Mendrek 571 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Final Fantasy Dissidia wciągnęło mnie. W międzyczasie przechodzę Field Commander. Próbuję się przekonać do Ace Combat. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Bez kitu - zrobiłem zakupy, ale na razie kręci się tylko pierwszy Fajnalek (FTW!!!) Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Burnouta koncze przechodzic, zostalo mi tylko pare zlotych medali do zdobycia. Do tego Star Wars TFU, dawkuje sobie po jednej misji dziennie. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 nie gram... ladowarka mi eksplodowala a ladowarki pod usb nie chce mi sie robic :F Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Killzone Liberation - świetna gra. Motorstorm Arctic Edge - przed chwilą kupiona, jeszcze cieplutka z doskoku Warhammer 40000 Squad Command Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 God of War: CoW - grałem w to wczoraj od 2 dni i przeszedłem tryb story Wszystko cacy, fenomenalne momenty, płynność i grafika, ale z drugiej strony... czy to jest pełnoprawna gra? To taki GT5 Prologue w wersji GoW Szkoda, że cholernie krótki. Mało broni, mało czarów, mało wszystkiego. Współczuję tym co wydali kasę za premierę. Niemniej za tanią kasę nie żałuję zakupu, fajnie było w to grać. No to wracam do Dissidi. Cytuj
Fredder 4 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 c.r.u.s.h oraz tekken nie przerwanie Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Star Ocean second evolution. Przypominają mi sie czasy jak sie w to zagrywałem jeszzcze na psone. Świetna gra. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 -Final Fantasy VII Crisis Core (nareszcie dorwałem grę dla której kiedyś chciałem kupić psp) -Valkyrie Profile Lenneth W wolnych chwilach od jrpg pykam w PES2009 i LocoRoco,a w kolejce na dysku czeka na mnie Star Ocean 2 i Chrono Cross Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Killzone Liberation - kapitalna gra akcji Motorstorm Arctic Edge - naprawdę świetna arcadowa ścigałka obie gry mocno polecam. Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Czy mówiłem już o Dissidi? Ale powoli wymaksowuję już sobie główną postać i przerzucam się na coś innego. Myślę, że Patapony 2 to optymalna odskocznia Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Mecze Gran Turismo Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Motorstorm. Zacna ścigałka, jak na razie w moim osobistym rankigu stoi koło Burnout Dominatora i Wipeouta Pulse. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 biore sie za Obscure. Dziala na m33. Fajna grafa i muza. Jak z grywalnoscia to nie wiem, bo pogralem pare minut, ale fajnie, ze jakis nowy horror wyszedl na peespe Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 również czekam na Obscure. grałem w ostatnią część jeszcze na PS2 i bardzo mi przypadła do gustu. także jak już ograsz tą grę, to napisz na forum opinię. bardzo mnie ciekawi ten tytuł. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Powróciłem do Silent Hill: Origins, pierwotnie spróbowałem na PS2 - pierwszy kontakt z grą nie wyszedł za dobrze. Jednak na PSP postanowiłem dać tytułowi szansę... i wciągnął Taka rozgrzewka przed Shattered Memories (już wkrótce...) Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 PixelJunk Monsters Deluxe - zacząłem grac o północy i po chwili była już 5 rano - mega wciągający tytuł Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Gran Turismo niezle mnie wciagnelo i Half Minute Hero jeszcze doszedl wiec sobie pykam Cytuj
Suavek 4 747 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Star Ocean: First Departure. Zupełnie przypadkowy zakup ("a bo w promocji było...") a gra mnie tak wciągnęła, że od paru dni średnio dwa razy na dobę muszę ładować PSP. Klasyczny do bólu RPG z niezbyt ambitnym systemem walki, ale posiadający swój urok. Fabuła jest ciekawa, a bohaterów da się lubić (co się rzadko zdarza w RPG). Fajny pomysł z Private Actions, aczkolwiek beznadziejnie wykonany (osobne "wejście" do miasta i tylko jedna scenka na wizytę - przy komplecie ekipy trochę się dłuży). Brakuje mi także jakichkolwiek side-questów. Z drugiej strony postacie nie tylko uczą się zdolności do walki, ale także sterty innych, pomocnych przy tworzeniu przedmiotów i temu podobnych. Potyczki są strasznie chaotyczne i w 90% sprowadzają się do mashowania X, ale okazyjnie wymagają też nieco strategicznego myślenia lub dobrze wklepanego "combosa". A najlepsze jest to, że całość fabuły i cut-scenek zależna jest od postaci jakie posiadamy w drużynie, a tych można mieć maks 8 na 13 obecnych w sumie. Tym samym przy ponownym przejściu gry całość może wyglądać zupełnie inaczej z udziałem innych postaci. W dodatku się naczytałem, że Second Evolution jest znacznie lepszy od jedynki. Jeśli to prawda to już nie mogę się doczekać - gra już leży na półce i czeka na swoją kolej . Przed Star Ocean grałem w Personę ale ta poszła w odstawkę. Nie sądziłem, że to powiem, ale jakaś cudowna czy rewelacyjna to ta odsłona SMT nie jest. Nie zła, ale spodziewałem się czegoś więcej. Cytuj
des3 1 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Valkyrie Profile: Lenneth właściwie to włączyłem aby zobaczy o co w tym biega i już 15 godzin pykam od niedzieli Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 sudoku na wykladach ;] Cytuj
Litwin81 1 156 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 W końcu dzięki uprzejmości kumpla przeszedłem GOD i tym samym zmeczyłem wszystkie jego cześci.Gra bardzo dobra,tylko mały monitor czasami powodował problemy ze wzrokiem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 motorstorm arctic edge co tu duzo mowic miazga nba 10 the inside Jeanna D'arc oraz pomalu biore sie za odswiezanie Final Fantasy VII zeby pozniej zagrac w Crisis Core a po tym wszystkim Marvel Ultimate Alliance 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Trochę w Soul Calibur na zmianę z Naruto Shippuden Akatsuki Rising. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 MS Arctic Edge na zmianę z Dissidią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi