Afroman 81 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 MANHUNT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeay 0 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Na przemian Daxter, Grand Theft Auto: Liberty City Stories i Killzone: Liberation. Cytuj Odnośnik do komentarza
are91 0 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Rock Band, naprawdę dobra gra i wciąga niewiarygodnie! Sporo kawałków i zróżnicowane poziomy trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 GT2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Z siostrą ostatnio zagrywamy Daxtera. xD Z serii ''niedzielne gierki''. ; p Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Star Ocean 2 Trochu lepsza graficznie niż jedynka, a poza tym bez zmian - chociaż historia zapowiada się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 gradius portable i mega man maverick hunter x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram. Lepiej zatelefonować, szybciej jest Ja nadal GT2- nieśmiertelna gra umilająca czas na praktykach na bazie zabiegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Leveluje juz 20sta godzine skille w Crimsongem. Fajna giera Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 835 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 W przerwach od nauki (sesja) pogrywam sobie w Harvey Birdmana. Kreskówka jest świetna, a gra - jeśli chodzi o humor - trzyma jej poziom. Rozgrywka nie dorównuje tej z Phoenix Wrighta, ale i tak jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Wild Arms z PSX - nie grałem, więc zaczynam tą wspaniałą przygodę IGN: SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike - mimo pewnych nieudogodnień w stosunku do Full Spectrum Warrior, to jednak wciągnąłem się w tą grę. Pierwsza misja jest dość trudna, w ogóle gra jest dla początkującego wyzwaniem, ale z biegiem czasu nieźle się wymiata, a i ulepszanie postaci robi swoje. Naprawdę fajna gra, z nieliniowością i z satysfakcją jak się dobrze zaatakuje przeciwnika Idzie jak po grudzie, strasznie mało czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 RockBand i Silent Hill Origins. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) duke nukem total meltdown, doom, quake 2 nie sadzilem ze tak dobrze bedzie sie gralo na psp ;d i tomb raider aniversary Edytowane 21 Czerwca 2009 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Final Fantasy VII z PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 MHF Unite, szał powraca Cytuj Odnośnik do komentarza
Michaelius 0 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 D&D Tactics - niby padlina , ale dla weterana Pool of Radience mile by powspominac stare dobre czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 MHF Unite, szał powraca to wskakuj na grupowca, rozkreca sie :> http://www.psxextreme.info/Monster-Hunters-f211.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Sogi 2 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 -Crimson Gem Saga- 55Lv. i wciąż za mało by pokonać tego "wilka" z początku gry ^_^ Kończę już tego dobrego RPG-a -Warrior Orochi- Po Dynasty Warriors z PS2 nie spodziewałem się szoku-myślałem że i ta gra będzie tak samo głupia... Wybrałem Nobunage Oda (A jak-jak się grało w Onimushe 1-4 ) i na kozaka Chaos... Hard... I skończyłem na Normal! Ta gra różni się od Dynasty Warrirors i to bardzo... Więcej elementów strategicznych, kombinowania, Exp. Tutaj już sam nie możesz chodzić do Bossów tak jak to miało miejsce przy Dynasty Warriors- rozłąka z Armią oznacza śmierci! Fajnie że można grać trzema postaciami na zmianę... gra jest naprawdę dobra i Polecam zagrać... Ja gram jak szalony. [szczególnie fajnie się gra w Autobusie czy w kolejce do lekarza ] Następnie zapewne zabiorę się za Star Ocean-y, Phantasy Star Portable... Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite - kolejny raz polujemy! PES 2009 - stara dobra odsłona PES'a z PS2 przeniesiona na PSP, przyjemnie pograć jeszcze na tym starszym silniku. Przegryzam nim tylko MH ;]. Final Fantasy VII z PlayStation Store. Czas poznać legendę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Naruto: Ultimate Ninja Heroes. Bo na to jedynie mam czas, ważne że proste i przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza
verthex 1 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Obecnie Rock Band, Patapon 2 oraz nieprzerwanie od zawsze lumines Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ostatnio ukończyłem Daxtera i LocoRoco 2, jutro zabieram się za Killzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają. sory ze sie powtarzam ale kazdego kto gra w MH zapraszam na grupowca w celu rozmowy, pomocy i innych link jest jak sie klika na obrazek w moim podpisie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi