Skocz do zawartości

Co meczysz obecnie na PSP

Featured Replies

• Odpowiedzi 903
  • Wyświetleń 148,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Nie widzę lepszego materiału na necro niż to, że ogrywam właśnie Medievil Resurrection.   Ta gra ma dla mnie szczególną wartość sentymentalną gdyż była pierwszą jaką otrzymałem z białym PSP

• MediEvil

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Długo robiłem przymiarki do tej gry, ale że wyjechałem do babci gdzie nie mam innych konsol to wiedziałem, że przysiądę w końcu do Metal Gear Solid: Portable Ops     Dzięki serii

Opublikowano

Nie spać :D

Castlevania The Dracula X Chronicles. Pierwsza moja styczność z Castlevanią była na N64 i nie pasiła mi otoczka 3d...nawet nie pamiętam jaki był podtytuł ;) Za to w 2d ta gra miazga, zupełnie co innego!

Opublikowano

MHF2 mecze sobie wciaz, chociaz lemingi i exit czekaja na ukonczenie.... curse you mhf2!

Opublikowano

ja skoro sie dorwalem do psp to naraz: SH:O, Patapony, Ace Combat

Opublikowano

zagraj w chrono cross, bije ff7 na glowe.

a zeby offtopa nie robic to zabieram sie za dissidie

Opublikowano

Wymasteruję Badman'a i na poważnie biorę się za Dissidię.

Opublikowano

Daxter - swoją drogą świetna platformówka. Bawię się tak samo jak kilkanaście lat temu przy starym crashu.

Opublikowano

Xenogears bije na glowe fabularnie kazda gre, film, anime, ksiazke... Z RPG na PSX najlepszy jest i tak FF8 ;q

Offtop? Nie no w Dissidie gram ;q

Opublikowano

Moze by tak byly gdyby nie sknocili drugiej plyty :( A tak... no ja prosze. Chrono Cross ma zalosny system walki, dobry dla 5 latkow.

Anyway zeby nie bylo offtopa, ja nic nie mecze bo kobieta zabrala mi psp, ale jak odda to bede meczyl dissidie ;D

Opublikowano

Sega Rally tak dobitniej :) Dopadłam do "popykania" PRO 09 a do szarpnięcia Crash Of The Titans. Przygotowana jestem i na emki z GBA oraz klasyki z PSXa ;) Szykuje się mocna końcówka tygodnia :)

Opublikowano

Ku*wa te gry na psp to hardcorowe sa, w Pataponie sie zacielem, w Ace Combat nie moge przejsc jednej misji o monster Hunterze nie wspominajac, jeno Silent Hill jest prosty

Opublikowano
Ku*wa te gry na psp to hardcorowe sa, w Pataponie sie zacielem, w Ace Combat nie moge przejsc jednej misji o monster Hunterze nie wspominajac, jeno Silent Hill jest prosty

Wejdź w grupowca o Monster Hunter i pytaj, tam są prawdziwi mistrzowie, którzy chętnie udzielą porady w sprawie łowiectwa :)

Opublikowano

Na wyjeździe skończyłem Killzone liberation i zacząłem grać w exit. Exit strasznie mnie wciągnęło i gram do teraz (stage 9- coś). PSP żyje :)

Opublikowano

Jak wyżej, oraz T:DR dla relaksu :P

Opublikowano

SC: Broken Destiny :D (w końcu jest działająca spatchowana wersja na Slima, która działa bez żadnych kombinacji z softem)

Patapon 2 :)

Opublikowano

Jest SC po angielsku już?

Tylko

Final Fantasy VII - choć to rzadko, nie mam ostatnio czasu...

Final Fantasy Dissidia - świetne na kilkanaście minut i na dłuższe sesje.

Opublikowano

Valkyrie Profile: Lenneth - argh :P Jednak jak już się nauczy człowiek systemu, to idzie łatwiej. Gra ma coś urzekającego, i jest naprawdę ładna (to chyba jeden z najładniejszych rpg 2d) i porządnie animowana. Historia też ciekawa, plus dosyć bolesne ataki specjalne - w sensie tak wyglądają, dużo dragon balla ;p Taka bolesność to ostatnio miałem dawno temu jak grałem w Chrono Cross, ale tam to zwykły fireball wyglądał sadystycznie ;p ;)

Skończone Wild Arms z PSX... Na na na nananana nana <nuci muzykę z outra ;p > ;)

Opublikowano

Dissidia. Ta gra mna zamiotla, nawet crisis core poszedł na bok. Ale myśle w weekend znajde czas to przejde tego cc.

Opublikowano

Crimson Gem Saga (jRPG), jestem dopiero w drugim rozdziale, ale giera mnie pochłonęła systemem rozwoju postaci i całkiem przyjemną grafiką, również fabuła nie jest taka zła, śmiało polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo mało grywam na PSP, ale ostatnio...

...próbowałem się przekonać do jRPG za sprawą Star Ocean 2nd Evo, ale poległem

...uskuteczniałem chore drifty w Ridge Racer 2

...prowadziłem do zwycięstwa nad plugawymi siłami ciemności i chaosu jedynych prawych 'kosmicznych marynarzy' w Warhammer 40k Squad Command

...dyrygowałem w rytm bebenków walecznymi oczami na nóżkach w Patapon 2

...pędziłem z zawrotną szybkością w Wipeout Pure