Jeay 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Na przemian Daxter, Grand Theft Auto: Liberty City Stories i Killzone: Liberation. Cytuj
are91 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Rock Band, naprawdę dobra gra i wciąga niewiarygodnie! Sporo kawałków i zróżnicowane poziomy trudności. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Z siostrą ostatnio zagrywamy Daxtera. xD Z serii ''niedzielne gierki''. ; p Cytuj
_mike 318 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Star Ocean 2 Trochu lepsza graficznie niż jedynka, a poza tym bez zmian - chociaż historia zapowiada się lepiej Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 gradius portable i mega man maverick hunter x Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Killzone, fajne całkiem, tylko muszę wysłać do Sony prośbę o tę karteczkę bo na multi nie pogram. Lepiej zatelefonować, szybciej jest Ja nadal GT2- nieśmiertelna gra umilająca czas na praktykach na bazie zabiegowej. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Leveluje juz 20sta godzine skille w Crimsongem. Fajna giera Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 W przerwach od nauki (sesja) pogrywam sobie w Harvey Birdmana. Kreskówka jest świetna, a gra - jeśli chodzi o humor - trzyma jej poziom. Rozgrywka nie dorównuje tej z Phoenix Wrighta, ale i tak jest nieźle Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Wild Arms z PSX - nie grałem, więc zaczynam tą wspaniałą przygodę IGN: SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike - mimo pewnych nieudogodnień w stosunku do Full Spectrum Warrior, to jednak wciągnąłem się w tą grę. Pierwsza misja jest dość trudna, w ogóle gra jest dla początkującego wyzwaniem, ale z biegiem czasu nieźle się wymiata, a i ulepszanie postaci robi swoje. Naprawdę fajna gra, z nieliniowością i z satysfakcją jak się dobrze zaatakuje przeciwnika Idzie jak po grudzie, strasznie mało czasu. Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 RockBand i Silent Hill Origins. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 (edytowane) duke nukem total meltdown, doom, quake 2 nie sadzilem ze tak dobrze bedzie sie gralo na psp ;d i tomb raider aniversary Edytowane 21 czerwca 2009 przez kubson Cytuj
Michaelius 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 D&D Tactics - niby padlina , ale dla weterana Pool of Radience mile by powspominac stare dobre czasy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 MHF Unite, szał powraca to wskakuj na grupowca, rozkreca sie :> http://www.psxextreme.info/Monster-Hunters-f211.html Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 -Crimson Gem Saga- 55Lv. i wciąż za mało by pokonać tego "wilka" z początku gry ^_^ Kończę już tego dobrego RPG-a -Warrior Orochi- Po Dynasty Warriors z PS2 nie spodziewałem się szoku-myślałem że i ta gra będzie tak samo głupia... Wybrałem Nobunage Oda (A jak-jak się grało w Onimushe 1-4 ) i na kozaka Chaos... Hard... I skończyłem na Normal! Ta gra różni się od Dynasty Warrirors i to bardzo... Więcej elementów strategicznych, kombinowania, Exp. Tutaj już sam nie możesz chodzić do Bossów tak jak to miało miejsce przy Dynasty Warriors- rozłąka z Armią oznacza śmierci! Fajnie że można grać trzema postaciami na zmianę... gra jest naprawdę dobra i Polecam zagrać... Ja gram jak szalony. [szczególnie fajnie się gra w Autobusie czy w kolejce do lekarza ] Następnie zapewne zabiorę się za Star Ocean-y, Phantasy Star Portable... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite - kolejny raz polujemy! PES 2009 - stara dobra odsłona PES'a z PS2 przeniesiona na PSP, przyjemnie pograć jeszcze na tym starszym silniku. Przegryzam nim tylko MH ;]. Final Fantasy VII z PlayStation Store. Czas poznać legendę. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Naruto: Ultimate Ninja Heroes. Bo na to jedynie mam czas, ważne że proste i przyjemne Cytuj
verthex 1 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Obecnie Rock Band, Patapon 2 oraz nieprzerwanie od zawsze lumines Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ostatnio ukończyłem Daxtera i LocoRoco 2, jutro zabieram się za Killzone Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Monster Hunter Freedom Unite. Na początku czułem się dość zagubiony w tej grze, ale im dalej tym lepiej początkowe zadania fajnie wszystko wyjaśniają. sory ze sie powtarzam ale kazdego kto gra w MH zapraszam na grupowca w celu rozmowy, pomocy i innych link jest jak sie klika na obrazek w moim podpisie ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi