na praktykach na bazie zabiegowej.

Opublikowano

Leveluje juz 20sta godzine skille w Crimsongem. Fajna giera

Opublikowano

W przerwach od nauki (sesja) pogrywam sobie w Harvey Birdmana. Kreskówka jest świetna, a gra - jeśli chodzi o humor - trzyma jej poziom. Rozgrywka nie dorównuje tej z Phoenix Wrighta, ale i tak jest nieźle :)

Opublikowano

Wild Arms z PSX - nie grałem, więc zaczynam tą wspaniałą przygodę ;)

IGN: SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike - mimo pewnych nieudogodnień w stosunku do Full Spectrum Warrior, to jednak wciągnąłem się w tą grę. Pierwsza misja jest dość trudna, w ogóle gra jest dla początkującego wyzwaniem, ale z biegiem czasu nieźle się wymiata, a i ulepszanie postaci robi swoje. Naprawdę fajna gra, z nieliniowością i z satysfakcją jak się dobrze zaatakuje przeciwnika ;)

Idzie jak po grudzie, strasznie mało czasu.

Opublikowano

duke nukem total meltdown, doom, quake 2 nie sadzilem ze tak dobrze bedzie sie gralo na psp ;d i tomb raider aniversary :)

Edytowane przez kubson

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

D&D Tactics - niby padlina , ale dla weterana Pool of Radience mile by powspominac stare dobre czasy :)

Opublikowano

-Crimson Gem Saga- 55Lv. i wciąż za mało by pokonać tego "wilka" z początku gry ^_^

Kończę już tego dobrego RPG-a :D

-Warrior Orochi- Po Dynasty Warriors z PS2 nie spodziewałem się szoku-myślałem że i ta gra będzie tak samo głupia...

Wybrałem Nobunage Oda (A jak-jak się grało w Onimushe 1-4 :P ) i na kozaka Chaos... Hard... I skończyłem na Normal!

Ta gra różni się od Dynasty Warrirors i to bardzo... Więcej elementów strategicznych, kombinowania, Exp.

Tutaj już sam nie możesz chodzić do Bossów tak jak to miało miejsce przy Dynasty Warriors- rozłąka z Armią oznacza śmierci!

Fajnie że można grać trzema postaciami na zmianę... gra jest naprawdę dobra i Polecam zagrać... Ja gram jak szalony.

[szczególnie fajnie się gra w Autobusie czy w kolejce do lekarza :D]

Następnie zapewne zabiorę się za Star Ocean-y, Phantasy Star Portable...

Opublikowano

Monster Hunter Freedom Unite - kolejny raz polujemy!

PES 2009 - stara dobra odsłona PES'a z PS2 przeniesiona na PSP, przyjemnie pograć jeszcze na tym starszym silniku. Przegryzam nim tylko MH ;].

Final Fantasy VII z PlayStation Store. Czas poznać legendę.

Opublikowano

Naruto: Ultimate Ninja Heroes. Bo na to jedynie mam czas, ważne że proste i przyjemne :)

Opublikowano

Obecnie Rock Band, Patapon 2 oraz nieprzerwanie od zawsze lumines

Opublikowano

Ostatnio ukończyłem Daxtera i LocoRoco 2, jutro zabieram się za Killzone :)

Opublikowano

Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej ;) początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają.

Opublikowano
Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej ;) początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają.

sory ze sie powtarzam ale kazdego kto gra w MH zapraszam na grupowca w celu rozmowy, pomocy i innych :P

link jest jak sie klika na obrazek w moim podpisie ;p