Opublikowano 18 sierpnia 200915 l W łapki wpadło mi GTA VCS, jak na razie sam początek, ale gra się miło.
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l Nie spać Castlevania The Dracula X Chronicles. Pierwsza moja styczność z Castlevanią była na N64 i nie pasiła mi otoczka 3d...nawet nie pamiętam jaki był podtytuł Za to w 2d ta gra miazga, zupełnie co innego!
Opublikowano 20 sierpnia 200915 l MHF2 mecze sobie wciaz, chociaz lemingi i exit czekaja na ukonczenie.... curse you mhf2!
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Jedynie legendarne Final Fantasy VII. Ta gra naprawdę zasługuje na miano najlepszego RPG, jak wielu ją nazywa .
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l zagraj w chrono cross, bije ff7 na glowe. a zeby offtopa nie robic to zabieram sie za dissidie
Opublikowano 22 sierpnia 200915 l Daxter - swoją drogą świetna platformówka. Bawię się tak samo jak kilkanaście lat temu przy starym crashu.
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l Dissidia. A Chrono Cross, który bije na głowę FF7 nie umywa się do Xenogears. O.
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Xenogears bije na glowe fabularnie kazda gre, film, anime, ksiazke... Z RPG na PSX najlepszy jest i tak FF8 ;q Offtop? Nie no w Dissidie gram ;q
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Moze by tak byly gdyby nie sknocili drugiej plyty A tak... no ja prosze. Chrono Cross ma zalosny system walki, dobry dla 5 latkow. Anyway zeby nie bylo offtopa, ja nic nie mecze bo kobieta zabrala mi psp, ale jak odda to bede meczyl dissidie ;D
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Sega Rally tak dobitniej Dopadłam do "popykania" PRO 09 a do szarpnięcia Crash Of The Titans. Przygotowana jestem i na emki z GBA oraz klasyki z PSXa Szykuje się mocna końcówka tygodnia
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Ku*wa te gry na psp to hardcorowe sa, w Pataponie sie zacielem, w Ace Combat nie moge przejsc jednej misji o monster Hunterze nie wspominajac, jeno Silent Hill jest prosty
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Ku*wa te gry na psp to hardcorowe sa, w Pataponie sie zacielem, w Ace Combat nie moge przejsc jednej misji o monster Hunterze nie wspominajac, jeno Silent Hill jest prosty Wejdź w grupowca o Monster Hunter i pytaj, tam są prawdziwi mistrzowie, którzy chętnie udzielą porady w sprawie łowiectwa
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Na wyjeździe skończyłem Killzone liberation i zacząłem grać w exit. Exit strasznie mnie wciągnęło i gram do teraz (stage 9- coś). PSP żyje
Opublikowano 1 września 200915 l SC: Broken Destiny (w końcu jest działająca spatchowana wersja na Slima, która działa bez żadnych kombinacji z softem) Patapon 2
Opublikowano 9 września 200915 l Jest SC po angielsku już? Tylko Final Fantasy VII - choć to rzadko, nie mam ostatnio czasu... Final Fantasy Dissidia - świetne na kilkanaście minut i na dłuższe sesje.
Opublikowano 9 września 200915 l Valkyrie Profile: Lenneth - argh Jednak jak już się nauczy człowiek systemu, to idzie łatwiej. Gra ma coś urzekającego, i jest naprawdę ładna (to chyba jeden z najładniejszych rpg 2d) i porządnie animowana. Historia też ciekawa, plus dosyć bolesne ataki specjalne - w sensie tak wyglądają, dużo dragon balla ;p Taka bolesność to ostatnio miałem dawno temu jak grałem w Chrono Cross, ale tam to zwykły fireball wyglądał sadystycznie ;p Skończone Wild Arms z PSX... Na na na nananana nana <nuci muzykę z outra ;p >
Opublikowano 9 września 200915 l Dissidia. Ta gra mna zamiotla, nawet crisis core poszedł na bok. Ale myśle w weekend znajde czas to przejde tego cc.
Opublikowano 9 września 200915 l Crimson Gem Saga (jRPG), jestem dopiero w drugim rozdziale, ale giera mnie pochłonęła systemem rozwoju postaci i całkiem przyjemną grafiką, również fabuła nie jest taka zła, śmiało polecam.
Opublikowano 19 września 200915 l bardzo mało grywam na PSP, ale ostatnio... ...próbowałem się przekonać do jRPG za sprawą Star Ocean 2nd Evo, ale poległem ...uskuteczniałem chore drifty w Ridge Racer 2 ...prowadziłem do zwycięstwa nad plugawymi siłami ciemności i chaosu jedynych prawych 'kosmicznych marynarzy' w Warhammer 40k Squad Command ...dyrygowałem w rytm bebenków walecznymi oczami na nóżkach w Patapon 2 ...pędziłem z zawrotną szybkością w Wipeout Pure