Opublikowano 19 września 200915 l Final Fantasy Dissidia wciągnęło mnie. W międzyczasie przechodzę Field Commander. Próbuję się przekonać do Ace Combat.
Opublikowano 20 września 200915 l Bez kitu - zrobiłem zakupy, ale na razie kręci się tylko pierwszy Fajnalek (FTW!!!)
Opublikowano 23 września 200915 l Burnouta koncze przechodzic, zostalo mi tylko pare zlotych medali do zdobycia. Do tego Star Wars TFU, dawkuje sobie po jednej misji dziennie.
Opublikowano 23 września 200915 l nie gram... ladowarka mi eksplodowala a ladowarki pod usb nie chce mi sie robic :F
Opublikowano 23 września 200915 l Killzone Liberation - świetna gra. Motorstorm Arctic Edge - przed chwilą kupiona, jeszcze cieplutka z doskoku Warhammer 40000 Squad Command
Opublikowano 25 września 200915 l God of War: CoW - grałem w to wczoraj od 2 dni i przeszedłem tryb story Wszystko cacy, fenomenalne momenty, płynność i grafika, ale z drugiej strony... czy to jest pełnoprawna gra? To taki GT5 Prologue w wersji GoW Szkoda, że cholernie krótki. Mało broni, mało czarów, mało wszystkiego. Współczuję tym co wydali kasę za premierę. Niemniej za tanią kasę nie żałuję zakupu, fajnie było w to grać. No to wracam do Dissidi.
Opublikowano 28 września 200915 l Star Ocean second evolution. Przypominają mi sie czasy jak sie w to zagrywałem jeszzcze na psone. Świetna gra.
Opublikowano 28 września 200915 l -Final Fantasy VII Crisis Core (nareszcie dorwałem grę dla której kiedyś chciałem kupić psp) -Valkyrie Profile Lenneth W wolnych chwilach od jrpg pykam w PES2009 i LocoRoco,a w kolejce na dysku czeka na mnie Star Ocean 2 i Chrono Cross
Opublikowano 28 września 200915 l Killzone Liberation - kapitalna gra akcji Motorstorm Arctic Edge - naprawdę świetna arcadowa ścigałka obie gry mocno polecam.
Opublikowano 1 października 200915 l Czy mówiłem już o Dissidi? Ale powoli wymaksowuję już sobie główną postać i przerzucam się na coś innego. Myślę, że Patapony 2 to optymalna odskocznia
Opublikowano 2 października 200915 l Motorstorm. Zacna ścigałka, jak na razie w moim osobistym rankigu stoi koło Burnout Dominatora i Wipeouta Pulse.
Opublikowano 5 października 200915 l biore sie za Obscure. Dziala na m33. Fajna grafa i muza. Jak z grywalnoscia to nie wiem, bo pogralem pare minut, ale fajnie, ze jakis nowy horror wyszedl na peespe
Opublikowano 5 października 200915 l również czekam na Obscure. grałem w ostatnią część jeszcze na PS2 i bardzo mi przypadła do gustu. także jak już ograsz tą grę, to napisz na forum opinię. bardzo mnie ciekawi ten tytuł.
Opublikowano 5 października 200915 l Powróciłem do Silent Hill: Origins, pierwotnie spróbowałem na PS2 - pierwszy kontakt z grą nie wyszedł za dobrze. Jednak na PSP postanowiłem dać tytułowi szansę... i wciągnął Taka rozgrzewka przed Shattered Memories (już wkrótce...)
Opublikowano 5 października 200915 l PixelJunk Monsters Deluxe - zacząłem grac o północy i po chwili była już 5 rano - mega wciągający tytuł
Opublikowano 14 października 200915 l Gran Turismo niezle mnie wciagnelo i Half Minute Hero jeszcze doszedl wiec sobie pykam
Opublikowano 14 października 200915 l Star Ocean: First Departure. Zupełnie przypadkowy zakup ("a bo w promocji było...") a gra mnie tak wciągnęła, że od paru dni średnio dwa razy na dobę muszę ładować PSP. Klasyczny do bólu RPG z niezbyt ambitnym systemem walki, ale posiadający swój urok. Fabuła jest ciekawa, a bohaterów da się lubić (co się rzadko zdarza w RPG). Fajny pomysł z Private Actions, aczkolwiek beznadziejnie wykonany (osobne "wejście" do miasta i tylko jedna scenka na wizytę - przy komplecie ekipy trochę się dłuży). Brakuje mi także jakichkolwiek side-questów. Z drugiej strony postacie nie tylko uczą się zdolności do walki, ale także sterty innych, pomocnych przy tworzeniu przedmiotów i temu podobnych. Potyczki są strasznie chaotyczne i w 90% sprowadzają się do mashowania X, ale okazyjnie wymagają też nieco strategicznego myślenia lub dobrze wklepanego "combosa". A najlepsze jest to, że całość fabuły i cut-scenek zależna jest od postaci jakie posiadamy w drużynie, a tych można mieć maks 8 na 13 obecnych w sumie. Tym samym przy ponownym przejściu gry całość może wyglądać zupełnie inaczej z udziałem innych postaci. W dodatku się naczytałem, że Second Evolution jest znacznie lepszy od jedynki. Jeśli to prawda to już nie mogę się doczekać - gra już leży na półce i czeka na swoją kolej . Przed Star Ocean grałem w Personę ale ta poszła w odstawkę. Nie sądziłem, że to powiem, ale jakaś cudowna czy rewelacyjna to ta odsłona SMT nie jest. Nie zła, ale spodziewałem się czegoś więcej.
Opublikowano 14 października 200915 l Valkyrie Profile: Lenneth właściwie to włączyłem aby zobaczy o co w tym biega i już 15 godzin pykam od niedzieli
Opublikowano 15 października 200915 l W końcu dzięki uprzejmości kumpla przeszedłem GOD i tym samym zmeczyłem wszystkie jego cześci.Gra bardzo dobra,tylko mały monitor czasami powodował problemy ze wzrokiem.
Opublikowano 15 października 200915 l motorstorm arctic edge co tu duzo mowic miazga nba 10 the inside Jeanna D'arc oraz pomalu biore sie za odswiezanie Final Fantasy VII zeby pozniej zagrac w Crisis Core a po tym wszystkim Marvel Ultimate Alliance 1
Opublikowano 17 października 200915 l Trochę w Soul Calibur na zmianę z Naruto Shippuden Akatsuki Rising.